2015. január 1., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Jézus szent vére

  
Drága engesztelőim, ádvent 2. vasárnapján is szólok hozzátok, mert nagyon rövid az idő felkészülésetekhez. Ahhoz, hogy az Én drága szent Véremmel befödjelek benneteket, szüntelenül kérnetek kell. Nem elég csak reggel felajánlanotok szenvedésem drága értékeit, azt meg kell ismételnetek a nap folyamán sokszor. Mert amilyen mértékben elhatalmasodik a bűn a világban, Én olyan gazdagon akarlak megajándékozni titeket drága, szent Vérem érdemeivel. Tudnotok kell, hogy biztos oltalom számotokra, ha szent Vérem oltalma alá helyezkedtek! Sőt, ha tehetitek, ne mozduljatok el onnan. Ezért is nagyon fontos, hogy az Én szent Vérem érdemeire hivatkoznotok a Barnabásnak adott fohászok által. Kérnetek kell, hogy mentselek meg benneteket és az egész világot szent Vérem által. Adjátok tudtára másoknak is, akik befogadják az Én nagy kegyelmemet. Csak az Én drága, szent Vérem gyógyíthatja meg a világot a bűn fertőjétől. Buzgólkodjatok, és maradjatok Énbennem. Jézusotok
2014. 12. 07. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/887-jezus-szent-vere

 

Egységben imádkozni

 

 
Drága gyermekeim, szeplőtelen fogantatásom Isten legnagyobb ajándéka, mellyel kitüntetett Engem azért, hogy méhemben hordozzam és világra szüljem egyszülöttemet, a ti Jézusotokat. Felfoghatatlan kincs és gazdagság számomra, hogy Isten szent Fiát adhattam ennek a világnak, amely azonban nem fogadta be Őt. Ti drága engesztelők, akik Velem egyesülve szüntelen imádkoztok azért, hogy a lelkek megmeneküljenek e romlott világ csábításaitól, ne féljetek egészen Rám bízni magatokat. Csak akkor érhetünk el hatékony eredményt, szent Fiamat és a Mennyei Atyát kiengesztelve, ha a Szentlélek közreműködésével összefogtok és a legszorosabb egységet alkotjátok. Ezért arra kérek minden csoportot, minden nap imádkozzatok, délután 3-4 óra között. Ha lehet, közösségben tegyétek. De ha nem tudtok, akkor kapcsolódjatok be lélekben az Általam, Édesanyátok által vezetett szoros engesztelésbe. Engedjétek, hogy Én vezesselek és mutassam meg nektek a helyes ösvényt, Fiam prófétái által, akiket egységbe hozok üzeneteimmel.
2014. 12. 08. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/888-egysegben-imadkozni



Nagyobb erejű imák

 

 
Kedveseim, találjatok lelketek számára utat az imádsághoz. Úgy válasszátok meg imáitokat, hogy azok lelketek javát is szolgálják. Bár minden imádság kihat az imádkozóra, mégis vannak olyanok, amelyek jobban felemelik a lelket Istenhez. Ilyen például a papok és szerzetesek napi imaórái, a zsolozsma végzése, mert miközben imádkozzák, a zsoltár szövege mélyen behatol a lélek belsejébe, és ha szépen, odahallgatva mondják, akkor a szív imájává válik. Ezt az imát az egész világegyházban mondják, ami felerősíti az értékét. Egy rózsafüzér imádság is rendkívül hatékony, mert azt mindig a Szűzanyával végezzük, miközben elmélkedünk Jézus és Mária életének titkain. Minden imát, amelyet az Úr prófétái által ad és más próféták által is hatékonynak mond, bátran imádkozzatok! De mindig mindent közösségben tegyetek, még akkor is, ha nincs lehetőségetek imacsoportba járnotok. Ilyenkor kapcsolódjatok lélekben más közösségekhez, így biztosan felerősíti bennetek az imádság lelkét Isten.   
2014. 12. 10.       Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/889-nagyobb-ereju-imak


Vértanúság


Szent Lúcia

Drága engesztelő testvéreim, azok közé a szentek közé tartozom, akik Krisztus szeretetéért vállaltak minden kínzatást, gyötrődést és a szenvedés megpróbáltatásait. Szeretném értésetekre adni, hogy abban a pillanatban, amikor meghozták elveszítésem döntését, hatalmas erőt és bátorságot kaptam a mi üdvözítő Urunktól, Jézus Krisztustól. Attól kezdve megszűnt bennem a félelem, mert Jézus jelenlétében éreztem magam. Egy percre sem voltam elhagyatott, inkább azokat sajnáltam és azokért imádkoztam, akik a kínzásokat végezték. Tudtam, hogy rövid időn belül jegyesem karjaiban lehetek valóságosan is. Amikor kileheltem a lelkem, azonnal Jézussal egyesültem. Sőt már a kínzások alatt elragadtatott a lelkem azért, hogy ne a testem, gyötrelmeit érzékeljem. Drága testvéreim, Jézus közületek is sokakat meghív a vértanúságra. Ne féljetek, bátorítalak, hogy tartsatok ki a végsőkig, mindhalálig. Mert akkor, ott azonnal a Mennybe kerültök.

2014. 12. 13. Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/885-vertanusag



Ne szégyelljétek szegény kicsinységteket!


Drága gyermekeim, közeledik már eljövetelem ünnepnapja. Mélyen együtt érezve legyetek jelen minden nap, hogy készületetek kegyelmi ajándékai megnyíljanak előttetek. Hozzám kiáltsatok és Én meghallgatlak benneteket. Nincs az a nyomorúság és szegénység itt a földön, mint ami akkor volt, amikor születésem történt. Ezért arra kérek minden szegény, szenvedő lelket, hogy ne forduljatok el Tőlem szegénységetek láttán és ne kívánjátok a gazdagok jólétét, mert csak azok szívét tudom megnyitni, akik elfogadják és befogadják szegényes érkezésemet. Mert ha megnyíltok előttem, sóvárogva és vágyakozva epedtek Utánam, akkor ajándékozlak meg titeket önmagammal. Legyetek Velem kettesben, jöjjetek Hozzám a szegényes istállómba és melegítsétek fel szíveteket jelenlétem megtapasztalásával! Sóvárogva vágyom utánatok, ti is várjatok Engem és ne szégyelljétek szegény kicsinységeteket. Jézusotok.
2014. 12. 14.              Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/890-ne-szegyelljetek-szegeny-kicsinysegteket



Rövid idő és eljövök

Szűzanya
Drága engesztelőim, legyetek Velem szoros egységben és készítsétek lelketeket egyszülött Fiam befogadására. Már ezekben a napokban is szállást keresünk és bebocsájtást kérünk a ti szívetekbe. Első helyre tegyétek engesztelő felajánlásaitokat és bízzátok magatokat egészen Rám. Aki meghallja szívében az Én kopogtatásomat, az nyissa meg ajtaját, mert Egyszülöttemmel szeretném megajándékozni őt. Ha őszinte és tiszta szívvel várakoztok, akkor vágyatokat beteljesítem és meglátogatlak otthonaitokban. Legyetek készenlétben és áldjátok Üdvözítőtöket, mert az a kegyelem, amit készít nektek, rendkívüli módon megerősíti lelketeket a küzdelmek idejére. Legyetek ti magatok is áldottak, hogy áldás legyetek mások számára. Égi Édesanyátok
2014. 12. 20.
Jézus
Gyermekeim, ne engedjétek magatokat túlhajtani, hogy aztán kimerüljetek. Az ajándékozásnak csak akkor van értelme, ha azt az Én szeretetem és békességem járja át. Amikor önmagatokról lemondva tudtok jót tenni embertársaitoknak, csak akkor lesz kegyelemteljes az Én eljövetelem megünneplése. De ha ezt szívetek-lelketek mélyéből adjátok másoknak, akkor fogjátok megtapasztalni, mennyire köztetek vagyok. Most, ezekben a napokban figyeljetek nagyon Édesanyámra, mert Ő gyűjti össze azoknak a táborát, akik Vele szövetségre léptek. Ennek a köteléknek olyan szorosnak, és olyan egységben kell lennie, hogy a sátán ne kezdhessen ki benneteket. Ezekben a napokban még jobban felerősödnek a gonosz erőknek a támadásai. Csak ha szoros egységben maradnak közösségeitek Velem és Édesanyámmal, akkor védhetitek ki az ellenetek irányuló támadásokat. Ne féljetek, hanem higgyetek és bízzatok Bennem. Jézusotok.
2014. 12. 21. Gyermekeim, már csak rövid idő és eljövök hozzátok, hogy megvigasztaljalak benneteket. Hogy megértsétek, hogy nem volt hiábavaló az áldozatotok, melyeket a lelkek megmentéséért vállaltatok. A választottak kedvéért gyorsan fog minden lezajlani. Amilyen váratlanul érkezik, olyan gyorsan be fog végződni minden, amit az Idők kezdete óta elterveztem. Imádkozva várjátok eljövetelemet, szüntelenül imádjatok Minket, a teljes Szentháromságot. Aki mindvégig kitart a küzdelmes várakozásban, az fogja elnyerni a győzelmi koszorút. Ne féljetek, mert nemcsak egy ember lehet a győztes, hanem mindaz, aki mindvégig kitart. Virrasszatok és várjátok érkezésemet tiszta szívvel és áhítatos lélekkel. Boruljatok le lélekben és mindig éljetek az Én szent jelenlétemben. Jézusotok



A Szűzanya imahadserege


2014. 12. 28.   Szűzanya  
„Drága Édesanyánk, mit kell tennünk, hogy elkerüljük a veszedelmeket?”
Gyermekeim, sajnos a veszedelem már elkerülhetetlen, mivel a világban lévő bűn teljesen elhatalmasodott. De ha velem egyesülve, megteszitek minden nap, amit kérünk tőletek, akkor megrövidülhetnek a borzalmak napjai. Velem együtt, szoros egységben kell haladnotok, és aki engem kikerülve akar boldogulni, az hamar csapdába fog esni. Imádkozzatok nagyon azokért, akik nem fogadnak el engem, mint Édesanyátokat, mint aki egyenesen tud Szent Fiamhoz vezetni titeket. Ti, gyermekeim, akik hűek vagytok a katolikus egyház tanításához, soha ne kételkedjetek anyai közbenjárásomban. Imádkozzátok a rózsafüzéreket, akkor nemcsak velem, hanem egymással is egységben maradtok. Ez egy óriási kegyelem, ami megtart benneteket a legnagyobb küzdelmek idején is. Bárhol imádkozzátok a rózsafüzért, és elmélkedtek azok titkain, megtapasztaljátok annak gyógyító-szabadító erejét. Ez egy rendkívüli kegyelem számotokra, mely megerősíti és stabillá teszi lelketeket. Éljetek vele és bátran imádkozzátok. Ha csak tehetitek, gyűljetek össze és bátran imádkozzatok, hogy a sátán és csatlósainak ereje meggyengüljön. Bízzatok bennem, mint édesanyátokban, mert ha kitartotok és állhatatosan imádkoztok minden nap, akkor rengeteg lélek megmenekül a kárhozattól. Számítok rátok és bízom bennetek, hogy megtesztek mindent a magatok részéről és engeditek magatokat vezetni általam. Édesanyátok.
2014. 12. 29.  Szűzanya
Drága gyermekeim, édesanyaként szólok hozzátok. Ne engedjétek, hogy különféle megtévesztések félrevezessenek benneteket! Engedjétek, hogy minden problémátok megoldásában segítségetekre siessek! Hívjatok engem, mert nálam biztos utat találtok. Hozzátok elém gondjaitokat, hagyjátok nálam és meglátjátok, meg fogjátok találni a helyes lépéseket csupán azért, mert rám bíztátok egészen magatokat. Minden gondotokat imáitokban tárjátok elém. A Szentlélek vezetni fog benneteket, hogy helyesen és jól döntsetek. Találjátok meg sürgősen a közös hangot egymással a kiengesztelődésben, hogy jó döntéseitek lehessenek! Hozzon ez számotokra égből jövő újjászületést és megújulást lelketekben! Édesanyátok
2014. 12. 31.  Jézus
Gyermekeim, Édesanyám megszervezte az Ő imahadseregét, és arra hívja fel a figyelmeteket, hogy kapcsolódjatok bele ebbe a közösségbe, amelyet most hozott létre. Ez egy olyan buzgó közösség, amelyben a tagok kivétel nélkül Édesanyám vezetésére hagyatkoznak. Mindenben figyelik az Ő utasításait prófétái által. Mennyire szeretné, ha ti is, drága engesztelő testvéreim, hallgatnátok szavára, mert csak így lesztek képesek egységben haladva küzdeni. Mindaz, aki teljesen Édesanyámra figyelve, rá hagyatkozik, az megkapja Atyámtól azokat az égköveket, melyek ragyogni fognak a mennyben. Tanuljatok meg nem ijedezni, hanem bízva-bízni, mert az Ő jelenléte beragyogja életeteket, és meg fogjátok tapasztalni küldetésetek célját! Ez által fog minden értelmet nyerni életetekben. Jézusotok. 
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/892-a-szuzanya-imahadserege

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése