2014. január 4., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Sok minden ki lesz még nyilatkoztatva Isten gyermekeinek az Úr Nagy Napja előtt

2014. január 3. péntek, 21:45
Drága szeretett leányom, amikor Isten felszólította a régi idők prófétáit, hogy hirdessék az Igazságot, egyik sem volt túlságosan lelkes közülük, hogy Isten Igaz Szavának Kelyhe adatott nekik. Annyira nyomasztó volt mindegyikük számára – mivel többségük nem tanulta a Szentírás Szavait –, hogy az, ami nekik üzenetként adatott, többnyire értelmetlen volt számukra. Ennek ellenére a Szentlélek vonzotta őket, és ez lehetővé tette számukra, hogy Isten Szavát beszéljék, pontosan úgy, ahogyan az nekik adatott. Sokan meglapultak félelmükben. Egyesek elmentek. Azok, akik elmentek, visszajöttek. Amikor Isten küld egy prófétát, akkor ez azt jelenti, hogy Ő valami nagyjelentőségű tervet készít elő. A próféták, Isten hírnökei, csak azt tárják fel a világ számára, ami szükséges a lelkek üdvössége érdekében.
Leányom, tudatnod kell, hogy ez lesz az a Küldetés, amikor Isten Hangja mennydörgéshez hasonlóan érezhető lesz, melyet majd a Föld minden részén érezni lehet. Sok minden ki lesz még kinyilatkoztatva Isten gyermekeinek, még mielőtt az Úr Nagy Napja felvirradna. Szükséges, hogy mindez megtörténjen, mert ha Ő nem figyelmeztetné az emberiséget, akkor nem teljesítené az Ígéretét, amelyet Mózes, Dániel és János prófétáknak tett. Amikor Isten Ígéretet tesz, akkor az mindig beteljesedik.
Sose féljetek egy igaz prófétától, mert ők azokat a Szavakat mondják, amelyeket Isten a ti érdeketekben adott az ajkukra.
Hallani Isten ma mondott Szavát, félelmet okozhat. Ez nyomasztó lehet, és egy bizonyos mértékű szorongást is okozhat. Mégis Isten Szavának újjáélesztése nélkül, hogy azt újra belélegezzétek, és hogy köztetek éljen, túl szélesnek fog tűnni a szakadék – az Isten és a köztetek lévő távolság. Ez a szakadék most bezárul, mivel Szavaim, melyeket Atyám nektek hoz, vigaszt fog nyújtani számotokra – több örömet, mint szomorúságot, több bátorságot, mint félelmet, több vigasztalást, mint könnyhullatást.
Hallgasd figyelmesen, leányom, a következőt: Soha ne próbálj eltaszítani magadtól Engem, amikor mindaz, amit Én tenni akarok az, hogy Szent Karjaimba zárjalak mindnyájatokat, és Szívembe vonzalak titeket. Megeshet, hogy Szavam komor, és lehet, hogy a Próféciáimat sem könnyű meghallgatni, s aztán az ember gonosz tetteinek a látványa is lehet nyugtalanító, de ne feledjétek soha, hogy mindezek a dolgok elmúlnak. El lesznek felejtve. Kevés jelentőségük lesz. Mert az előtettek álló élet a világ számára nagy örömet és nevetést hoz magával, mivel Isten Szeretete minden helyen, minden otthonban, minden lélekben és szívben érezhető lesz.
A Tervem utolsó része, hogy megmentsem a Földet és minden élőlényt. Ez nagyon sok nehézséget és megpróbáltatást fog jelenteni. Az ember kegyetlensége lesz a legaggasztóbb az összes közül: ellenszegülése és az Engem, Jézus Krisztust való elutasítása lesz az utolsó csepp a pohárban Atyám Szemében. De ez a végső összeütközés nem fog sokáig tartani, mielőtt az ember végleg megszabadul a világban létező szörnyű gyűlölettől.
A Menny Hatalmát nem szabad alábecsülni, mert Atyám Beavatkozása túl erőteljes lesz ahhoz, mintsem hogy ellenségei ellen tudjanak annak állni. Tehát legyetek békében. Fogadjátok el Isten Beavatkozását – Szeretetének Nagy Cselekedetét, mely a próféták szájából eredő Szó (Ige) által adatik nektek. Mindezek a dolgok azért vannak, hogy megvédjenek benneteket, hogy Hozzám közelebb hozzanak titeket, és hogy létre hozzák az Új Kezdetet, amelynek soha nem lesz vége.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése