2013. július 9., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A Tízparancsolatot, melyet Atyám, Mózes próféta által adott a világnak, az ember átírja

Drága szeretett leányom, bármikor azt érzed, hogy van még egy kis remény a bűnösök számára, kérlek, ne feledd, hogy Nagy Irgalmasságom állandó szakadatlan. Nincs egyetlen lélek sem a világon, akit ne szeretnék megölelni, vagy ne vinném el neki a Megváltás Ajándékát. Szeretlek mindnyájatokat. Megbocsátok mindazoknak, akik a Megváltás Ajándékáért könyörögnek Hozzám, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogom megbüntetni azokat, akik súlyos bűnt követnek el.
A Tízparancsolatot, melyet Atyám, Mózes próféta által adott a világnak, az ember átírja. Ízekre szedték azokat, elferdítették, és új értelmet adtak nekik, úgy, hogy az ember el tudja nézni a bűnt.
Ti más hamis isteneket bálványoztok és igazoljátok azt. Ti szörnyű hazugságban éltek, amikor ilyen módon sértegetitek Atyámat, és mégis a pogányok, amikor az Igazságot megmutatják nekik, bűnbánatot fognak tartani és Én várni fogok, hogy átöleljem őket.
Ti gyilkoljátok egymást és azt mondjátok, hogy egyszerűen csak irgalmat mutattok, amikor ezt teszitek. Törvényesítitek a gyilkosságot, a kivégzést, az eutanáziát és az abortuszt és azt mondjátok, hogy ezek jó dolgok. Ez a gonoszság legrosszabb formája, amikor minden Élet Szerzőjét – Az Ég és a Föld Teremtőjét – kihívjátok azáltal, hogy megmásítjátok Isten Isteni Törvényeit. Mégis, amikor igaz bűnbánatot mutattok, Én szintén várni fogok, hogy Karjaimba zárjalak benneteket.
Fosztogatjátok azt, ami nem a tietek és loptok a nincstelenektől annak érdekében, hogy kielégítsétek a még többre való vágyaitokat. A test szörnyű bűneit követitek el, melyek emberi méltóságon aluliak, és úgy viselkedtek, mint egy verembe szabadított vadállatok. Hitványságotok iszonyatos Isten Szemében, de mégis, ha hívtok Engem és Irgalomért könyörögtök Hozzám, Én ott leszek, türelmesen várva. Ha megszentségtelenítitek Istent azáltal, hogy nem vagytok hajlandók elfogadni Létezését, és aztán megpróbáljátok magatokkal vinni a mélységébe Gyermekeit a fenevaddal együtt, Én még mindig várni fogok ameddig visszafordultok és megkértek Engem, hogy ismertessem meg Magam veletek.
Azok közületek, akik elfogadjátok az Igazságot, de akik nem fordítotok többé időt arra, hogy a Sabbat napján (az Úr napján) megtiszteljetek Engem, mert ti a saját igényeiteket részesítitek előnyben Velem szemben. Ti annyira megsebeztek Engem, mert ti már tudjátok, hogy Isten gyermekei vagytok. Elhagytátok Atyátok Házát és csak akkor fogtok visszajönni, ha nem lesz fedél a fejetek fölött. És Én várni fogok arra, hogy üdvözöljem visszatéréseteket.
Szeretetetek Isten iránt meggyengült, akárcsak szüleitek iránti szeretetetek és tiszteletetek. A szívetek olyannyira megkeményedett, hogy az irántuk való szereteteteket és a róluk való gondoskodásotokat nem olyan módon mutatjátok meg, ahogyan kellene.
Ti naponta káromoljátok és szidjátok Istent, a legtiszteletlenebb módon használva Nevemet, de nem akartok olyan módon beszélni Velem, ahogyan szeretném. Amikor másokat rágalmaztok, engem rágalmaztok. Ha egy másik személy hírnevében kárt tesztek, akkor elpusztítjátok Szeretetemet. És mégis, amikor bűnbánatot mutattok, meg fogok bocsátani nektek.
Ti tiszteletlenséget mutattok a házasság intézményével szemben és e Legszentebb Szentséggel való és nem csináltok nagy ügyet ennek a Legszentebb Szentségnek a sértéséből. Azon kívül sértegetitek Istent, amikor továbbra is Áldását keresitek a házasságra, még akkor is, amikor Ő azt nem ismeri el és nem tudja azt elismerni. Mégis tovább sértegetitek Őt.
Annyira megszállottak vagytok a földi javak keresésétől és annyira fertőzöttek vagytok az egészségtelen becsvágyaitoktól, hogy elpusztítjátok azokat az embereket, akik az utatokba kerülnek. Ennek ellenére Én Irgalmat fogok mutatni nektek, ha visszajöttök Hozzám.
Nincs olyan rossz bűn – kivéve a Szentlélek elleni káromlást –, hogy azt ne lehessen megbocsátani. Esedezem mindnyájatokhoz, hogy vizsgáljátok meg lelkiismereteteket és még egyszer békéljetek meg Velem.
Én Türelmes vagyok. Én a Szeretet vagyok. Én a Ti Üdvösségetek vagyok. Én várok. Kérlek, jöjjetek mielőbb Hozzám, mert Én mérhetetlen szenvedéllyel szeretlek benneteket. Nem fogok nyugodni addig, ameddig meg nem mentettelek mindnyájatokat.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése