2013. december 31., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor megkísérelitek átírni Isten Igéjét, akkor istenkáromlással vétkeztek

2013. december 30. hétfő, 20:06
Drága szeretett leányom, amikor megkérdőjelezitek Hatalmamat, akkor megtagadjátok az Igazságot. Amikor kétségbe vonjátok Szavamat, mely kőbe lett vésve, akkor ti nem fogadjátok el az Igazságot. Amikor megkísérelitek átírni Isten Igéjét, akkor istenkáromlással vétkeztek.
A világ arra volt figyelmeztetve, hogy soha senki – sem felszentelt szolga, sem kiválasztott lélek, sem próféta – nem adhat hozzá, vagy vehet el Isten Szavából, mely Atyám Könyvében meg van határozva. Mégis, pontosan ez fog megtörténni, amikor azok, akik azt állítják, hogy földi Egyházam kiválasztott vezetői, megváltoztatják az Igazságot. Ez a nap már nagyon közel van. Ez az a nap, amellyel kapcsolatosan figyelmeztetve voltatok. Mert az, aki meg merészeli változtatni az Igét, ezzel a cselekedetével azt mondja, hogy ő Isten fölött áll. Azok, akik tetteikkel és cselekedeteikkel azt állítják, hogy ők Isten fölött állnak, soha nem lehetnek az Én képviselőim.
Mivel az ember hite oly gyenge és mivel alig ismerik az Újszövetséget, sokakat meg fognak téveszteni, elfogadtatván velük Igazságként az eretnekséget. Ez lesz az ő bukásuk.
Beavatkozásom a Szentlélek zápora által lesz, hogy megvilágosítsa azokat, akik továbbra is hűségesek maradnak Hozzám. Most a próbatétel a következő lesz. Ha ti valóban hisztek az Én Létezésemben, Küldetésemben, Keresztre feszítésemben, Feltámadásomban és az Üdvösségre tett Ígéretemben, akkor ti sohasem fogjátok kétségbe vonni Szent Igémet, amelyet a Bibliában adtam nektek. Ha ti egy percre is azt hiszitek, hogy Én az Evangéliumoknak, Isten Tízparancsolatának, és mindenekelőtt annak, amit tanítottam nektek bármilyen új értelmezési formáját megáldanám, csupán azért, hogy az megfeleljen a modern társadalomnak, akkor ti nagyon tévedtek.
Az a nap, amikor a vezető, aki azt állítja, hogy földi Egyházamat vezeti, azt mondja, hogy bizonyos bűnök már nem számítanak bűnnek, a vég kezdetének a napja lesz. Mert ez lesz az a nap, amelyre figyelnetek kell. Ez lesz az a nap, amikor Egyházam belép a sötétség korszakába. Azon a napon nem szabad abba a kísértésbe esnetek, hogy megtagadjatok Engem – hogy megtagadjátok az Igazságot. A hazugságok sohasem helyettesíthetik az Igazságot.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése