2014. szeptember 25., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Az Élő Isten Képmására teremtett ember szépsége leírhatatlan

2014. szeptember 24. szerda, 15:05
Drága szeretett leányom, ahogy Isten annak idején kiválasztotta Szeretett Édesanyámat, hogy a Messiás Eljövetelének előhírnöke legyen, éppen úgy Ő most szintén arra hívatott, hogy felkészítse az emberiséget Második Eljövetelemre.
Ő a Mennyország legmagasabb Hierarchiájába emeltetett, és Örök Atyám nagy hatalmat adott neki. Ennek ellenére ő éppolyan hű és alázatos szolgálója maradt Istennek, mint egykor volt, amilyen most, és amilyen mindig is lesz. Ő segít Neki Tervében, hogy az embert a tökéletesség állapotára emelje, amilyennek lennie kellett volna.
Az Élő Isten Képmására teremtett ember szépsége leírhatatlan. Nincs az a férfi, nő vagy gyerek ezen a földön, aki felérne azzal a szépséggel, amit Isten akkor teremtett, amikor életet adott Ádámnak és Évának. A bűn volt a bukásuk, Lucifer pedig az ellenségük. Aztán ez a tökéletes állapot megsemmisült. Az ember, megpecsételve a bűntől, soha nem fogja visszanyerni ezt a tökéletes állapotot addig, amíg a kígyó és mindazok, akik őt imádják, nem lesznek száműzve. Amíg az a nap el nem érkezik, az emberi test és lélek szépsége a homályban marad.
Az ember Isten legnagyobb szerelme. Az angyalok az Ő szolgái, és ezért nekik is szeretettel kell lenniük Isten Teremtményei iránt. Isten Családja iránti Szeretete helyettesíti mindazt, amit megteremtett, és Ő nem fog nyugodni addig, amíg vissza nem szerzi gyermekei lelkét. Isten sok szenvedést, megaláztatást és tragédiát enged meg, és ezek mindegyikét annak gyűlölete okozza, akit Ő a legnagyobb tiszteletben tartott: az egykori Lucifer Arkangyal, aki végül Sátánná vált. Bukása, mely féltékenységének, büszkeségének és önszeretetének volt köszönhető, elképesztő nagy fájdalmat okozott Atyámnak. És ma ugyanúgy, mint a múltban, hasonlóan viselkedik.
Atyám hűséges angyalai, szentjei és szeretett Édesanyám egy olyan köteléket hoztak létre, amelyet nem lehet többé megbontani. Atyám bármit is parancsol, az Ő Elit Hierarchiája végrehajtja azt. Ő nem kérdőjelezhető meg soha. Bármi is legyen az, amire Atyám vágyik, az a helyes és leghatásosabb út. Ez az a mód, mely által meg lehet menteni az emberiséget a gonosz átkától. Ez az Ő előjoga. Senki sem merné Őt bármikor is megkérdőjelezni. Az Ő Végső Tervében, az utolsó szakaszban, amelyben Üdvösségtervét beteljesíti, többféle módon fog közbelépni.
Édesanyám megnevezése „az Üdvösség Anyja” az utolsó név, amelyet Örök Atyám, a Legmagasságosabb Isten adott neki, nem a véletlen műve. Ő azért lett küldve, hogy figyelmeztesse és felkészítse a világot a gonosznak az emberiség ellen vívott végső támadására. Ez a feladat neki adatott, és Én arra kérlek benneteket, hogy fogadjátok ezt el, és válaszoljatok neki minden alkalommal, amikor imára hív meg benneteket.
A Szentháromság sok Áldásban fogja részesíteni mindazokat, akik válaszolnak a Mennynek erre az utolsó Küldetésére– az Üdvösség Küldetésére. Legyetek hálásak azért, hogy a szeretet és a szív jóságának köszönhetően az emberiség ilyen nagy kegyekben részesült.
Szeretett Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése