2013. június 10., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor a harsonák hangjára az Új Jeruzsálem leereszkedik a világra, fény tölti be az eget, és minden elcsendesedik

 

2013. június 9. vasárnap 23:15
Szeretett leányom, a fájdalom, amit fizikailag elszenvedsz ebben az időben, a lelkek megmentése miatt van, akik annyira eltávolodtak Tőlem, hogy ha te, mint áldozati lélek nem ajánlanád fel Nekem őket, akkor örökre elvesznének. Emlékezz mindig arra, hogy mennyire fáj Nekem, és hogy megszakad a Szívem, ha csak egy lelket is elveszítek.
Az emberiség iránti Szeretetem változatlan marad, mert senki sem tudna megakadályozni Engem abban, hogy minden értékes lelket szeressek. Annyira szeretem őket, hogy a neked adott Ajándékok, vagyis úgy látni Isten minden gyermekét, ahogyan azokat Ő látja – tiszta szívvel -, sohasem fognak véget érni. Ezért szenvedsz olyan sokat, kicsim. Nem azok miatt kell elviselned ezeket az új testi megpróbáltatásokat, akiknek haragja megsért téged, hanem azon lelkekért, akik szörnyű sötétségben vannak, és kiknek sorsa rémületet kelt benned.
Kérlek, értsd meg, hogy amikor ezekért a fájdalmas megpróbáltatásokért türelmetlen és ideges leszel, mindez semmi ahhoz az intenzív szenvedéshez képest, amellyel azok a lelkek fognak szembesülni, akiket a fenevad megkaparint magának. Mindez semmit sem jelent, összehasonlítva azokkal a lelkekkel, akiknek a Tisztítótűz fájdalmait kell majd elviselniük. Mindez a fájdalom keveset fog jelenteni számodra, amikor majd látni fogod, hogy azokat a lelkeket, akik egyébként nem lennének képesek megmenteni magukat, kitépem a gonosz szorításából.
Leányom, nem számít, hogy mennyire fájdalmas ez a szenvedés, semmi jelentősége sem lesz már akkor, amikor Isten gyermekeit egyesítem a Nagy Napon, amelyen a Legdicsőségesebb Paradicsom leereszkedik.
Amikor a harsonák hangjára az Új Jeruzsálem leereszkedik a világra, fény tölti be az eget, és az angyalok hangjának felcsendülése előtt minden elcsendesedik, kiknek énekei – még a végső pillanat előtt – minden lelket el fognak érni. Ez lesz az utolsó óra, amikor eljövök majd ítélni élőket és holtakat.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése