2013. július 11., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Az Emberek oly könnyen elfogadják az új törvényeket, melyekről azt állítják, hogy azok jók

Gyermekem, imáid válaszra kerülnek, és különleges szándékodért Fiam be fog avatkozni. Imádkoznod kell a világban mindazokért, akik félre vannak vezetve abban a hitben, hogy ami gonosz, az jó. A megtévesztés e hálója olyan mértékben borította be az emberiséget, hogy sokan nem tudnak különbséget tenni Isten Törvényei és a gonosz gonoszsága között, amikor ő megnyilvánul köztetek.
Az emberek oly könnyen elfogadják az új törvényeket, melyekről azt állítják, hogy jók lennének – mindenki javát szolgálván –, miközben azok valójában azt álcázzák, ami Isten Szemében halálos bűn.
A csata azok között dúl, akik támogatják Isten Törvényeit és akik megszentségtelenítik azokat. Azokat, akik nyilvánosan támogatják Isten Törvényeit, leördögözik, és kegyetleneknek meg gonoszoknak jellemzik őket. Amikor ők nyilvánosan igazolják a halálos bűnt, a csalás és a hazugságok világosan láthatóak lesznek, melyek azokat töltik el, akik azt mondják, hogy szeretik az emberiséget. Mennyire ravasz a gonosz! Oly kevesen értik meg az életükre gyakorolt befolyását, vagy azt, hogy hogyan ferdíti el érveléseiket.
Vigasztalódjatok, drága gyermekeim, abban a tudatban, hogy Én, az Üdvösség Anyja le tudom győzni a közöttetek lévő gonoszt. Nektek hívnotok kell Engem minden alkalommal, amikor legyőzötteknek érzitek magatokat azon hatalom által, melyet ő a nemzetetekre gyakorol. Én meg fogom semmisíteni befolyását, ha Elém helyezitek kéréseiteket.
Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen 113. imáját: „Hogy a gonosz megsemmisüljön országunkban”
Ó, Üdvösség Anyja, jöjj közénk, és borítsd be országunkat védelmeddel.
Zúzd szét a fenevad fejét, és irtsd ki a közöttünk lévő gonosz befolyását.
Segíts szegény elveszett gyermekeidnek, hogy felálljanak, és amikor hazugságokkal vannak körbevéve, az Igazságot mondják.
Kérlek, Ó Isten Anyja, védelmezd országunkat, és tarts erősnek minket, hogy üldöztetésünk idején hűségesek maradhassunk Fiadhoz. Ámen.
Sohasem szabad olyan érveket elfogadnotok, melyek lehetővé teszik, hogy a gonosz törvények életbe lépjenek, melyek előírják, hogy hogyan éljétek az Isten Szavának megfelelő életeteket. Amikor ezek a törvények beszivárognak országaitokba, akkor elpusztítják a lelkeket.
Bízzatok Bennem, az Üdvösség Anyjában, hogy segítsek azon lelkek megmentésében, akiket szerettek, és hogy közöttük működhessek. Hívjatok Engem, és Én megígérem, hogy Legszentebb Palástommal betakarom nemzeteteket.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja



Isten, az Atya: a gazdasági rendszeretekre vonatkozó, veletek megetetett hazugságoknak az a céljuk, hogy bolonddá tegyenek benneteket

Legdrágább leányom, háborúk fognak kitörni egész Közel- Keleten, és hamarosan az Én szeretett Izraelem egy szörnyű borzalmat fog elszenvedni. A világnak ezen a részén nagyon nagy arányban fognak életek elveszni, mivel a gonosz szelleme felfalja gyermekeim életét és sok esetben a lelküket is.
Gyermekeim egymás iránti gyűlölete kiömlik más országokba is, miközben az Armageddon csatája fokozódik és növekszik, amíg elárasztja mindenhol a világot. A gyűlölet, mely a Sátán és démonai fertőzésének eredménye, egy olyan látható jel lesz, hogy csak nagyon kevés lélek – függetlenül attól, hogy hisznek-e Bennem, a mindenek Teremtőjében – nem fogja érezni a gonosz szellemét, mely úgy terjed, mint egy halálos vírus.
A háborúk – sok közülük – beleértve a harcokat is minden nemzet kormányain belül, mind ugyanabban az időben fognak kitörni. Amint már enyhe büntetések által leeresztettem Kezemet, tudnotok kell, hogy azokat fogom szétzúzni, akik bántalmazzák gyermekeimet. Ez az, amikor a lelkekért folytatott harc megnövekszik, és sokféle módon fog terjedni.
A gazdasági rendszeretekre vonatkozó, veletek megetetett hazugságoknak az a céljuk, hogy bolonddá tegyenek benneteket, és hogy a tulajdonotokból kivetkőztessenek titeket. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy megállítsam azokat, akik pénznemeiteket ellenőrzik, hogy elvegyék minden tulajdonotokat. Tudjátok meg, hogy miközben a Jobb Kezem büntetéseket dob le a gonosz ellen, a Bal Kezem felemel majd és Védelmem alá vesz benneteket, és Én gondoskodni fogok rólatok.
A Szent Könyvemben megjövendölt változások most bemutatásra kerülnek a világ számára. A harcok tombolni fognak, életek fognak elveszni, az országok természeti csapást fognak elszenvedni, a gabonatermés megsemmisül, és kormányaitok sokakat üldözni fognak közületek. A legrosszabb csata szellemi jellegű lesz, melyben mindent el fognak követni, hogy Ellenem fordítsanak benneteket.
Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése