2014. február 23., vasárnap

A fű nem drog? - De gondolkodni még szabad!

Mi a közös Petőfi Sándor édesanyjának tyúkja és a 4K! között? 
Hát az, hogy mindkettő kendermagos! 
Az alábbi képet valahol a koszos Büdipesten készítették. A matricán, amelynek közterületen az ilyen módon történő kiragasztása valószínűleg szabálysértésnek minősül, a következő olvasható: A fű nem drog. 
Szerintem ha az alábbi feliratú falragaszokat tennénk ki, akkor a bűnözők üldözésében és kézre kerítésében már eddig is hihetetlen sikereket felmutató, nem pedig a rossz-nyelvek szerint az országutak vámszedőiként elhíresült traffipaxos rendőr bácsik és nénik biztosan keresnék a tetteseket, hogy bevasalják rajtuk a szabálysértési bírságot. (No, hiszen a pénzbehajtó szervezetként működtetett testület számára előirányzott intézkedési, avagy közérthetőbb nevén nevezve bírságolási tervét hozni kell, hiszen akkor hogyan lesz előléptetve a kapitány úr/asszony/elvtárs/fajtárs/hittárs/stb.) 
Például az ilyen feliratokra gondoltam: Gondolkodni még szabad! Fehér ember, ébresztő! A mi szocializmusunk nemzeti! 
Na, de visszatérve az eredeti fényképhez. Már alig várom ennek a rendkívül rokonszenves és még annál is demokratikusabb társaságnak (4K!) a legújabb matricáit, amelyekre talán az alábbi megkérdőjelezhetetlen alapigazságok lesznek nyomtatva: A cigány nem bűnöző! A zsidó nem bomlasztja a társadalmat! A kereskedelmi televíziózás nem rothasztja az agyat! A bankok értünk vannak, a bankárok értünk "dolgoznak"! 
Aki viszont ezeket az axiómákat kétségbe meri vonni, az mind nácifasisztarasszistatrappistamasiniszta. 
Amúgy biztosan van valami ebben a füves dologban. Mert kik eszik a füvet úgy általában? Az állatok. Talán csak nem a birkák? Akik mindenhez bégetnek, és hagyják magukat ellenállás nélkül a vágóhídra terelni.. 
A cannabist hosszabb távon használók körében az átlagnépességhez viszonyítva megnő a skizofrénia előfordulási aránya. Ezt már több évtizede tanulmányok bizonyítják. 
Vajon kiknek a kezébe kerülne a cannabis kis- és nagykereskedelme? Igen, kitaláltátok...
De nem írom le, mert akkor én is nácifasisztarasszistatrappistamasiniszta leszek. 
Ti kitaláltátok, de én nem tálalok ki. De ki sem tárazok, legfeljebb be, majd ha eljön az ideje. De egyben biztos vagyok. Itt nem lesz cannabismutyi, sem pedig cannabiszos mutyibolt. Ez ahhoz túl nagy falat. És túl régóta. 
Végezetül. Szerintük a fű nem drog. Szerintem meg gondolkodni még szabad! 
Nerkner TamásAz LMP néven köztudatba romboló szándékkal beépített szabadkőműves (még Schiffer is elszólta magát a parlamentben) hátszelű párt komoly utcai propagandába kezdett. Minden kétséget kizáróan erre minden anyagi lehetőségük adott. Ez a nyíltan társadalmi normaszegést, tehát homoszexualitást, kábítószerezést, fajkeveredést, pedofíliát népszerűsítő ernyőszervezet az emberek képébe mászik bele gyomorforgató utcai jelenlétével. Többnyire beszédhibás és hormonzavaros zsidóiról ismerhetőek fel, no meg az őket jelző zöld kabátról. Csak azon csodálkozunk, hogy a családjuk jövőjéért, gyermekeik épségéért aggódó magyarok még nem pofozták fel őket az utcán. Legyünk őszinték, szodoma terjesztőinek, a züllöttség és állatias ösztönök képviselőinek kijárna egy alapos, fizikális helyreigazítás. Csak a miheztartás végett, mondjuk úgy, hogy pedagógiai célzattal. 
Hídfő.net | Rákapcsoltak a zsidók a kapmányra
LMP - Magyarország zöld pártja. Marihuana zöld?
Detki Kristóf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése