Carlo Maria Viganó érsek a Covid-19 oltást "kísérleti genetikai szérumnak" nevezi, amelynek hosszú távú mellékhatásai ismeretlenek lehetnek.

A CatholicFamilyNews.com lapnak (március 22) azt mondta, hogy a Covid egy kezelhető influenza, amely a korábbi influenzás évekhez hasonló számú halálesetet okozott.

Viganó bírálja, hogy ugyanazok az emberek, akik korábban a tudományt a "vallási babonák" szükséges ellenszereként mutatták be, mára "a világjárvány új papjaivá" váltak, akik tagadják a modern orvostudomány alapelveit.

A globalista ideológiának alárendelt elit megpróbálja "az Új Világrend zsarnokságát" bevezetni - véli Viganó, és a helyzetet, beleértve a kötelező maszkokat, a megbízhatatlan vizsgálatokat és a hatástalan oltóanyagokat, az 1930-as évek Németországához hasonlítja, amikor a zsidókat arra kényszerítették, hogy Dávid-csillagot viseljenek.

Ugyanakkor bízik Krisztusban, a történelem Urában, és elmagyarázza, hogy a Sátán szolgái, "az örök vesztes", azt hiszik, hogy a gonosz győzelme most már biztos, míg a valóságban ez csak pillanatnyi.

A jövőre nézve Viganó két forgatókönyvet lát: vagy az úgynevezett világjárvány "kártyavárként omlik össze", amikor az Úr elrendeli, vagy pedig egy gyűlöletes zsarnokság fog létrejönni, és akkor "a Covid őrület csak a földi pokol kezdete lesz".

https://gloria.tv/post/Nj8n2YCiBdUn4Au8vz6LNJQ4g