"Behemoth" nevű együttes performansza. A nyugati kultúrában széleskörűen elterjedt a sátánizmus.
A 24.hu médiafelületet biztosított egy sátánista csoportnak, ami így lehetőséget kapott arra, hogy keresztényellenes nézeteit nagy nyilvánosság előtt kifejtse.
Extrémista csoportként nyilvántartott sátánista szervezetnek adott médiafelületet Magyarország egyik legnagyobb liberális sajtóorgánuma, a 24.hu. A liberális lap a Hungarian Satanic Legion nevű szervezetet kérdezte arról, mi a véleményük Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő október 9-i parlamenti felszólalásáról.
Az energiaügyért felelős államtitkár parlamenti felszólalásában azt mondta; a sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség, és a végső támadás már elérkezett, “látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is”.
A kijelentés viccelődéssel vegyes felháborodást váltott ki a liberálisok körében.
Hetekkel később kiderült; a liberálisok amiatt tartották nevetségesnek a képviselő kijelentéseit, mert ők maguk is inkább alternatív vallási nézetek iránt mutatnak érdeklődést. A 24.hu a parlamentben elhangzott beszéd kapcsán megkeresett egy sátánista szervezetet (már ha nem eleve kapcsolatban állt vele), és megkérdezte őket, mi a véleményük arról, hogy G. Soros tervét a sátánhoz hasonlítják keresztény politikusok.
A sátánista csoport pedig kifejtette ezzel kapcsolatos álláspontját, aminek a liberális lap sajtónyilvánosságot adott.
Az újságíró – Molnár Zoltán – ráadásul egész megdöbbentő módon hozzáigazodott a luciferiánusok nézeteihez. Azt mondta; “Üzentek is a Lucifert szájukra vevő politikusoknak.”
“szájukra vevő” – Mintha ez a Lucifer-alak olyasféle szentséget képviselne, aminek a nevét kiejteni sem szabad arra méltatlannak.
Most, hogy tudjuk, a 24.hu újságírója maga is kapcsolatban áll luciferiánus szektákkal, egészen más kontextusba kerülnek a hírportálon nagy nyilvánosság elé tárt keresztényellenes nézetek. Többek közt ilyen üzeneteket juttattak el több százezer olvasójukhoz:
“Aki gyilkosságra, vérre, horrorra és rémületkeltésre vágyik, annak elég fellapoznia a keresztények bibliáját, ahol a saját istenük is öl, bosszút áll és szó szerint vért kíván! […]
a Biblia feketén-fehéren leírja, hogy a Sátán e világ ura.
A liberális lapban megjelent álláspont szerint “Aradszki kifakadása nem több mint egy indulatokkal túlfűtött, elszabadult, keresztény elme fantazmagóriája.”
A Hungarian Satanic Legion egy az Athéna Intézet gyűlöletcsoport-adatbázisában is feltüntetett, monitorozott extrémista csoport, melyet az extrémizmus-szakértők 2-es besorolású, inaktív szervezetként tartanak nyilván. A 24.hu tehát nem csak a luciferiánusok hivatalos álláspontját közli, de nagy nyilvánosság előtt propagandafelületet biztosít egy extrémista szervezetnek.


http://www.hidfo.ru/2017/10/a-liberalis-sajto-a-luciferianusok-hivatalos-allaspontjat-jeleniti-meg/