2013. augusztus 28., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Minden gonosz háborús cselekményért és minden rémtettért Isten el fogja űzni és agyon fogja csapni őket

2013. augusztus 27. kedd, 23:45
Drága szeretett leányom, a világ egy borzalmas háború elviselésének a küszöbén áll és a gyűlölet el fog terjedni és sok nemzetet fog megfertőzni. A nyugtalanság és a megosztottság a legtöbb nemzetben jelen lesz, és akkor az emberek tudni fogják, hogy az idők hihetetlenül megváltoztak.
Egy mély, nyugtalanító aggodalom lesz érezhető, és az emberek nem fogják tudni, hogy kiben bízzanak meg. Így fertőzi meg a Sátán Isten gyermekeit, mivel egyiket a másik ellen uszítja. Csak azok fognak vigaszra találni, akik az Igaz Istenben bíznak, mert tudni fogják, hogy a hitük és az Irántam való szeretetük meg fogja tartani őket erősnek.
Nektek kitartóan kell imádkoznotok, hogy bekövetkező csalás, mely oka a sok háborúnak, annak látszódjon majd, ami az valójában – egy próbálkozás, hogy az ellenőrzés érdekében mély megosztottságot és gyűlöletet okozzon. Atyám meg fogja büntetni az elnyomókat, mert pusztítást és fájdalmat okoznak az ártatlanoknak.  Sokakat megölhetnek és megnyomoríthatnak, de a gonoszságukért Atyám le fog súlytani rájuk.
Azoknak, akik azt hiszik, hogy háborút okozhatnak, és hogy becsaphatják a világot, kevés idejük marad arra, hogy dicsekedjenek gonosz cselekedetükkel. A sorsuk meg van pecsételve. Isten Kezének beavatkozása látható lesz a világ minden táján. Minden gonosz háborús cselekményért és minden rémtettért Isten el fogja űzni és agyon fogja csapni őket.
Az emberi kéz által kiváltott háborúk tönkreteszik a fizikai életet. Az Atyám általi büntetés megakadályozza, hogy e lelkek élete megkapja az üdvösség Ajándékát.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése