2013. június 6., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A többi felszentelt Szolgám egy – az új egy-világvallás iránti – hűségnyilatkozatot fog aláírni



2013. június 5. szerda, 17.45
Szeretett leányom, felszentelt Szolgáim közül egyre többen válaszolnak végre Hívásomra, annak ellenére, hogy ezáltal ez egy nagyon magányos út lesz a számukra.
Ők az elöljáróiknak tartoznak engedelmességgel, mert földi Egyházam felhatalmazást kapott Tőlem arra, hogy Isten valamennyi gyermeke fölött érvényesítse magát. Nekik, az Én felszentelt szolgáimnak, be kell tartaniuk mindazokat az utasításokat, melyeket Egyházamtól kapnak, egészen addig a napig, amíg Szentségeimet meg nem változtatják.
Azon felszentelt Szolgáim, akik nem hisztek a megjövendölt próféciákban, miszerint földi Egyházam belülről lesz elpusztítva, nektek imádkoznotok kell, hogy Én megtartsalak benneteket erőben és a Tanításaim iránti hűségben, egészen addig, amíg a sötétség napja teljesen el nem törli Jelenlétemet a Szent Tabernákulumokban, szerte az egész világon. Mert amikor ez megtörténik, akkor ti egyedül Nekem, Jézus Krisztusnak tartoztok majd engedelmességgel.
Ne nyugtalankodjék a szívetek, mert ha ti kizárólag Tanításaim Igazságát hirdetitek, és oly módon szolgáltatjátok ki a Szentségeket, ahogyan arra tanítottak benneteket, ez lesz számotokra az üdvözítő Kegyelem. Ha, és amikor, arra utasítanak benneteket, hogy tagadjátok meg földi Egyházam Igazságát, akkor ezt nektek észre kell majd vennetek.
Ez a nap még nem jött el, de amikor majd arra kérnek benneteket a legfelsőbb köreitekben lévők, hogy vessétek el a Szent Eucharisztiát, akkor fogtok rádöbbeni arra, hogy nektek már megadatott az Igazság.
Ha arra kérnek benneteket, még mielőtt ez a nap eljön, hogy fogadjatok el bizonyos tanokat, melyekről tudni fogjátok a szívetekben, hogy Én sosem hagynám jóvá azokat, akkor fogtok ráeszmélni ama pusztítás szörnyű valóságára, mely az Egyházra vár.
Csak a bátrak és rettenthetetlenek lesznek azok közületek, akik ki fognak állni az Igazságért – amikor pogány hazugságokat próbálnak majd elfogadtatni veletek-, akik hűséges maradnak majd Hozzám. Ti továbbra is ki fogjátok szolgáltatni a Keresztség, a Szentáldozás, a Gyónás, a Bérmálás, a Házasság és az Utolsó Kenet Szentségét.
A többi felszentelt Szolgám egy – az új egy-világvallás iránti – hűségnyilatkozatot fog aláírni. Ekkor lesz az, hogy kétfelé szakadtok majd – azokra, akik követik az Igazságot, és azokra, akik elfogadják azokat a törvényeket, melyek egyetlen egy dolgot fognak eredményezni – a hamis istenek bálványozását, valamint a bűn elnézését.
Sokan közületek többé már nem fognak tisztelni Engem. Ha nem maradtok hűségesek Hozzám, és hazugságokkal etetitek Nyájamat, akkor sokatok el fog veszni Számomra. Ennek ellenére, amikor ezek a lelkek rádöbbennek arra, hogy ők meg lettek tévesztve, nagy Irgalmat fogok tanúsítani. Bár arra tanítottak benneteket, hogy megértsétek Tanításaimat, hogy tiszteljétek Szent Igémet, és hogy kiszolgáltassátok a Legszentebb Szentségeket, ti mégis el fogtok árulni Engem.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése