2014. június 26., csütörtök

Egyhetes homoszexuális propaganda Budapesten

Június 27. és július 6. közt több mint egyhetes fesztivált rendeznek Budapesten a társadalomellenes negatív devianciák nevének rövidítéseit tartalmazó LMBTQ csoportok, amit a Szivárvány Misszió nevű ernyőszervezettel, valamint külföldi tőkével és civil szervezeteken keresztüljátszott állami támogatásokkal valósítanak meg.
A Szivárvány Misszió egy önkéntese elmondta, hogy a rendőrség minden évben felszólítja őket a közerkölcs betartására, "jelentsen ez bármit is", vagyis bevallottan olyan szervezetről van szó, ami a közerkölcs fogalmát nem tudja értelmezni. Milanovich Dominika a Budapest Pride sajtótájékoztatóján azt is elmondta, szerinte sokkal egyszerűbb lenne, ha a rendőrség nem zárná kordon közé a felvonuláson résztvevőket, hanem azokat zaklatná, akik őket zaklatják. A szervezet úgy gondolja, a rendőrség feladata nem az, hogy a többségi társadalmat védje a bomlasztó elemektől, hanem, hogy a bomlasztó elemeknek adjon védelmet a többségi társadalommal szemben. A történtek különösen groteszk vonása, hogy a Budapest Pride mögött sorakozó civil szervezetek mind "közhasznú" minősítésűek és ennek megfelelő anyagi támogatásokban részesülnek.
A szervezők - "jelentsen ez bármit is"
A Budapest Pride több mint egyhetes rendezvénysorozata kapcsán több homoszexuális közéleti szereplő is arra szólította fel a devianciák képviselőit, hogy "nyíltan vállalják fel másságukat". Ezekből a nyilatkozatokból egyértelműen látható, hogy a rendezvénysorozat nem valamiféle egyenlőségről és jogok elfogadtatásáról szól, hanem azok nyilvánosság felé megjelenítéséről. Egy adott "értékrend" nyilvánosság felé történő képviselete pedig propagandatevékenység, vagyis a Budapest Pride és az azzal egybekötött valamennyi rendezvény homoszexuális propaganda. A rendezvényen részt vevők nem valamiféle szabadságjogért küzdenek, hanem másságukat a nyilvánosság számára mutogatni akarják, és itt a mutogatáson van a hangsúly, hiszen a deviáns életvitelhez önmagában nem lenne szükséges a többségi társadalom figyelme. A rendezvény hangsúlya azon van, hogy a többségi társadalom ingerküszöbét megnövelje a negatív devianciák vonatkozásában, vagyis propagandatevékenység, ami minél tovább működhet, annál jobban növeli az ingerküszöböt, mígnem a többségi társadalom érzéketlenné válik a negatív devianciákkal szemben.
A Budapest Pride nevű rendezvénysorozat ezért olyan esemény, ami a társadalom értékrendjét kikezdi és a közerkölcsöt az ingerküszöb növelésével hosszú távon feloldja. A nyugati országokban uralkodó erkölcsi vákuum önmagáért beszél. Ahol évtizedek óta évről-évre megrendezik ezeket a felvonulásokat, ott az emberek érzéketlenné válnak a negatív devianciákkal szemben.
Vannak normális országok, ahol ezt a fellazító tevékenységet a törvény bünteti. Oroszországban a homoszexuális propagandát a fentiek miatt a törvény tiltja. Tilos a homoszexualitás kiskorúak előtt megjelenítése, és tilos minden olyan tevékenység, ami a médián és nyilvános eseményeken keresztül normális viselkedésként tünteti fel a homoszexualitást, mert az a kiskorúakat befolyásolhatja a heteroszexuálistól eltérő identitások választására, veszélyezteti a kiskorúak értelmi, morális és mentális fejlődését. Oroszországban az ilyen jellegű kihágást elkövető egyéneket mintegy 35000 forintnak megfelelő pénzbüntetésre ítélik, szervezetek, intézmények esetében pedig egyszeri esetért is 3500000 forintnyi összegnek megfelelő pénzbüntetést szabnak ki. Magyarország számára követendő példák ezek a törvények, mert hazánkban különösen riasztó mértéket öltött a homoszexuális propaganda, évtizedek óta folyamatban van a közerkölcs fellazítása, egy teljes nemzedék nőtt fel olyan környezetben, amiben a külföldi támogatásokkal megvalósuló homoszexuális propaganda normális dologként mutatja be a negatív devianciákat.

http://www.hidfo.net/2014/06/26/egyhetes-homoszexualis-propaganda-budapesten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése