2020-ban váratlanul elkezdett gyorsulni a Föld forgása.

 

Hogy mennyi ideig tart egy nap, vagyis a Föld egyszeri fordulata a saját tengelye körül, azt hajlamosak vagyunk örök időktől fogva állandónak gondolni. 24 óra, 1440 perc, 86400 másodperc. Ha ezekben a mértékegységekben gondolkodunk, igazunk is van – de mióta atomórákkal extrém pontosan tudják mérni az időt a tudósok, kiderült, hogy ez valójában nem teljesen így van. Bolygónk forgási sebessége nagyon-nagyon kis mértékben ugyan, de hullámzik, az általános trend pedig az utóbbi időkben enyhe, de stabil lassulást mutatott.

Ezt persze a mindennapi életben nem vesszük észre, de többször előfordult már, hogy szökőmásodpercet kellett betoldani egy-egy évbe, hogy ne csússzon el az időmérés. 2020-ban azonban váratlanul megtört ez a trend, és a Föld forgása jelentősen (mármint a változás szokásos tempójához mérve jelentősen) gyorsulni kezdett. Olyannyira, hogy tavaly július 17-én mérték a valaha volt leggyorsabb Föld-fordulatot, azaz a legrövidebb napot. Ez 1,4602 milliszekundummal volt rövidebb, mint a standard 24 órás nap.

A tudósok szerint semmi ok aggodalomra – bár valóban úgy hangzik a hír, ahogy B-kategóriás scifi-katasztrófafilmek szoktak, valójában ez a jelenség természetes. Igaz, a pontos okát a mostani gyorsulásnak még nem sikerült kideríteni, de egyébként a forgási sebesség változásában egy csomó dolog közrejátszhat, például a Hold pályaíve, a hegységek eróziója, vagy az, hogy mennyi hó van éppen a sarkvidékeken és a hegyekben. Sőt, egy-egy nagyobb földrengés is meg tudja változtatni minimális mértékben a Föld forgását.

https://telex.hu/tudomany/2021/01/07/2020-ban-varatlanul-elkezdett-gyorsulni-a-fold-forgasa?fbclid=IwAR0TV30vuON_RYEVqZtmMRJS7v9MEwQ8p4fQpgYzWBzdVevzZBhmO09zFyc

 

Az első jel az lesz, hogy a Föld gyorsabban fog forogni. A második jel a Nappal kapcsolatos, ami nagyobbnak fog látszani, fényesebb lesz, és elkezd majd forogni.

Nyomtatóbarát változat

2013. november 12. kedd, 20:30

Drága, szeretett leányom, miközben az Én Időm közeledik, sokan aludni fognak, de azok, akik meg vannak áldva, hogy nyitva tartsák a szemüket Világosságomra, fel fogják ismerni a jeleket. Ők azokban az áldásokban is részesülnek majd, amelyek segíteni fognak nekik felkészülni, és egyedül csak azok, lesznek képesek elviselni a változásokat, akik ragaszkodnak Hozzám.

Minél közelebb van Nagy Eljövetelem Napja, annál több ember – akik azt mondják, hogy szeretnek Engem – fog visszahúzódni Tőlem. Még azok sem lesznek képesek meglátni az Igazságot, akik szentnek vallják magukat, és akik önmagukat felmagasztalják földi Egyházam hierarchiájában. Ők nem fogják látni az Igazságot, mert nagyon el lesznek foglalva olyan dolgokkal és szertartásokkal, amelyek Rám nézve sértőek lesznek.

Az első jel az lesz, hogy a Föld gyorsabban fog forogni. A második jel a Nappal kapcsolatos, ami nagyobbnak fog látszani, fényesebb lesz, és elkezd majd forogni. Mellette egy másik napot fogtok látni. Ezt követően az időjárás a világot meg fogja rázni, és a változások azt fogják jelenteni, hogy a Földnek számos része el fog pusztulni. Ezek a büntetések – és ezekből sok lesz – le fogják tépni az emberiségről a büszkeséget, és így a lelkek könyörögni fognak Isten Irgalmáért. Semmi más nem fogja megindítani a megkeményedett lelkeket, akik kizárták Isten Szeretetét az életükből.

Az emberiség bűne gyorsan fog növekedni, és a bálványimádás bűne háromszorosan be fogja burkolni a Földet. A pogányság királyi monarchiaként öltözve, beszivárog majd földi Egyházamba. Amikor a pogányok átölelik Egyházamat, nem azért fogják tenni, hogy imádják Istent. Amikor a pogányok, ateisták és a hitetlenek – akik szemmel láthatóan elutasítják Isten Létezését – átölelik Egyházamat, akkor nem azért fogják tenni, hogy Előttem, Jézus Krisztus előtt Hajtsanak térdet. Amikor Egyházam bejelenti, hogy tárt karokkal fogad mindenkit, ne tévesszen meg benneteket. Ez nem azt jelenti, hogy a pogányokat azért fogadják be Egyházamba, hogy ők is meghajoljanak a Tabernákulumom előtt. Nem, ez azért lesz, hogy a bálványimádást fitogtatassák Előttem, melyet a büszkeség bűne okozott, hogy meggyalázzák a Szent és Szentséges Tabernákulumokat. Pogány szimbólumokat fognak Oltáraimra helyezni, és azt fogják követelni, hogy a gyanútlan gyülekezetek meghajoljanak, kegyesen és nagylelkűen elfogadván fivéreiket és nővéreiket. Mindenkit arra fognak kérni, hogy tagadják meg az Igazságot, és üdvözöljék azokat a hamis imádókat, akik Oltáraimat fogják taposni. Ezt követően Isten Keze le fog sújtani.

A háborúk ki fognak terjedni; földrengések fogják megrázni a Földnek mind a négy sarkát, és éhínség fogja súlytani az emberiséget, és minden Isten előtt elkövetett gonosz gesztusnak és sértésnek szörnyű büntetés lesz a következménye. Amikor azok, akik elfogadják Irgalmamat, vezetni fogják Egyházamat, akkor minden démon átkozni fogja Isten eme gyermekeit. Isten be fog avatkozni, hogy megvédje őket, és jaj azoknak, akik Teremtőjük Arcába fognak köpni.

Az idő elérkezett. Azok, akik átkoznak Engem, szenvedni fognak. Azok, akik követnek Engem, túl fogják élni ezt az üldöztetést egészen addig a Napig, amikor majd Irgalmas Karjaimba ragadom őket. És aztán azok, akik megmaradtak – mert visszautasították Irgalmasságom Kezét –, át lesznek adva a fenevadnak, akit bálványoztak, és akinek kedvét keresték.

Oly sok ember lesz, akik mindvégig el fognak utasítani Engem. Az emberiség kétharmada le fog köpni Engem, harcolni fognak Beavatkozásom ellen, és mindenféle trágárságot fognak Rám kiabálni. Miközben az a nap egyre közelebb és közelebb kerül, az Irántam való gyűlölet mindenki számára nyilvánvaló lesz. Még azok is, akik azt a benyomást keltik a világban, hogy tisztelik Istent, halkan átkozni fognak Engem.

Az a nap, amikor a fenevad csalása mindenki szemeláttára napvilágra kerül, olyan nap lesz, amit senki sem fog elfelejteni. Mert az a nap, amikor a világ látni fogja a csalót, az antikrisztust, amint Koronámmal a fején, piros Palástba öltözve felemelkedik, az a nap lesz, amikor tűz fog ömleni a szájából. Amikor a borzalom egyértelmű lesz számukra, a tűz be fogja őt borítani, és ő, meg mindazok, akik hűséget esküdtek neki, a mélységbe lesznek dobva. És aztán jönni fogok Én, amint azt már mondtam nektek. Fel fogom támasztani Egyházamat, és egységre viszem a világot Atyám Szent Akaratával, és végre béke fog uralkodni.

Mindaz, amit már mondtam nektek, igaz. Minden, ami meg fog történni, úgy fog történni, ahogyan azt nektek előre megmondtam. Minden gyorsan fog megtörténni, mert Haragom ellenére, melyet az ember képmutatása és hálátlansága váltott ki, Én csupán azért jövök, hogy végre végett vessek ennek a szenvedésnek. Azért jövök, hogy megmentsek minden bűnöst, de sokan el fogják utasítani a megmentésük érdekében tett próbálkozásomat.

Legyetek erősek, szeretett követőim, mert Én meg fogom védeni azokat a bűnösöket, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt elfogadják Irgalmasságom Kezét. Tehát ebbe a Nagy Égi Beavatkozásba Isten minden gyermeke belefoglaltatik, hívők és hitetlenek egyaránt. De ez idő után Isten angyalai szétválasztják a jókat a gonoszoktól. Az idő rövid.

Jézusotok.