2015. február 19., csütörtök

A MEGTÉVESZTÉS MAGASISKOLÁJA! A SÁTÁN RAVASZSÁGA HATÁRTALAN! HÚSVÉTVÁRÓ KRISZTUS-TUDAT MEDITÁCIÓ...!!!!húsvétváró Krisztus- tudat meditáció

40 napos kihívás az átalakulásért
2015. 02. 18. - 2015. 03. 29. - Hamvazószerdától - Virágvasárnapig
Húsvétváró Krisztus- tudat meditáció
     IGAZI, VÉRBELI
         MEGTÉVESZTÉS
        TÉVTANÍTÁS!!!
                         
ELRETTENTÉSKÉNT TETTEM KÖZZÉ! 
... Igyál vizet, hogy csillapítsd a tudásszomjadat! Egyél zöldséget, hogy bölcs lehess a misztériumok befogadására!
Mértékkel étkezz, hogy mértéktelenül szerethess! Böjtölj, hogy láss!
Így a lélek bepillantást nyer az élet-halál, kényszer és önkéntesség, lemondás és bőség törvényeibe.
Az imádság csak félútig vezet el Istenhez, a böjt elvisz az ég kapujába...



A kereszténység keresztje az Egótól való megszabadulás szimbóluma. Amikor az EGO megsemmisül, az Isten feltámad. Ez a kereszt jelentése. Jézus keresztútjának követése az EGO halálának spirituális ösvényén a régi énünk keresztrefeszítése, amit a karmikus tartozások, a világi hajlamaink, a harag, a féltékenység, a kapzsiság és testi kötődéseink táplálnak. “Vedd fel a kereszted és kövesd a mestert!” a mester a guru, a belső Tudatosság, ami a belső csendből születő tiszta szeretet frekvenciája. Csak ebben a csendben tudjuk meghallani az Igazság szavát, az Önvalónk tiszta hangját. Ez a hallhatatlan Lélek győzelme a megtestesült világban. Krisztus győzelméről szóló ünnepünk Húsvétkor tanúságtétel a hitről és ráébredés a hallhatatlan, abszolút isteni Tudatosságunk dicsőségére, a fényre. A Húsvét energetikája a legteljesebb megtisztulást generáló erő. Ebben az átalakító időszakban lehetségessé válik az újjászületés lényünk minden magasságában és mélységében, életünk minden dimenziójában.




Van egy lényeges dolog, ami összeköti az összes vallást és spiritualitást, ez pedig nem más mint a MANTRA.
Mindegy, hogy zsidó, keresztény, buddhista vagy muzulmán vagy, az erő a tradíciód szavainak (imáinak) rezgésében van. Eljuttatni az elmét nálánál valami nagyobbhoz és létrehozni egy rezgést a szavak által, mindaddig amíg Ajapa-Japa a kimondatlan szóvá válik. Ez a mantra ereje. Az ösvényeinken keresztül a hang által találkozunk egymással.
Húsvétváró Krisztus-Tudat meditáció

“Ne azt mondd, hogy Jézus nagy volt, mondd azt, hogy Jézus egy nagy mester volt, aki megtanított arra, hogy miként válj naggyá. Ez a meditáció elvezet a gondolat nélküliség birodalmába. Elhozza annak a Tudatosságát, hogy a megváltás nem szükséges - már meg vagyunk váltva. Amikor  a nyugalmat önmagadon belül megtapasztalod, az elvezet az egész Univerzum megtapasztalásához és a természet harmóniában szolgál téged.”
Ez a gyakorlat megnyitja a szívközpontot hogy a pozitív elme minőségén keresztül elhozza az öröm és elégedettség érzetét.  Régi története van és azt mondják róla, hogy sok nagy spirituális vezető gyakorolta, beleértve Buddhát és Krisztust. A kéz mudra az áldás, a boldogság és a bőség szimbólumává vált.
Sajátítsd el ezt a technikát és tapasztald meg ahogy szépséget és békét hozol létre magad között. Oszd meg a boldogságod és nézd ahogy növekszik!

Hogyan gyakorolj?
Póz: Ülj könnyű ülésben. Ha szükséged van rá, ülj székre, vagy támaszd a hátad a falnak dőlve. Tartsd a gerinced egyenesen. Egyenlítsd ki a lábakra nehezedő súlyt.
Mudra: MAHA GYAN MUDRA.- Krisztus mudra. Hajlítsd a gyűrűs és kisujjadat a tenyérbe mindkét kézen és finoman zárd le a hüvelykujjal. A mutató és középső ujjadat tartsd egyenesen kinyújtva. 
A lapockákat emeld fel, majd engedd le, ezáltal megemelkedik és megnyílik a mellkas. Hozd a könyököket a test két oldalához, a kezek a vállak magasságában vannak, a két kinyújtott ujj felfele néz. Ezután engedd előre és lefelé az alkart annyira, hogy a függőlegeshez viszonyítva 30 fokos szöget zárjon be. A vállakat és a könyököket stabilan, de kényelmesen húzd hátra. Végig tartsd megemelve a mellkast. A tenyerek előre néznek.

Mantra és légzés: Mentálisan folyamatosan zengesd, pulzáld a szemöldök központból a Végtelenség felé a :Saa Taa Naa Maa mantrát. Ragadd meg ezeket a hangokat lélegezd be és a belégzésedre halld ezeket a hangokat és a kilégzésedre is halld ezeket a hangokat és vetítsd ki a szemöldökközpontodból. A légzésed hosszú, mély és természetes légzés legyen.
Sa Ta Na Ma (Sa = Végtelenség, Ta = Élet, Na = Halál, Ma = Újjászületés. A teljes mantra azt jelenti: „Igaz vagyok, az Igazság vagyok”. Vagy „Az Igazságon meditálok, azon az igazságon, ami vagyok”.
                     Használhatsz zenei kíséretet, hogy megtartsd a fókuszt, de teljes csendben is végezheted.
Mosolyogj lazán. Nagyon fontos, hogy egy kis mosolyt csalj az arcodra, ezt a meditációt úgy is hívják, hogy mosolygó Buddha meditáció. Képzeld el, hogy ebben a meditációban Buddhával vagy, Jézussal vagy, mindazokkal a nagyszerű bölcsekkel és szentekkel, akik átadták számunkra az utóbbi 40000 ezer évben a tanításaikat, hogy elvezessenek bennünket a Felsőbb Tudatosság fenséges birodalmába.
időtartam: Végezd minimum 11 percig ahhoz, hogy megteremtsd a pozitív elméd békéjét és akkor az életed is pozitívvá válik. De folytathatod 22 vagy 31 vagy 62 percig is.

Szat Nam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése