2021. június 1., kedd

Az Eucharisztikus Kongresszus Magyarországon?

 

Kedves Magyarországi Püspökök, A Bizánci Katolikus Patriarchátus (BKP) 2021. április 29-én kelt levelében arra kérte Önöket, hogy töröljék a tervezett Eucharisztikus Kongresszust 2021 9.5-12 én és így a Bergoglio álpápa tervezett látogatását is. A látszólagos eretnekségek és hitehagyás révén Isten átkát vállalta (Gal 1: 8–9), és kizárta magát az egyházból. Aki belső egységet képez vele, annak része van a hitehagyásában és az anatémájában. Egy ilyen püspök vagy pap érvénytelenül szolgálja a liturgiát! Másik kérdés a Szentségváltozás érvényessége azok számára, akik nincsenek belső egységben Bergoglióval, de egzisztenciális nyomás allat kényszerülnek arra, hogy a liturgiában felidézzék az egyház feje nevét. Ők dubium-ban vannak.

Mi értelme van az eucharisztikus kongresszusnak ebben a helyzetben mikor a pápa aposztázisban van (amire C. M. Viganò érsek is figyelmezte), ráadásul ennek a heretikus pápának a közvetlen részvételével? Milyen tézisek, témák, lesznek feltárva ezen a kongresszuson, ha Krisztus jelenléte az Eukarisztiában ebben az aposztázisban több mint kérdéses?!

Bíboros úr és püspökök, mondják le a Bergoglio Színházat, amely nem áldást, hanem átkot fog hívni, különösen Magyarországra. A BKP 2021. április 29-én kelt levelével fordult a miniszterelnökhöz és a magyar kormányhoz is, hogy támogassák a tervezett kongresszus lemondását, és így a nem kívánt látogatásnak a lemondását is. Már nyilvánosan ismert, hogy Bergoglio hevesen elősegíti a szodomitok álházasságát, Európa iszlamizációját és a veszélyes mRNS-oltást, amelyre valódi szakértők figyelmeztetnek. A magyar kormány védi a keresztény alapítványokat, de polgárainak egészségét és életét is. Ezért hagyja, hogy Magyarország törölje a nem kívánt kongresszust és a nem kívánt látogatást!

Tisztelettel

+ Illés
A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

+ Metoděj OSBMr + Timotej OSBMr
Püspöki titkárok

1.06.2021

Naprakész aktuális információk a BKP-tól (ez ingyen van)

list-manage.com/subscribe?u=bed9f40cf4da3e3582e1ecefc&id=c8496b93c

https://gloria.tv/post/LQHTEGYwdHKu4tDWPPJwk7MBr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése