Kutya költő közvetítés.......

Gondolkodtál már azon, hogy az olyan pop-tart hírességeknek, mint Miley Cyrus... Paris Jackson... és sok D-listás színésznek és csatlósnak miért van börtöntetkója? Miért van az alakjukon szétszórva egyfajta graffiti? Könnyen megengedhetnének maguknak gyönyörű műalkotásokat; nem mintha én a tetoválások rajongója lennék. Ez a sátáni odaadás cselekedete... az emberi test meggyalázása és elcsúfítása. Ugyanez vonatkozik a rendszeres bántalmazásra is.

Ez a degenerált viselkedés egy gyakori formája, amelynek célja a forma Teremtőjének kigúnyolása. Ide tartozik a szexuális perverzitás is, amely futótűzként terjed a hanyatló kultúrában. Oszd meg és uralkodj... azáltal, hogy a fajokat, és az osztályokat, és a vallásokat egymás ellen uszítják; ez is sátáni. A gyermekek és a gyermekkor megbecstelenítése nagyon magasan szerepel a Pokoli Birodalom prioritási listáján.

Talán a Kis Nagy Ember volt az; nem emlékszem. Volt egy indián, aki mindent fordítva csinált. Mindenben ellentmondásos volt. Ahogy egyre mélyebbre jutunk az apokalipszisben, a nihilizmus érzése egyre inkább áthatja a kultúrát. Az entrópia művészi formává válik azok számára, akiket a visszahatás elkapott. Azért tesznek rosszul dolgokat, mert jó érzés rosszat tenni. Ez egyfajta dac az ellen, amit nem értenek.

Ezekben az időkben? Bármennyire is jelentősek... csak egy puszta bukkanás a radaron. Minél jobban elragad valami, amiről úgy találod, hogy... annál fontosabb számodra, és annál jobban fáj, amikor elszakadsz tőle, nem... számít... mi... az... az... A legjobb, ha lehetőség szerint visszavonulsz minden olyan dologtól, ami egy szomorúan tévútra tévedt világhoz kapcsolódik; a rossz ételektől... a mérgező környezetektől... az ízléstelen szórakozásoktól... a csillogó ostobaságoktól... a brutális-állati szexektől... a röfögő, nyöszörgő hatalmi harcoktól egy olyan játékban, aminek a... vesztésére születtél.....

Mindezek egy rosszul megrajzolt élet gyümölcsei, amely kannibálissá vált önmagában, a körülötte lévő Világot utánozva, mintha valóban egy kollektív... rituális... öngyilkosság haláltánca lenne. Mondd, mi... a... kifizetődés? Hogy lehet az Élő Isten kínzása, aki benne lakozik, okos karrier lépés? Vagy a szemem válik egyre tisztábbá, vagy ez válik egyre fájdalmasabban nyilvánvalóvá.

Az emberek szidják a mesterséges intelligenciát. Eredetileg az emberi elme programozta, tehát... az AI nem lehet az Antikrisztus. Az Antikrisztus MINDIG... ♫az ember, aki a puha gépezetet működtető ember mögött guggol♫ Igen... mint a Mammon, ez is egy kollektív erőfeszítés... reprezentatív formába kristályosodott. Ez nem valóságos, DE annyi ember, aki valóságosnak látja... az illúziót még inkább és jobban megnöveli. Valóságosnak tűnik... nem igaz?

 

 

Ott van... az arcodban... a sátánizmus úgy jön, mint minden idők szó szerinti sötét lova... becsúszik a kultúra minden területére. A materializmus teremti meg ennek a színterét. Minden embert a testvére ellen fordít a személyes haszonért folytatott harcban. A sátánizmus vallása... a materializmus. Ezért van az, hogy az Emberiséget időről időre egy világító Bábel-toronnyal csapják le.

Egy szellemi háború anyagi megjelenítése áll előttünk. A Pokoli Királyság könyörtelenül háborút folytat a Mennyország ellen, és ezt az emberi szív csatamezején teszi. Az anyagi kultúra a földre húzza a szemet, és... felébreszti a Föld teremtményei iránti, ideiglenes formába hozott testi Szeretetet. Ez elnehezíti a szívet, és bánattal tölti el, mert SEMMI megnyilvánult dolog nem enyhítheti a megosztottság szenvedését Az Elkülönült Elmében.

A bőség látszatának közepette az ember a pusztaság pusztaságában lakik... üresség... üresség... üresség... bőven van. Mindenütt láthatjátok... a céltalanságot a lankadt elmében. Az emberek világérzéke egy homályos zűrzavar, és... az önérzetük nem létezik.

Most... Oroszország le fogja kapcsolni a villanyt és a fűtést Nyugat-Európában, mert Nyugat-Európát a ZATO megfélemlítette, hogy a ragasztógyár felé vezető úton a csődör lóvá váljon. Ukrajna, mint a fő célpont az Izrael helyettesítője számára a Gyilkos Emelet. Néhányan azt hiszik, hogy eljött az ő idejük és az egész Világ a rabszolgájuk lesz. Ez... nem... fog... meg... történni... megtörténni.

AMIT TÖRTÉNIK... amit én látok, és ez csak az én nézőpontom. Nem teljes. Nagyon keveset tudok, ez igaz, DE... azt látom, hogy MINDENKIT kihívás elé állít a látszat félelme... a nyereség reménye... a veszteség fenyegetése... az anyagi hallucináció összes kísértete... úgy táncolnak, mint a cukorkadobozos kurvák a testi elmében, a Sötétség Urával mint cirkuszmesterrel.

Mindannyiunkat értékrendünk és törekvéseink szerint tesztelünk a Szándékunk eszközén keresztül. A Világ egy része úgy gondolja, hogy mindenki másnak kemény tél jön. Mindannyiunkat az ellenállásunk és tagadásunk szintjén fog érni a csapás. Ez MINDENKI... az egyedüli ok a mostani időszak MINDEN megdöbbentő változása mögött. Az elbűvölő ÉS rettegés Világa... úgy emelkedik fel, mint egy tükörfüggöny, amely visszatükrözi számotokra azt a jelenést, amit az elmétek konstruál, a törekvéseitek és vágyaitok szerint. Ti... látjátok... azt... ami... ti... vagytok, ahogyan azt látjátok, amire vágytok vagy amitől féltek... ahogyan az vagytok, amit láttok.

Azok, akik megteremtették ezt a kemény telet, ajándékba csomagolva fogják találni a küszöbükön. Azok, akik nem tudják, hogyan működik a Világ valójában, élőben adnak elő egy előadást arról, hogy mi történik, ha nem tudjátok, és azt hiszitek, hogy tudjátok.

 

 

Ne törődjünk a 3. világháborúval... vagy a másik három lovassal. Ne törődjetek a Rolodex fenyegetésekkel... vagy a kaleidoszkópszerű látványosságokkal, amelyek jönnek és mennek, mint a sivatagi délibáb; a soha meg nem talált oázis, amely csak a különálló elmében létezik... a sehová vezető sivatagban. Mit kergetsz? Ha nem kapod el... megmenekülsz a csalódástól, ami abból fakad, hogy összetéveszted valami mással. Ha elkapod, kaktuszkörte lesz belőle.

Csak Isten tudja oltani a szomjadat! Csak Isten adhat neked vigaszt és menedéket egy végtelenül bizonytalan világban. Minden veszteség és csalódás, amit elszenvedsz, CSAK azért van, hogy Isten felé fordítson. Milyen erős lehet az ellenállásod... hogy fenntartod azt Isten akaratával szemben... ahonnan az ellenállás akaratát egyáltalán kapod? Ez egy olyan csata, amit... nem... nyerhetsz meg.

Nem tudod megvédeni magad azokkal a feltételekkel szemben, amelyeket TE TEREMTETTÉL, hogy elrejtsd magad Isten elől. Ez visszanyúlik a Kerthez... nem igaz? Persze... ezeket a történeteket csak allegóriákból ismerjük, és azokból a képekből, amelyeket gyermeki elménk rajzol, hogy megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. A lépcsők el vannak rejtve a testi elme elől, DE... mit fogsz mondani az ajtóőröknek, ha... te... véletlenül... megérkezel... a bemutatás céljára?

Olyan könnyű lehetne, és mi olyan nehézzé tesszük. A helyes út csak s-e-e-m-m-s a nehezebb út. Oly sokan bújunk a zavaró tényezők közé, kielégülést ÉS feloldozást remélve. A könyörtelen Remény igába szorítja a szívet és az elmét, meggyőzve arról, hogy ez... ezúttal... más... lesz... más... lesz. Ezúttal más lesz ÉS... heh heh... más, DE... az eredmény MINDIG ugyanaz; az öröm minden pillanatát ugyanannyi fájdalom ellenpontozza. Minden emelkedésnek meg kell kapnia egy relatív csökkenést. Így működik a valódi tudomány.

Megismétlem: vagy vezetsz, vagy vezetnek. Vagy hátrafelé ülsz egy elszabadult lovon, vagy... az Isteni alatt ülsz, aki hajtja az utadat ÉS irányítja... az... irányodat, mint azok a hindu plakátok, ha esetleg láttad volna őket.

KI AD NEKED TANÁCSOT? Ez egy nagyon komoly kérdés. A tanácsadód(ak)at... a... szándékaid... vonzzák.... A legmagasabb szeretet a Személytelen Szeretet, mert Istent utánozza, aki mindenkire egyformán ragyog. Engedjétek el a Hamis Ént, ÉS a Természet... amelyről azt mondják, hogy irtózik a vákuumtól, elő fog... hozni... valamit..., ami... helyettesíti... azt...

Amit keresel, az már ott van, csak rosszul azonosítva. Nem válsz valami újdonsággá. Visszatérsz ahhoz, aki valójában vagy. Az Emlékezet ennek a forrása, ÉS... Az Isteni az Emlékezet és a Képzelet forrása. Menj a forráshoz. Ez világosnak tűnik számomra, de... ez nem egy általános nézőpont, valami... furcsa... okból kifolyólag.

Minden, amin keresztülmész, arra szolgál, hogy megmentsen attól, amin keresztülmész, azáltal, hogy felismered, mi okozza azt, ami történik. Mindez a világrengető változás, ami előttetek zajlik... egy kitalált forgatókönyv, hogy lássátok, hol van az igazi hűségetek, ÉS... egy kapu a világrengető változáshoz, ami bennetek zajlik. Hozzátok... őket... harmonikus... összhangba... egymással.

 

Vége az átvitelnek.......

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ugy-tancolnak-mint-a-cukormazas-kurvak-a-the-carnal-mind-ben-ahol-a-sotetseg-ura-a-porondmester