2022. február 23., szerda

Sötétség Oroszországból és Kínából

2022. február 11.
reggel 7:30.

Gyermekem, az égből nagy jelek jönnek a változó szelekkel. Azt mondom Gyermekeimnek, hogy az ellenség már nem rejtőzködik, hanem hatalmát igyekszik megmutatni azzal, hogy átveszi a lelketek felügyeletét. Gyermekem, Gyermekeimnek meg kell ragadniuk ezt az időt, hogy hangjukat az igazság védelmére használják. A mennyet akkor kapjátok meg, amikor az igazságotok megélésre kerül ezen a földön, amikor a félelem szelleme nem veszi át az uralmat szívetek, elmétek és lelketek felett, amikor Gyermekeim arra törekszenek, hogy a Teremtőjük által kijelölt ösvényen haladjanak, ahelyett, hogy sorban állnának, hogy megjelöljék őket a mészárlásra. Itt az ideje, hogy felébredjetek, mert eljött a nagyobb kibontakozás órája. Ha a világ nem ébred fel Irgalmasságomra, akkor csak Igazságosságomra fog felébredni. Itt az ideje, Gyermekeim, hogy megéljétek az evangéliumi üzenetet, és engedjétek, hogy a Szentlélek vezessen benneteket. Táplálkozzatok az Eucharisztiában, mert táplálék nélkül nem fogjátok bírni a közelgő csatát, mert Én vagyok Jézus. Fogjátok meg Anyám kezét, mert ő mindig Legszentebb Szívemhez fog vezetni benneteket, ahol védve lesztek a világtól, amely le akar titeket alacsonyítani.

Ez a világ, ahogyan most látjátok, el fog jönni. Ne éljetek félelemben. Ne veszítsétek el a reményt, mert Én már legyőztem a bűnt és a halált szenvedésem, halálom és feltámadásom által. Jöjjetek, éljetek az Én világosságomban, és tartsátok szemeteket az örökkévalóságra szegezve, mert ígérem, hogy jutalmatok nagy lesz a mennyben. Imádkozzatok azokért, akik nem hallgattak figyelmeztető szavaimra. Imádkozzatok azokért, akik ennek az életnek az üres jutalmait keresik, és csak azt veszik észre, hogy elvesztegették az időt azzal, hogy nem teljesítették küldetésüket ezen a földön. Nagy változás jön, mert a világ nem tudja többé fenntartani magát az ellenség hazugságaiban. Imádkozzatok azokért, akik oly sokakat vezettek a bűn sötétségébe. Imádkozzatok azokért, akik egy olyan világba helyezték bizalmukat, amely nem ígéri az örök életet. Arra hívom hívőimet, hogy maradjanak erősek. Imádkozzatok Papjaimért, választott Fiaimért. Most menjetek ki, és éljetek az Én világosságomban, mert Én vagyok Jézus, és az Én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

https://wordsfromjesus.com/

JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE – Nagy jelek a mennyben | Jennifer (USA), 2022. február 12. 14:25

Gyermekem, én vagyok a rend Istene. Én vagyok a kegyelem és az igazságosság Istene. Amikor a földet teremtettem, én rendeltem el az éjszakából a nappalt, a sötétségből a fényt. Férfit és nőt rendeltem el, mert nincs köztünk semmi. Azok, akik bármi olyasmit akarnak elrendelni, ami ezen kívül esik, nem Hozzám tartoznak. Nem Én vagyok a zűrzavar vagy a félelem szerzője. Azért jöttem, hogy elmondjam nektek, hogy nagyobb káosz fog elterjedni az egész világon, amikor a megtévesztés mérlege lehull, és az Én népem meglátja a hazugságokat, amelyeknek félelemből engedelmeskedtek. A bűn miatt jön az emberiségre a betegség, a pusztulás, a halál, de az Én kegyelmem mindezeket legyőzi. Amikor Gyermekeim már nem bíznak, elveszítik minden reményüket.

Gyermekem, a kormányok összeomlanak, és amikor látod Franciaország, Izrael, Olaszország és sok más ország bukását, tudd, hogy közel van Látogatásom ideje. Gyermekeim hangja fel fog emelkedni, mert nagy gyász napjai jöttek el erre a világra. Nem szolgálhattok két urat. Nem könyöröghettek mennyei Atyátokhoz békéért, de aztán félelemből nem engedelmeskedhettek a gonoszságnak. Nem mondhatjátok, hogy véditek az életet, de aztán nem kompromittálhatjátok egy másik életét, hogy megmentsétek a sajátotokat. Gyermekeim, én hívlak benneteket, ahogy Lázárhoz szóltam, hogy jöjjetek ki a sírból, és keressétek az én kegyelmemet, mert eljött az óra. Most menjetek ki, mert Én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az Én irgalmasságom és igazságosságom győzni fog.

Gyermekem, nagy jelek vannak az égből, amelyek változó szelekkel jönnek. Azt mondom gyermekeimnek, hogy az ellenség többé nem bujkál, hanem megpróbálja megmutatni erejét azáltal, hogy átveszi a lelketeket. Gyermekem, Gyermekeimnek időt kell szakítaniuk arra, hogy hangjukkal megvédjék az igazságot. A mennyország akkor érhető el, ha az igazság megvalósul ezen a földön; amikor a félelem szelleme nem veszi át a szívedet, az elmédet és a lelkedet; amikor a gyermekeim megpróbálják követni azt az utat, amelyet Teremtőjük faragott, ahelyett, hogy sorra várnák, hogy kijelöljék őket a levágásra. Ideje felébredni, mert eljött az óra, hogy többet is kitaláljunk. Ha a világ nem ébred fel Irgalmasságomra, akkor csak Igazságosságomra fog feltámadni. Eljött az idő, gyermekeim, hogy az evangélium üzenete szerint éljünk, és engedjük, hogy a Szentlélek vezessen benneteket. Táplálkozzatok az Eucharisztiában, mert étel nélkül nem élitek túl a közelgő csatát, mert én Jézus vagyok. Fogd meg Anyám kezét, mert ő mindig Szent Szívemhez fog vezetni, ahol védve leszel attól a világtól, amely le akar csorbítani. A most látható világ elmúlik. Ne élj félelemben. Ne veszítsd el a reményt, mert szenvedésem, halálom és feltámadásom által már legyőztem a bűnt és a halált. Élj az Én világosságomban, és tartsd tekintetedet az örökkévalóságra, mert ígérem, jutalmad nagyszerű lesz a mennyben. Imádkozzatok azokért, akik nem hallgattak figyelmeztető szavamra. Imádkozzatok azokért, akik ennek az életnek az üres jutalmát keresik, és csak azt veszik észre, hogy arra pazarolták idejüket, hogy nem teljesítették küldetésüket ezen a földön. Nagy változás következik, mivel a világ már nem támaszkodhat az ellenség hazugságaira. Imádkozzatok azokért, akik oly sokakat a bűn sötétségébe vezettek. Imádkozzatok azokért, akik bíznak egy olyan világban, amely nem ígér örök életet. Híveimet felszólítom, hogy maradjanak erősek. Imádkozzatok papjaimért, választott fiaimért. Most pedig menj és élj az Én világosságomban, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.



JÉZUS KRISTUS ÜZENETE - Sötétség Oroszországból és Kínából | Jennifer (USA) Üzenet a 2007. február 15-i aktuális eseményekről.

Gyermekeim, békességem legyen veletek. Gyertek hozzám, drága gyerekek, gyertek hozzám, mert azt akarom, hogy velem legyetek. Közeledik az óra, mert változások jönnek. A város fényei elhalványulnak, és megszólalnak az ember okozta figyelmeztető szirénák. A szelek keletről fordulnak, és a káosz és pusztítás közepette a világ meglátja ítéletének óráját. Figyelmeztettem népemet, hogy figyeljék az Oroszországból és Kínából kiáramló sötétséget, mivel ez a háború még csak most kezdődik. Az emberiség egyetlen békéjét a Bennem és Isteni Akaratomba vetett bizalom adja, mert én Jézus vagyok. Imádkozz az imán Szent Szt. Michael és légy óvatos; légy éber, mert közeleg a változás napja. Szeretteim, imádkozzatok barátaitokért Rómában, imádkozzatok a Szentatya oltalmáért, mert Fiamat hamarosan veszélyes rakéták veszik körül. Szavaimmal jövök hozzád, ezért légy biztos abban, amit nagy szeretetből mondok neked. Most pedig menj, mert én Jézus vagyok, és légy békés, mert minden az Én akaratom szerint fog történni.
2022. február 16.
11:30.

Gyermekem, én vagyok az irgalom Istene, az igazságosság Istene és az isteni figyelmeztetés Istene. Gyermekem, a történelem körülötted van. Ma sokan vannak, akik saját királyságuk királyává akarják tenni magukat. Akik hatalmat akarnak szerezni, és Pilátusként cselekednek. Sok pénzváltó van ma, akik Egyházam falain belül tartózkodnak, akik úgy beszélnek, mintha Én szólnék általuk, de nyelvük nem beszél igazat. Vannak olyanok Egyházam falain belül, akik arra törekszenek, hogy kivéssék azt a sziklát, amelyre Egyházamat építettem. Ez a föld meg fog ingadozni és remegni fog. Azok, akik a megtévesztésnek ezt a szentélyét rejtegetik, amelyet Népemre helyeztek, hamarosan lerombolva lesznek. Jövök, leányom, és a világ hamarosan ráébred Isteni Figyelmeztetésemre. A világ hamarosan meglátja mindazt, ami nem tetszik Nekem. Azok, akik megpróbálnak beavatkozni testvérük vagy testvérük szabad akaratába, nem az Én Nevemben jönnek. Népem hangját elnyomja a nagy csaló. A szíveknek meg kell változniuk, mert az emberiség nem folytathatja, ugyanazon az úton. Most menj előre, Gyermekem, és légy békében, mert az Én Irgalmasságom és Igazságosságom győzni fog.

2022. február 21.
17:30.

Gyermekem, azt mondom gyermekeimnek, hogy a földi időtöket nem szabad elvesztegetni. Minden nap, minden óra azért vagytok itt, hogy a mennyek országát építsétek. Legyen gyümölcsöző a földön töltött időtök. Legyen munkád az Én Nevemben. Éljetek, éljétek meg hivatásotokat. Ha házasok vagytok, tiszteljétek meg házastársatokat azzal, hogy gyümölcsözőek vagytok a házasságotokban, mindig imádságban és szentségben törekedve arra, hogy egymást a mennybe vigyétek. Gyermekeitek mindannyian Királyságom kincsei. Őket is úgy kell szeretni, ápolni és gondozni, ahogyan a földműves teszi a termésével. Anyaként és apaként arra vagytok hivatottak, hogy türelemmel és szeretettel beszéljetek gyermekeitekhez, mert mindegyikük mennyei Atyám kötött remekműve. Tanítsátok gyermekeiteket, és formáljátok őket fiatal tanítványokká, hogy az evangélium üzenetének tanújaként és példájaként menjenek ki a világba.

Papjaimnak, választott Fiaimnak mondom, arra vagytok hivatottak, hogy a misén egyesítsétek gyermekeimet. Ez az az idő, amikor az ég és a föld egyesül. Minden alkalommal, amikor a kenyeret és a bort Testemmé és Véremmé szentelitek, kezeiteken keresztül mindazokat, akik összegyűlnek, a mennyei szférába hozzátok. Minden egyes misén, amelyet elmondtok, minden egyes alkalommal, amikor Gyermekeim elém járulnak imádságban, belépnek a mennyei szférába. Itt az ideje, hogy összehívjátok gyermekeiteket, és egyesítsétek őket az igazsággal, mert Én vagyok Jézus.

Kiválasztott Fiaim, olyan időszakba léptek, amikor hivatásotok próbára lesz téve, amikor úgy tűnik majd, hogy Egyházamban minden elveszett. Maradjatok közel Anyámhoz, és mindig az ő fiaként fogtok vezetni a nagy diadalhoz. Amikor úgy tűnik, hogy nincs holnap, ne veszítsétek el hiteteket, mert nagy győzelem jön. Ez a ti kálváriátok, Fiaim. Azoknak, akiknek igazi megszentelt kezük van, kell hordozniuk a keresztet, mert ti vagytok az Én Kezeim és Lábaim ezen a földön. Most menjetek előre, Gyermekeim, mert ez a világ egy szempillantás alatt megváltozik, és rajtatok keresztül sok lélek fog megmenekülni. Most menjetek előre, mert Én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2022. február 22.

11:22.

Gyermekem, azt mondom Gyermekeimnek, hogy nézzék az Én Képmásomat. Nemcsak vér és víz ömlött ki Sebemből, amely az irgalom óceánját, hanem az Isteni Szeretet óceánját jelképezi. Az egyetlen dolog, ami megszabadíthatja a lelket a bűn kötelékéből, az az Én Irgalmasságom. Az egyetlen remény arra, hogy egy lélek megszabaduljon a gyűlölet, a bujaság, a falánkság, a büszkeség, a szív keménysége rabságából, az az Én Isteni Irgalmasságom, mert Én vagyok Jézus. Gyermekem, azt mondom Gyermekeimnek, hogy jöjjenek és béküljenek ki Szeretetemmel. Jöjjetek Képviselőm székhelyére, reményt, bűnbánatot és megújult lelket keresve, amely arra törekszik, hogy minden nap, minden órában az Én Tanítványomként éljen.

Átadtam a Királyság kulcsait Péternek, és Egyházam felépült. Nincs más, aki betöltheti lelkedet Szeretetem teljességével. Nincs más, aki a kenyeret és a bort Legdrágább Testemmé és Véremmé szentelheti, mint az Én Kiválasztott Fiam, az Én Papom. Papjaim mindegyike Péter felszentelt meghosszabbítása. Nincs más, mint Egyházam, aki megszabadíthatja lelkedet a bűn rabságából. Arra hívom Gyermekeimet, hogy jöjjenek Irgalmasságom nagy forrásához, mert Én vagyok Jézus, és Irgalmasságom és Igazságosságom győzedelmeskedni fog.

https://wordsfromjesus.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése