2014. március 6., csütörtök

A bevándorlók egyenesen jót tesznek Angliának

Száz bevándorló érkezésével 23 brit munkavállaló találhatja magát az utcán - állították a Migrációs Tanácsadó Bizottság szakemberei 2012-ben. Mostanra viszont túlságosan pesszimistának ítélik a tanulmányt és el is készült egy optimista és polkorrekt változat. Ebben már a migráció pozitív hatásait emlegetik nagy buzgalommal. Milyen pozitív hatásai lehetnek a színes inváziónak Angliában? Néhány évvel ezelőtt az összes nagyvárost porig égették a vademberek. Nemi erőszak, drog-kereskedelem, fertőzések, fajkeveredés és egyéb "áldásos" mellékhatásai a bevándorlásnak. Az emberkereskedéssel, lányfuttatással és lánykereskedelemmel foglalkozó cigányok is használnak Angliának a négerek mellett?
Hídfő.net | A bevándorlók egyenesen jót tesznek AngliánakAngolszász őslakost kezel a rendőrség a 2011-es londoni zavargások idején. Neki is sikerült az integráció.
Természetesen az angol átlagember ezt nem így gondolja, ők nem kérnek az emberevő áradatból. Nem kérnek azokból, akik megerőszakolják asszonyaikat és gyermekeiket kábítószerekkel tömik. Angliában egyébként egyre erősödik a színesbőrűek iránti ellenszenv. A bűnözési statisztikák ismeretében, cseppet sem lehet csodálkozni ezen.  
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése