2022. november 1., kedd

A nemzetek közötti konfliktusok eszkalálódnak

div class="post-content">

Szent Mihály arkangyal üzenete: A nemzetek közötti konfliktusok eszkalálódnak. Anna Shelley 2022.10.02

Krisztus szerettei, menekülésetek legyen Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus Szentséges Szívében. Kedveseim, a viharok csak fokozódni fognak, ahogy a tűzeső eléri a tetőpontját az égben. Veszélyes megvilágítás képződik az égen, amelyet nem szabad nézned. Háborúk és háborús pletykák indították el a harmadik világháborút, a nemzetek közötti konfliktusok fokozódnak. Isten népe, az elveszettek lelkének szüksége van a te imádra. Ne hagyjátok el a Szűzanya Fény Rózsafüzérét, amely megvilágítja ezeknek a lelkeknek az üdvösség útját. Borítsátok magatokat Isten fegyverzetével, tartsátok imádkozó kezekben lelki fegyvereiteket, mert nagyon későre jár az óra. Légy óvatos, és imádkozz, hogy ne ess az ördög csalásainak csapdájába. Az istenkép változásai akkor kezdődtek meg, amikor a Sátán magva kikel az emberiségben. Gyere vissza a Szűzanya palástja alá, és keress menedéket Jézus Krisztus Szentséges Szívében, egyetlen üdvösségedben. Kivont kardommal, angyalok sokaságával készen állok, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Ezt mondja az Ön éber védője.
Jézus üzenete – Folytassa a készletek készítését | Anna Shelley 2022. október 13.

Ahogy akaratomat kihirdetik és kihirdetik, az emberiség megsüketül, mert a szívük tele van büszkeséggel. A jeleimet figyelmen kívül hagyják, miközben a hitetlenség gyarapítja az emberiséget, és nagy eltávolodást okoz. Ez az eltávozás akkor kezdődött, amikor megtagadták valódi jelenlétemet az Eucharisztiában. Bűnbánatra szólítom a szíveket, hogy felkészüljenek az ítéletemre. Szeretteim, adjátok életeteket a folyamatos megtérésre. Add át nekem a szívedet azáltal, hogy Szent Szívemnek ajánlod őket. Folytassa a készletek előkészítését a rászorulók megsegítésével, mert már késik az óra és közelednek a katasztrófák. NE FÉLJ! Bízz bennem, ne féljen a szíved. Menedéked legyen Szent Szívemben. Szeretlek, és azt kívánom, hogy senki ne vesszen el, hanem örök élete legyen velem a Paradicsomban. Így szól az Úr. Ámen.
A világháború ÚJ VILÁGRENDET kezd. Az üzenet Szent. Mihály arkangyal | Anna Shelley

Krisztus legkedvesebbje:

Fogadd el azokat az áldásokat, amelyek a Szent Szívből fakadnak, és mindenkinek megadatnak, akinek figyelmes füle és alázatos és engedelmes szíve van. Rossz gyakorlatokat alkalmaznak a világosság gyermekei ellen. Az üldözők feltámadtak Krisztus teste ellen. Az üldöztetés társadalmi nyugtalanságot fog okozni, mert nincs Isten szeretete a szívükben, és felemészti őket a gyűlölet.

Isten népe:

Az égitestek megmozdultak, és be fogják világítani az eget, amitől a szívek elájulnak a félelemtől, amikor ezekre a dolgokra néznek. Urunk és Üdvözítőnk Jézus Krisztus szerelmese, NE FÉLJEN, MERT VELED VAN AZ ÚR, körülvesz téged szent angyalaival.

Krisztus legkedvesebbje:

Óvakodj a hamis prófétától, aki azért kelt fel, hogy helyet adjon messiásának, aki az antikrisztus. A világháború új világrendet hoz mozgásba. A nemzetek közötti globális konfliktusok forrásponton vannak.

Urunk és Megváltónk népe:

Folytatódjon az Isten Irgalmasságáért folytatott imáitok megszakítás nélkül ezért az elsötétült és romlott világért, amely elutasította Isten szeretetét. Legyenek szüntelen imáitok azért, hogy eljöjjön a megtérés, ahogy közeledik az Úr Jézus figyelmeztetése. Figyelmeztetés, amely sírást és fogcsikorgatást okoz e világ megkeményedett lelkének.

Jézus Krisztus szerettei:

Értékeld őrangyalaidat, akik biztonságba vezetnek. Készülj fel arra, hogy menedéket keress, amikor az ő útmutatásukra hagyatkozik. Angyalok sokaságával együtt készen állok megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva.

Ezt mondja az Ön éber védője.Szent Mihály arkangyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése