2014. október 18., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Sokan meg lesznek fosztva címeiktől


2014. október 17. péntek 15:30
Drága gyermekeim, kérlek benneteket, imádkozzatok Fiam hűséges szolgáiért a jövőben sorra kerülő események miatt. Sokan meg lesznek fosztva címeiktől, és megszégyenítve a pusztába dobják majd őket. A nyugtalanság és zűrzavar egyre csak terjedni fog Fiam Egyházában, az árulók pedig nagy számban fognak felemelkedni, és sokan fogják őket követni. Más Keresztény Egyházak közelebb fognak kerülni az újonnan átalakított egyházhoz, és akkor minden készen fog állni arra, hogy egy új vallás kiemelkedjék. Sokak számára, akik változásokat szeretnének, eleinte az egyház ezen új formája egy friss szellőnek fog tűnni. Ezt követően világossá fog válni, hogy ez az egyház kizárólag csak azoknak lesz jó, akik meg akarták változtatni Isten Törvényeit, hogy azok megfeleljenek bűnös életüknek. Ez az egyház teljesen el fogja veszíteni a hitet. Az egyház az Isten egy új, megújított egyházának a látszatát fogja kelteni, de mindazok a jelképek, amelyek célja, hogy dicsőítsék Fiamat, nem azt a célt fogják szolgálni.
Aztán, amikor megérik arra az idő, bejelentik az új Egy – Világegyházat, melyre úgy fognak tekinteni, mint egy nagy humanitárius intézményre. Lényegében az a politikai és az üzleti világhoz fog kapcsolódni. Aztán azok, akik soha nem tartoztak egy valláshoz sem, csatlakozni fognak hozzá. Mennyire fognak majd örülni, mivel minden bűnt el fognak nézni, és nagyon sok ember meg fog könnyebbülni, mivel úgy élhetik az életüket, ahogyan azt szeretnék. Többé már nem kell aggódniuk azért, hogy megsértik Istent, mert a bűnre már nem úgy fognak tekinteni, mint olyasvalamire, amiért aggódni kellene.
Az új egyház, annak érdekében, hogy egyfajta méltóságot sugározzon, a humanitárius munkákat és a jótékonyságot fogja elősegíteni, és az egész világ meg fogja azt tapsolni. Nem sokkal ezután, már nem fognak különbséget tenni az emberszeretetnek szentelt egyház, a globális politikai szervezetek és az üzleti szervezetek között.
Eközben Fiam igaz Egyháza, ahogyan Ő azt felépítette, továbbra is életben marad, de meggyengül. Bár csekély létszámmal, de a maradék egyház még akkor sem fogja feladni, amikor az antikrisztus azt átveszi.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Fiam felszentelt szolgái legyőzzék félelmüket, és felálljanak az Igazság hirdetésére még akkor is, amikor elnyomják a hangjukat azok, akik Fiamat elárulják.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése