2022. január 5., szerda

Hamispróféta a homoszexuálisokról: "Az Úr mindenkit meg fog menteni"

Bergoglió azt állította szeptember 15-i sajtótájékoztatóján, hogy mindenki üdvözülni fog, ezzel feleslegesnek minősítve Krisztus halálát.

Az istenkáromlás észrevétlen maradt, amíg a NovusOrdoWatch.org (január 3.) fel nem figyelt rá. Miközben a homoszexualitás bűnéről beszélt, Antikrisztuskövető Sátánfatty próféta azt mondta,

"Tiszteljetek mindenkit! Az Úr jó és mindenkit meg fog menteni - ezt ne mondjátok ki hangosan [nevetés] - de az Úr mindenkit meg akar menteni. Kérem, ne kényszerítsék az Egyházat, hogy megtagadja az igazságát. Sok-sok homoszexuális irányultságú ember fordul a bűnbánat szentségéhez, fordulnak papokhoz, hogy tanácsot kérjenek, az Egyház segít nekik, hogy előre lépjenek az életükben."

A valóság azonban egészen más:
- A Novus Ordo bűnbánat szentsége gyakorlatilag kihalt;
- Számtalan homoszexuális dicsekszik problémájával, elutasítja a bűnbánatot, és követeli, hogy az egész társadalmat alakítsák át kívánságai szerint.

A Biblia szerint a homoszexuális cselekedetek bosszúért kiáltanak. Krisztus szemléletes részletekkel beszél a pokolról, figyelmeztetve, hogy "onnan senki sem jöhet át hozzánk". A végítéletkor az emberiség két csoportra válik szét, az egyik az örök életre emelkedik, a másik a "külső sötétségbe", a "kiolthatatlan tűzbe", az "örök kínokba" száműzetik, ahol "a féreg nem hal meg", az emberek "fogukat csikorgatják kínjukban és bánatukban", és ahonnan nincs visszatérés.

https://gloria.tv/post/aN71gmE2ZCBr4fw1aeRVf4Amt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése