2021. július 18., vasárnap

A SZŰZANYA ÜZENETE TREVIGNANO ROMANOBAN GISELLA CARDIA ÁLTAL

A SZŰZANYA ÜZENETE TREVIGNANO ROMANOBAN GISELLA CARDIA ÁLTAL
2021. JÚLIUS 10.-ÉN.
"Drága gyermekeim!
Köszönöm nektek, hogy a szívetekben meghallottátok a hívásomat és eljöttetek ide imádkozni.
Szeretett gyermekeim! A sötétség hercege nem áll meg, hanem nagy erővel halad előre. Nézzétek meg, mit csinál! Sajnos, meghódította az emberek elméjét, hogy őket csak a hatalmasok manipulálhassák, Egy napon az ember annyira ,megőrül, hogy a szomszéd megemészti a szomszédot.
Gyermekeim! Olvastok a pokolról, a tisztítótűzről és a mennyről.
Gyermekeim közül sokan egyáltalán nem hiszik a pokol létezését és az örök kárhozatot, annak ellenére sem, hogy sok misztikus beszélt nektek erről.
Gyermekeim, ahogy létezik a jó, létezik rossz is, és azok, akik sokat imádkoznak az elveszett lelkek védelméért, megérzik az Úr jelenlétét.
Sürgősen térjetek meg, nincs sok időtök!
Gyerekek, sokat imádkozzatok Brazíliáért és Olaszországért, mert a Föld nagyon meg fog rázkódni. Én, a ti Édesanyátok meg foglak védeni titeket szent angyalaimmal. Soha ne féljetek, szent igazságban beszéljetek tovább a Fiamról!
Most megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

 

A SZŰZANYA ÜZENETE TREVIGNANO ROMANOBAN 2021. JÚLIUS 13.-ÁN GISELLA CARDIA ÁLTAL:
"Drága gyermekeim! Köszönöm nektek, hogy eljöttetek ide imádkozni.
Gyermekeim, rakjatok rendet az életetekben és legyen erős a hitetek, szükségetek lesz rá, hogy alkalmazkodjatok az elkövetkezendő változásokhoz.
Ne legyetek meglepve azért, ami körülöttetek történik! Emlékezzetek, minél jobban fog terjedni az igazságtalanság, annál jobban kihűl köztetek a szeretet.
Isten haragja,amit már nem sikerül visszafordítani, hatni fog az emberiségre, de az én hűséges gyermekeim védettek lesznek.
Minden a szemetek előtt fog megváltozni.
Isten állandóan próbára teszi a hiteteket, és az, hogy én még mindig itt vagyok, azért van, hogy megmutassam nektek az utat amin követnetek kell Istent, hogy hűségesek legyetek Hozzá és gazdag jutalmat kaphassatok!
Gyermekeim, óvakodjatok azoktól, akik azt akarják tőletek, hogy a világ dolgait Isten elé helyezzétek. Figyelmesen hallgassátok meg, ha valaki szól hozzátok, hallgassátok meg és megértitek, hogy Isten szavai, vagy sem.
Ezekben az időszakokban látom, hogy a gyermekeim közül némelyek könnyelműségből elhanyagolják a Rózsafüzérimát, de ismét mondom nektek: a Rózsafüzér a legerősebb pajzs a gonosz elleni harcban. Megkérdezlek titeket, gyermekeim: melyik oldalon akartok lenni?
Kérlek titeket, végezzetek Szentségimádásokat, mert sok lelki és nem lelki gyümölcsöt hoz.
Legyetek olyanok, mint az első apostolok, örömmel imádkozzatok a Szentlélekhez, és legyetek hűségesek a Szentíráshoz!
Szeretett gyermekeim, hagyjatok fel a haraggal, az ítélkezéssel, az egoizmussal, és az irigységgel! Az én szemeimben senki nem jobb a másiktól, mindannyian a gyermekeim vagytok és mindannyiótokat a világosságra akarlak vezetni. Ne szomorítsatok el engem, hanem legyetek a Szeplőtelen Szívem győzelmének a tanúi!
Soha ne féljetek, hűségeseket és az alázatosakat meg fogom védeni!
Most anyai áldásommal hagylak itt titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."



A SZŰZANYA ÜZENETE TREVIGNANO ROMANOBAN GISELLA CARDIA ÁLTAL 2021. JÚLIUS 17.-ÉN
"Drága Gyermekeim! Köszönöm, hogy a szívetekben meghallottátok a hívásomat és eljöttetek ide imádkozni.
Szeretett gyermekeim, veletek imádkozom, különösen a fiatal emberekért, akik elherdálják a lelküket a szabadságukért.
Gyermekeim, az ördög mindig több embert akar a pokolba vezetni, és sokan beleestek az emberiség legnagyobb hazugságába.
Gyermekeim, gyakran kérdeztek engem, hogy valóban lesz e háború, de tudjátok meg, hogy a lelki közületek már sokak bensőjében van.
Szeretett gyermekeim, az ami már nektek előre meg volt mondva, az megtörténik veletek. Sokat imádkozzatok, mert Isten igazságossága hirtelen hathatósabban jön, mint ezelőtt bármikor, és lehet, hogy nem lesz időtök bocsánatot kérni.
Ismét kérem Oroszország felajánlását az én Szeplőtelen Szívemnek, mivelhogy ettől a pillanattól sok dolog fog történni.
Drága gyermekeim, az Egyház valódi Tanítói Hivatalát kövessétek, maradjatok a szent papok közelében, akiknek nagy szükségük lesz rátok!
Gyermekeim, az összetartás és köztetek a szeretet nagyon felvidítja az én Jézusom Szívét. Legyetek a Világosság gyermekei!
Most megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése