2012. december 26., szerda

A Szűzanyánk 2012. december 25-ei üzenete Medjugorjéból

Medjugorje, 2012. december 25. Karácsony
A Szűzanya a kicsi Jézussal a karjában érkezett, nem adott üzenetet, de a kis Jézus megszólalt  és ezt mondta: " Én vagyok a ti békétek, éljetek parancsaim szerint." A kis Jézus és a Szűzanya együtt áldott meg minket a kereszt jelével. 

A međugorjei jelenések történetében először, amely több mint 31 éve  kezdődött el, sohasem "szólt" a Szűzanya helyett a kis Jézus. Mindez nagyon  meglepett bennünket, mert ilyen még nem történt sohasem. Kivételes esemény  ez - mondta a látnok Marija a Večernji list című lapnak adott interjújában,  - és hozzátette, hogy ezzel Međugorje és a međugorjei üzenetek egy új  korszaka kezdődött el. Nem kell félnünk, Jézus azt mondta: "Én vagyok a ti  békétek, éljetek parancsaim szerint." Isten békét ad nekünk, lehetőséget  arra, hogy megnyíljunk. Ez új hívás, Isten új módon működik - magyarázza a  látnok." Elmondta, hogy egy jelenés alkalmával a kis Jézus rájuk kacsintott.

A Szűzanya üzenete Jakov Čolo által

Az utolsó mindennapos jelenésen, 1998. szeptember 12-én a Gospa azt mondta Jakov Čolonak, hogy ezentúl évente egyszer fog megjelenni neki, mégpedig december 25-én, Karácsonykor. Így történt ez ebben az évben is.  A jelenés 14:15-kor kezdődött és 10 percig tartott. Jakov ezután a következő üzenetet adta át:
„Drága gyermekek, ajándékozzátok nekem az életeteket, és teljesen adjátok át magatokat nekem, hogy segíthessek nektek megérteni anyai szeretetemet és Fiam irántatok való szeretetét. Gyermekeim, mérhetetlenül szeretlek benneteket, és különösen ma, Fiam születésnapján szeretnélek  befogadni mindnyájatokat a szívembe és átadni életeteket Fiamnak. Gyermekeim, Jézus szeret benneteket és kegyelmet ad ahhoz, hogy irgalmában éljetek, de sokatok szívét megkötözi a bűn és sötétségben éltek.  Ezért gyermekeim, ne várjatok, mondjatok nemet a bűnre, és adjátok át szíveteket Fiamnak, mert csak így lesztek képesek Isten irgalmában élni és Jézussal a szívetekben elindulni az üdvösség útján. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése