2013. május 19., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor a Szentlélek jelen van, akkor, mint a tűz terjedni fog, és Isten Igéjét minden nyelven ismételten feleleveníti

Drága szeretett leányom, a Szentlélek Ajándékát nagyon sokan félreértik. Ez egy értékes Ajándék, és Isten Nagylelkűségének köszönhetően árad a világra. Ez nagy szeretettel adatik mindenki számára, de nem mindenki fogadja ezt el. Nem mindenki képes befogadni ezt az Ajándékot. Azok, akik azt hiszik, hogy kiérdemelték ezt az Ajándékot, mert azt mondják, hogy ismernek Engem, és akik teológiailag minden szempontból képzettek, nem szükségképpen felkészültek befogadni ezt a Legszentebb Ajándékot.
Tíz napon át az Utolsó Vacsora Termében (Cönákulumban) szeretett Édesanyámnak türelmesen meg kellett magyaráznia Apostolaimnak az alázat fontosságát. Ez a Mennyei Ajándék alázat nélkül nem tölthet el benneteket. Néhányan Apostolaim közül azt gondolták, hogy mivel ők választott tanítványok voltak, jobbak az egyszerű embereknél, mert közelebb álltak Hozzám, és ezért másoknak automatikusan a lábaik elé kell vetniük magukat. De természetesen, nem ez az, amire Én őket tanítottam. Édesanyám hosszú órákat töltött azzal, hogy elmagyarázza nekik, a büszkeség hogyan akadályozhatja meg a Szentlélek belépését a lelkükbe.
Amikor a Szentlélek belép egy lélekbe, sok Ajándékot hoz magával. Ez lehet a tudás Ajándéka, a Nyelveken Szólás Ajándéka, a Bölcsesség Ajándéka, a Szeretet Ajándéka, a Gyógyítás Ajándéka vagy a Prófétálás Ajándéka. Az Apostolaim esetében az történt, hogy amint megkapták ezt az Ajándékot, hamar rájöttek arra, hogy ezt követően, nekik sohasem szabad megengedniük a büszkeség bűnének azt, hogy Küldetésüket beszennyezze. Mert ha a gőg egy olyan személy útjába áll, aki megkapta a Szentlélek Ajándékát, akkor onnan Isten Lelke eltűnik, és helyében a sötétség szelleme fog lakozni.
Egy sötét lélek nem képes másokra árasztani a Szentlélek Világosságát. Csak sötétséget képes terjeszteni. A lélek sötétsége megtéveszt másokat. Ez különösen akkor megtévesztő, amikor olyasvalakiről van szó, aki szent tanítvány hírében áll, vagy pedig Tanításaim szakértőjeként ismert. Mindez gyűlöletet, nyugtalanságot eredményez és a reménytelenség érzését kelti.
Hogy megkaphassátok a Szentlélek Ajándékát, meg kell tisztítanotok a lelketeket és mentesítenetek kell a gőg bűnétől, különben sohasem kaphatjátok meg Őt. Amikor a Szentlélek jelen van, akkor, mint a tűz terjedni fog, és Isten Igéjét minden nyelven ismételten feleleveníti.
Ez magával hozza majd az elme, a test és a lélek gyógyulását, és a bölcsességet, mely egyedül csak Istentől jöhet. Ez a megtérést fogja terjeszteni világszerte.
Ezek lesznek azok a gyümölcsök, melyek által tudni fogjátok, hogy a Szentlélek hol van jelen. Minden lehetséges Ajándék sokasága, beleértve a Mennyei csodákat is, most mindenki javára az Igazság Könyvében lett kinyilvánítva – A Könyvben, mely ezekre az időkre volt megígérve, hogy az emberiség javát szolgálja. Fogadjátok azt szívetek jóindulatával és adjatok hálát Istennek az egyik utolsó Mennyei Ajándékért, a Nagy Nap előtt.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése