2013. november 4., hétfő

A Sátán zsinagógájának hazug propagandája

Depresszió, nihilizmus, kín és fájdalom sújtotta világunkban nehéz eltalálni a fényhez, az élet valódi értelméhez, a békességhez. Az ehhez elvezető út ráadásul teli van buktatókkal, csapdákkal. A Sátán pribékjeinek gonoszsága elképesztő tud lenni, lépten-nyomon tapasztalhatjuk ezeket, az önzést, irigységet, közönyt, valamint a gyűlöletet. A Sátán földi serege az ifjúságot az individualizmussal kábítja el. Így taszítja lelküket egy mély gödörbe, elnémítva benne az ember valódi lényét. Kiírtja belőle a jót. Auri Sacra Fames világa pedig egyre természetesebb, a fiatal generációk pedig ebbe születnek bele.
Hamis csillogás kápráztatja az ember gyermekeket, beleszédülnek a démoni, perverz világba és lassan belefőnek a pokol üstjébe. Propagandájuk célja a fehér faj félreállítása, altatása és megsemmisítése. Olyan erőket gerjesztenek, olyan praktikákat űznek az ördög tiszteletére emelt épületeikben, hogy azt elképzelni is nehéz. Nagyon is nehéz, hiszen bennünk a szeretet, a jóság munkál, bennük pedig a züllöttség, a rombolni vágyás és terrorisztikus módszerek tömkelege. A fiatalok elcsábulnak, a hamisság megkörnyékezi kifejletlen lényüket és egy pillanat alatt veszi el tőlük azt, ami a legfontosabb.
Megfigyelhető, hogy az individuum hazugsága a gyermektelenség legfőbb oka. A törtetés, mindent letaposni akarás, karrier-éhség mind-mind ennek a tünetei. Mi pedig nem vesszük észre a lényeget? A sötétség ideje lejárt, a folyamat -bár gyors- részükről, felgyorsult az ellen-folyamat is a mi részünkről. A szeretet harcol minden fronton a démoni hatalmak ellen. Készen állunk a végső küzdelemre. A szeretet tüze fogja elemészteni a Sátán zsinagógáját! Még vár a tiszta lélek, erősödik, ellenáll a sötét ösvény hordájának. A szent gyermek megszületett, mi pedig az ő oltalma alatt megyünk a végső háborúba! Krisztus urunk keresztje a hadi jelvényünk! Akkor fog diadalt aratni az erkölcs és e világunkat elborítja a szeretet fénye.
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése