2014. augusztus 5. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Egyre közelebb álltok ahhoz, hogy megálljatok ítélőszékem előtt, és ki-ki elvegye Tőlem jutalmát vagy büntetését a szerint, ahogy földi életében cselekedett. Térjetek meg, tartsatok bűnbánatot, amíg még nem késő! Még a legnagyobb bűnt is megbocsátom, ha szívből megbánjátok. Nincs az a bűn, amit végtelen irgalmam felül ne múlna. De ennek egyetlen feltétele van, a bűnbánat, ha Irántam való szeretetből bánjátok meg bűneiteket, és bocsánatot kértek Tőlem. A katolikusok járuljanak szentgyónáshoz, ami hatalmas kegyelem.
Gyermekeim! Az óra itt van. Láthatjátok a sok nyomorúságot a földön, ami egyre csak szaporodik, és egyre nagyobb méreteket ölt. Az emberek egymást pusztítják. Természeti katasztrófák és járványok szedik áldozataikat, és ti még mindig nem tértek meg. Azt hiszitek, hogy ráértek. Pedig nincs idő. Ha meg nem tértek, ti is ugyanúgy elvesztek mindnyájan, mint azok, akiket szerencsétlenség ért.
Gyermekeim! Én nagyon szeretlek benneteket. A Véremen váltottalak meg benneteket Szent kereszthalálom által. Engedelmeskedjetek parancsomnak! Éljetek szeretetben! Szeressétek Istent, a Legszentebb Szentháromságot mindenekfölött, egymást pedig Énértem úgy, ahogy Én szerettelek benneteket. Ha kell, az életeteket is áldozzátok fel egymásét.
Gyermekeim! Minden erény alapja az alázat. Nézzetek fel Rám, a keresztre! Ott vagyok kisemmizve, még a ruháimtól is megfosztottak, az életemet is elvették, és Én ezt szótlanul tűrtem. Nem harcoltam az igazamért, hanem szelíden így imádkoztam: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!”
Gyermekeim, ne legyetek gőgösek! Isten az alázatosaknak kegyelmet ad, de a kevélyeknek ellenáll. Minden gőg a sátántól van. Ellenfelem azért lázadt fel Ellenem, mert gőgös volt. Ezt mondta: „Nem szolgálok Istennek.” Le is taszíttatott a mennyből. Ti gőgösök, a sátánt akarjátok utánozni? A kevélyek nem örökölhetik Isten országát. Az a kisgyermekeknek készült, akik Istent szeretik. Őt szeretni annyit jelent, hogy engedelmesen ráhagyatkozom, rábízom az életemet, mindenben bizalommal vagyok Iránta, és megteszem törvényeit.
Gyermekeim! Ne hagyjátok magatokat ellenfelemtől félrevezetni! Sokan mondják Nekem, Uram, Uram, de csak aki Atyám törvényét megteszi, az üdvözül.
Gyermekeim! Mindent tudtul adtam nektek. Már élitek a próféciák beteljesülését. Legyetek szüntelen készenlétben, mert az idő rövid! Én mindnyájatokat üdvözíteni akarlak. Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Vegyétek komolyan tanításomat, amely megegyezik a Szentírással! Ne legyetek gőgösek, mert akkor mindnyájan elvesztek! A kevély emberrel a sátán azt csinálja, amit csak akar. Jól tudjátok, hogy ő a kárhozatra akar taszítani benneteket. Legyetek alázatosak! Vegyetek példát Rólam és a szentekről! Szent Édesanyámról, nevelő Apámról, Szent Józsefről, és a többi szentről. Éljetek szentül ezen a világon, hogy jócselekedeteitek láttán magasztalják értetek az Istent. Arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, Velem teszitek. Minden gondolatotokról, szavatokról és cselekedetetekről számot fogtok adni Előttem. Én nem vagyok személyválogató. Mindenkinek megfizetek tettei szerint. Az idő rövid. Hamarosan visszajövök megítélni a világot. Hamar lezárul ez a korszak. Az újat csak nagyon kevesen fogják megérni közületek. Ti most egy nagy világégés előtt álltok, amiről Szent Péter levelében olvashattok. „Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik. Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, hiszen várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak, felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak. Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját. Szeretteim, minthogy ezt várjuk, legyetek rajta, hogy békességben, tisztán és feddhetetlenül találjon benneteket. Urunk türelmét tartsátok üdvösségnek…” (2 Péter 3. 10-15.)
Imáitokkal még valamelyest enyhíthetitek a csapásokat, de már annyira elharapódzott a bűn, hogy büntetésért kiált. Édesanyám közel száz évvel ezelőtt megmondta Fatimában: ha nem tér meg a világ, és továbbra is sértik a Mennyei Atyát, akkor egy még szörnyűbb világháború lesz. Nem hallgattak Rá, és sajnos bekövetkezett a második világháború. Most még százszor rosszabb a helyzet. Ezért mondom: térjetek meg, amíg még nem késő! Ha Isten a ti Atyátok, és megfogadjátok törvényeit, nincs mitől félnetek. Akkor a halál által, mint egy küszöb által beléphettek az örök boldogságba. De ha nem hallgattok szavamra, és kitartotok gonoszságotokban, az örök tűz és a férgek fognak emészteni a pokolban. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás. Ez az Evangélium. Amit akkor mondtam, az örök érvényű valóság. Van sátán, és van kárhozat, ami örökké tart.
Gyermekeim! Az időt jól használjátok fel, mert rossz napok járnak! Ellenfelem a nap minden percében szedi áldozatait. Sajnos nagyon sokan kárhoznak el. „Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz – sokan bemennek rajta.” (Máté 7,13.) Szívleljétek meg szavaimat! Megerősítő áldásomat adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. augusztus 9-én, a kegyelem órájában itthon az Úr Jézus…

„A háború egyre jobban ki fog terjedni, míg végül világháborúhoz vezet. Lehet, hogy még ebben az évben kitör. Attól függ, hogy imádkoztok-e a békéért.” Szentírási megerősítés: 2 Péter 1,4. „…ígéreteket kaptunk…”(Istentől)
Jézus: „Vásároljatok be tartós élelmiszereket! A pénz el fog értéktelenedni.” Szentírási megerősítés: Róma 8, 28-39.

2014. augusztus 17. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…Ima az ellenségért

Ima az ellenségért
2014. augusztus 17. Itthon a kegyelem órájában ezt az imát diktálta nekem az Úr Jézus:
„Jézusom, bocsáss meg neki, mert nem tudja, mit cselekszik. Kérlek, add meg neki a teljes megtérés kegyelmét, hogy befogadjon Téged, Aki Magad vagy a tökéletes szeretet, és a Te szeretetedet sugározza tovább kivétel nélkül mindenkire. Te azt mondtad: „Arról ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt.”
Ezt az imát mondd el érte naponta többször is!”

2014. augusztus 18. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Közel van a nagy figyelmeztetés és a keresztényüldözés. Így készüljetek: Tartsátok meg a főparancsot! Szeressétek Atyámat és a teljes Szentháromságot teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből! Felebarátaitokat pedig úgy, ahogy Én szerettelek benneteket, amikor meghaltam értetek a keresztfán. Az szeret Engem, aki Atyám törvényét megtartja. A mennyet csak azok örökölhetik, akik Istent szeretik. A lelketeket készítsétek! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Ha valakinek adóssága van, rendezze! Ha valaki tartozik neki, engedje el! Nem az számít, hogy kinek mennyi a pénze, hanem a becsület, a tíz parancs, és a főparancs megtartása.

 

Gyermekeim! Minden itt marad. Éljetek halálra készen! Gyűjtsetek kincseket a mennybe, ami örökké a tiétek marad. Ezek a kincsek a jócselekedetek, a lelkek megmentése, hogy magasztalják miattatok az Istent. Aki Nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya. Készüljetek! Éljetek szeretetben! Csak ez az egy számít, és visz az üdvösségre. Szeretet nélkül nincs értéke a jótetteknek sem. Őrködjetek lelketek tisztasága fölött! Járuljatok gyakran a szentségekhez, Szentgyónáshoz, Szentáldozáshoz. Asztalt terítettem számotokra. Jöjjetek Hozzám, akik a bűnbánat szentségében tisztára mostátok lelketeket drága Szent Véremben. Vegyétek és egyétek az Én Szent Testemet! Igyátok Véremet, mely sokakért kiontatott! De csak azokat tudom megmenteni, akik megbánták bűneiket. Szabad akaratot kaptatok. Nélkületek nem tudlak üdvözíteni benneteket. Ha ti a bűnt választjátok, és nem akartok szakítani vele, örökre elvesztek. Az idő lejár. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Titusz 2,5: „Isten szava” Titusz 3,1: „Figyelmeztesd őket…”

2014. augusztus 24. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az óra közel. Készüljetek! Elképzelni sem tudjátok mindazt, ami vár rátok. Csak egy biztos, a halál. Erre készüljetek! Kérjétek magatokra a jó halál kegyelmét, mert ez életetek legfontosabb eseménye. Itt dől el sorsotok: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Válasszátok az életet! Mindaz, aki megtartja törvényeimet, bemegy az örök életre. Készüljetek, mert mondom nektek, már nagyon közel vannak azok a napok, amelyeken beteljesülnek a próféciák. Ellenfelem már mindent előkészített. Nagyon hirtelen jön a tragédia. Ezért mondom: készüljetek! Imádkozzatok minden nap a békéért! Ezzel enyhíthetitek a csapásokat. Minden nap mondjátok el az irgalmasság rózsafüzérét a világ békéjéért, lehetőleg a kegyelem órájában, du. 3-4 óra között.
Kicsinyeim! Fel nem tudjátok fogni, mekkora harc folyik a lelketekért. Ördögök légiói vesznek körül benneteket, hogy elbuktassanak, és a pokolba taszítsanak. Ezért kértem: szüntelen imádkozzatok, mert ezt a fajtát csak imával és böjttel, vagyis önmegtagadással lehet kiűzni. Tartsátok meg parancsaimat! Éljetek életszentségben! Ne álljatok szóba a sátánnal! Akkor tehetetlen lesz veletek. Maradjatok mindig szorosan Mellettem! Vessétek magatokat erős, mindenható karjaimba, különösen a megpróbáltatás óráiban! Bízzatok Bennem rendületlenül! Erősen higgyétek: aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Karjaimban mindig, minden körülmények között biztonságban vagytok, mint piciny csecsemő szerető édesanyja ölében. Ne féljetek a haláltól! Az csak egy küszöb, ami által beléptek az örök életbe. Halál nem létezik. Csupán átmentek az örök fénybe, Atyám tündöklő, csodálatosan gyönyörű országába, az örök életbe, az örök boldogságba. Újra mondom: ne féljetek a haláltól! Az csak egy átszenderülés Isten Szent Színe látásának örökkévaló boldogságába. Egyedül a bűntől féljetek, ami elválaszt Tőlem, örök életetek Szerzőjétől. Itt a földön akár éltek, akár haltok, mindig biztonságban vagytok, ha kitartotok Mellettem, úgy, hogy megteszitek parancsaimat. Ez az evangéliumi életszentség. De ha hűtlenül elhagytok Engem, és a bűnt választjátok, akkor alapos okotok van a félelemre, mert az örök kárhozat felé meneteltek, és hirtelen a pokol szakadékába zuhantok. Értsétek meg: ettől semmiféle hatalom, sem pénz meg nem menthet. Egyedül az Én értetek kiontott drága Szent Vérem a váltságdíj, ami lemossa bűneiteket, feltéve, ha Irántam való szeretetből őszintén megbántátok azokat. Ezért ne arra pazaroljátok az időtöket és az energiátokat, hogy itt a földön gyűjtögessetek! Ez mind fölösleges. Minden itt marad, és ti üres kézzel fogtok megállni ítélőszékem előtt. Éljetek az Evangélium tanítása szerint, akkor királyi gazdagon jelentek meg Előttem, és kincseiteket, amelyek a ti jó cselekedeteitek, és az általatok megmentett lelkek, akiknek hirdettétek Isten országát, mind magatokkal hozzátok Atyám országába, Aki nagy jutalomban részesít benneteket, mert Ő megtiszteli azokat, akik Nekem szolgálnak. Ó, ha csak egyetlen pillanatra láthatnátok azt a dicsőséget, ami a mennyben vár rátok, amelyet Atyám öröktől fogva nektek készített, szemétnek tartanátok itt a földön mindent, és szüntelenül Isten nagyobb dicsőségére munkálkodnátok a lelkek megmentéséért.
Gyermekeim, készüljetek! Az óra itt van. Éljetek úgy, mint az okos szüzek, akik bementek a Vőlegénnyel a menyegzőre. Mondom nektek: akik készen állnak, hamarosan meglátják Isten dicsőségét. Váltsátok tettekre szavaimat, mert az óra itt van! Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2014. augusztus 29. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik készenlétben várjátok dicsőséges visszajövetelemet. Azt mondom nektek: ne féljetek! A ti számotokra az a nap a ti megváltásotok. Örüljetek, és ujjongjatok, amikor bekövetkezik, mert akkor minden vágyatokat felülmúlja mindaz, amit kaptok Tőlem. Szeressétek Istent mindenekfölött, úgy, hogy megtartjátok parancsaimat! Énértem szeressetek mindenkit úgy, ahogy Én szerettelek benneteket, amikor igent mondtam megváltásotokra, jóllehet előre láttam és tudtam, hogy ez Nekem mit jelent. Halálfélelmemben Vérrel verítékeztem, mégsem utasítottam el a kelyhet, hanem Atyám akaratát teljesítettem. Ti is, amikor kereszteket kaptok, soha ne zúgolódjatok! Ajánljátok fel szenvedéseiteket és áldozataitokat az Én rettenetes kínszenvedésem és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve Nekem, a szegény, szerencsétlen bűnösök megtéréséért! Ó, ha tudnátok, mekkora kegyelem, hogy ezt megtehetitek! Az így felajánlott szenvedéseitekkel és áldozataitokkal lelkeket ragadtok ki a sátán markából, akik nélkületek az örök tűz martalékai lennének. Csak a mennyben fogjátok meglátni, hogy az igazi kincs a megmentett lélek. Ha nem így lenne, soha nem haltam volna meg értetek a keresztfán. Soha ne a szenvedést és az áldozatot nézzétek, hanem az eredményt. A lelkek sokaságát, akik megmenekülnek a pokol tüzétől, és a férgektől, és örökké dicsőíteni és magasztalni fogják megváltásomat, és vég nélkül hálát fognak zengeni Isten felfoghatatlan szeretetéért és irgalmáért.
Kicsinyeim! Szent Pál azért ragadtatott el a mennybe, hogy lássa dicsőségemet, és azt a boldogságot, amelyet Atyám azoknak készített, akik szeretik Őt. Ezért tudta leírni, hogy a föld összes szenvedése nem mérhető a menny boldogságának egyetlen pillanatával. Továbbá azt, hogy az Én fölséges ismeretemhez mérve szemétnek tekint mindent. Ennek ismeretében tudta vállalni azt a rengeteg szenvedést és áldozatot, hogy hirdesse az Evangéliumot, minél több lelket mentve ez által Isten mind nagyobb dicsőségére. Ti is, akik keresztényeknek valljátok magatokat, adjatok hálát szüntelen azért a nagy kegyelemért, hogy megismertétek az Evangéliumot, és ti is hirdessétek mindenkinek az örök életet, mert minden megkeresztelt ember az általános papsághoz tartozik, és rátok is vonatkozik küldetésem: menjetek el az egész világra, hirdessétek az Evangéliumot minden népnek! Ha tettekre váltjátok szavaimat, sok lélek megmentőjévé teszlek benneteket. Atyám pedig megtiszteli azokat, akik Nekem szolgálnak. Ó, ha tudnátok, mit jelent ez! Ragyogni fogtok Isten országában, mint a nap. Ha felfoghatnátok e szavak értelmét, éjjel nappal a lelkek megmentésén fáradoznátok. Ha látnátok apostolaimat és a későbbi hithirdetőket, hogy milyen csodálatos fényárban ragyognak, mily nagy méltóság és tisztelet övezi őket mindörökké. De ne ezért fáradozzatok, hanem Isten és a lelkek iránti szeretetből, mert csak akkor van értéke. Mondom nektek: mindazok, akik meghallják, és tettekre váltják szavaimat, Bennem, a sziklában gyökereznek. A sátán nem árthat nekik, mert Én vagyok éltető erejük, örök boldogságuk. Megadom nekik az erőt és a kegyelmet, hogy lelkeket mentsenek az örök életre. Ti, akik még alusztok, vagy gyávaságból nem meritek hirdetni szavam, ébredjetek! Soha nem látott lelki éhség és szomjúság van ma ezen a világon. Titeket is küldelek. Osszátok meg kincseiteket, az Én tanításomat ezekkel a koldusokkal, akik sokkal szegényebbek, mintha ruhájuk és ételük nem volna. Azért, mert a lélek magasabb rendű, mint a test. A léleknek örök élete van, és nem mindegy, hogy hová kerül: a mennybe vagy a pokolba. Mert itt a földi életben kezdődik el az üdvösség és a kárhozat. Odaát csak folytatódik örökkön örökké. Megáldalak titeket megerősítő áldásommal, hogy teljesítsétek küldetéseteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”