2014. december 1., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Isten angyalaitól azt lehet kérni, hogy imádkozzanak értetek, de azt, hogy hatalmat adjanak nektek, már nem



2014. november 30. vasárnap, 17:20
Drága gyermekeim, nektek nem szabad soha Isten angyalaihoz imádkoznotok, mert ők Istennek csupán csak szolgái, kiknek egyedüli törekvésük az, hogy Istent Dicsőítsék, és az Ő Legszentebb Akaratát teljesítsék. Az imádkozás nem más, mint az imádat cselekedete, és amikor Isten angyalait az Ő Mennyei Hierarchiájából hívjátok, annak mindig azzal a szándékkal kell történnie, hogy megkérjétek őket, imádkozzanak értetek. Ha mégis megpróbáltok kapcsolatba lépni a Mennyei Hierarchia Angyalaival, akkor nektek csakis a segítségüket és az útmutatásukat szabad kérnetek, hogy meg tudjátok tenni Isten Szent Akaratát.
Ti, akik azt hiszitek, hogy hatalmat kaphattok Isten Angyalaitól, nagyot tévedtek. Az Angyaloknak adott hatalom csak Istentől jöhet, és nektek soha nem szabad az angyalokat felhasználnotok arra, hogy helyettesítsék az Istenhez való imádkozásotokat. Manapság nagyon sok lélek megpróbál, önző okok miatt, kapcsolatot teremteni az angyalokkal, hogy hatalmat szerezzen magának, mely hatalomhoz Istennek nincsen semmi köze. Az angyalok iránti megszállott érdeklődés, szörnyű elégedetlenséghez vezethet, mivel ez képes vonzani a gonosz szellemet, ha nem vagytok elég figyelmesek.
Amikor Isten angyalait segítségül hívjátok, először mindig meg kell hintenetek magatokat Szenteltvízzel, és csak az után kérjétek őket, hogy segítsenek nektek Jézus Krisztus Nevében. Ha ezt nem teszitek meg, amikor az angyalokat segítségül hívjátok, és olyan tárgyakat használtok, melyeknek semmi köze nincs a Kereszténységhez, akkor ez a gonosz szellemet hívhatja életetekbe. Ha ez mégis megtörténik, szinte lehetetlennek fogjátok találni, hogy ennek véget vessetek.
Az angyalokkal való kommunikálásban történő elmélyülés, az okkultizmus belekeveredésébe vezethet. Amint ez egyszer megtörténik, vonzani fogjátok azokat az angyalokat, akiket Mennyei Atyám kiűzött a Mennyországból. Ők most több százezren bekóborolják a földet, hogy otthont keressenek maguknak. Azok a lelkek, akik nyitva hagyják magukat befolyásuk előtt, gyorsan belegabalyodhatnak a spirituális világba, mely nem Istentől származik. Ha egyszer az alvilágot megölelitek, többé már nem lesz békétek. Ezek a bukott angyalok a megtévesztés hálójába fognak benneteket csábítani.
Először is a remény érzése fog mindnyájatokat eltölteni, majd pedig az lesz a meggyőződésetek, hogy ezeknek az angyaloknak a segítségével képesek vagytok életetek minden területét irányítani. Végül pedig azt fogjátok – tévesen – gondolni, hogy a saját sorsotokat teljes mértékben képesek vagytok irányítani. A béke fogalmának mindenféle hamis gondolata fogja eltölteni az elméteket, de nem sokkal később, szörnyű nyomorúságot fogtok érezni.
Ezekkel a szellemekkel való kacérkodás, miközben azt hiszitek, hogy ők Isten angyalai, pedig ők nem is tartoznak Királyságához, az okkult dolgokkal való elkötelezettséghez fog vezetni benneteket, vakká tesz az Igazságra, és elpusztítja a lelketeket.
Isten nem ad engedélyt Angyalainak arra, hogy nektek ajándékokat osztogassanak, mert azok csak Istentől jöhetnek. Isten Angyalait meg lehet kérni arra, hogy imádkozzanak értetek, de arra már nem, hogy világi javakat vagy szellemi hatalmat is adjanak nektek. Amikor az angyalokat bálványozzátok és ilyen dolgokat kerestek, akkor Isten Első Parancsolata ellen vétkeztek.  
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése