2021. szeptember 29., szerda

Egy érdekesség, de miért szeptember 29-én..., mégis mi készül?

 

MICHAEL, GABRIEL és RAPHAEL SZENTEK ÜNNEPE

2021. SZEPTEMBER 29

Ma, szeretett Jézus lelkeim, Szerető Megváltónk. Szeretett arkangyalaink ünnepe: Szent Mihály, Szent Gábriel és Szent Rafael.

A világot keresztre feszíti a problémás Covid-19 , amely a kormányok gyengeségei miatt bezárja az emberiséget, ami lehetővé tette az emberiség elzárását az emberi reakcióktól, és az emberiséget olyan emberek vezetik, akik nem kövesse Jézust, de kövesse azt a gyengeséget, hogy az ember képtelen felismerni az Igazságot.

Az emberiség megsegítésére ajánlom a Gyógyszereket, az Ivermektint vagy a Hidroxi -klorokint . Javaslom, ne fogadja el a hatóságok által kínált gyógyszereket.

Ma, a nagy arkangyalok ünnepén, kérem, hogy nagyon figyelmesen hallgasson, mert az Antikrisztus mindent megtesz, hogy elpusztítsa Isten népét, valamint a római katolikus és apostoli egyházat.

Mint Ön tudja, Benedek pápa uralkodása (emeritus) néven ismert - az ő ideje nagyon közel van. Tartsa nyitott szemmel Oroszország és Kína mozgalmait , mert amint Benedek pápa elhagyja Rómát, tudni fogja, hogy eljött az idő, amikor én, Keresztelő Vilmos János, Costellia fogom átvenni a Krisztus Egyház utolsó vikáriusa helyét. II. Péter pápa néven ismert - más néven Kis Ábrahám II .

Arra kérem kedves gyermekeimet, hogy ne érezzék magukat elveszettnek vagy lehangoltnak, mert Isten és Mária, Jézus anyja vigyázni fog ránk, ezért ne essen el. A világot jelen pillanatban bizonyos fokig az illuminátusok és az elit irányítja - és még inkább az Antikrisztus . De Isten megszervezi az Igazság Hadseregét, amely 50 millió fő, és az idő előrehaladtával erősödni fog.

Drága Népem, bátorság és bizalom Isten jóságában, mert az emberiség vak lesz - de Isten erejében és jóságában vigyáz rád. Isten felnevelte a francia uralkodót, és lassan dolgozik. Ő jó, szent ember, és velem együtt dolgozik, ezért kérlek, ne felejtsd el, hogy Isten irányítja az egész világot, és megengedi az Antikrisztusnak, hogy teljesítse terveit, hogy elfoglalja az egész világot, de ezúttal az Antikrisztusnak van egy meghatározott ideje , akkor hirtelen véget ér. Arra számíthatunk, hogy az idő 2022 -től 2030 -ig terjedhet . Természetesen nem tudjuk a pontos időt, de ezt tudjuk, hogy az Antikrisztus teljes uralkodása hat héttel a Nagy Figyelmeztetés után következik be , amelyet Benedek pápa (emeritus) Rómából való elmenekülése után várunk.

Az uralkodó és jómagam most készítjük el a maradék egyházat , ezért kérjük, emlékezzen ránk imáiban.

Isten nem felejtett el téged, de sok imát kér. Kérlek, imádkozz, hogy szabaduljak a láncoktól, amelyeket a Sátán rám vetett, hogy elmehessek a Fülöp -szigetekre, hogy felállítsam a Vatikánt és vezessem az egyházat. Imádkozz, hogy elutazzak Szingapúrba , Németországba és sok más országba, mielőtt lehetetlenné válik. Imádkozz az uralkodóért, akinek szüksége van az egyház támogatására.

Szeretett népem, ne veszítsétek el a hiteteket, hanem bízzatok Istenben és Szent Anyánkban, Máriában, mert a Szűzanya diadala nagyon közel van, amikor Ő lesz a Minden Kegyelem Koronázott Közvetítője, Társ-Redemptrix és Szószóló , mert minden Csoda nagyon hamar megtörténik. Ne felejts el imádkozni értem is. Arra kérem Jézust, hogy áldjon meg téged: + ahogy én is megáldom: +

Áldjon meg téged Jézus és Mária +

William J. Costellia,

Érsek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése