2012. október 9., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Második Eljövetelem kihirdetése hirtelen lesz

2012. október 8. Hétfő, 19:00
Drága szeretett leányom, sürgetem minden követőmet, hogy legyenek erősek ebben az időben.
Szent Szavam, az emberiségnek adott Ajándékom, melyet ezen üzenetek által adok, sok kritika tárgya lesz.
Nektek erősnek kell maradnotok, amikor Szavamat széttépik és lekicsinylik. Ez nagyon nehéz lesz számotokra, de el kell viselnetek ezt a gyötrelmet, mert ez csak a kezdet. Az ellenség fel fog emelkedni, hogy szétszedje Üzeneteimet, melyet mindnyájatoknak adok, hogy a lelkek megmenekülhessenek.
Ő minden lélekre számít, akit elcsábít, aztán elvonja őket ezektől az üzenetektől. Ezt azáltal teszi, hogy először is elcsábítja a híveket, hogy ne dolgozzanak Velem testvéreik megmentéséért. Ő nem akarja, hogy imádkozzatok, hogy megmentsétek a lelküket.
Egyházam valamennyi szolgájának, aki megtiltja nektek, hogy a Keresztes imahadjárat imáit imádkozzátok, szüksége van imáitokra. Ők nem tudják megakadályozni Imáim terjesztését. Ha megpróbálják ezt, akkor szükségük van a segítségetekre. Sajnos sok lelket eltereltek Küldetésemtől, mert mint olyan, ez az utolsó a Földön.
Ezekben az időkben lesz látható, hogy Egyházamban a szakadás egyre nagyobb lesz. Miközben az egyik oldal szenved, hogy megvédje Evangéliumomat, a másik megpróbálja felújítani Egyházamat, Tanításaimat modernizálni, és ocsmány törvényeket bevezetni Egyházamba.
Álljatok fel bátran és egyesüljetek, mert ez az idő szinte elérkezett, és ti hallani fogtok ezekről az új gyakorlatokról, melyek egyikének sem lesz köze az igaz Evangéliumomhoz, vagy Tanításaim Igazságához.
Ezek a megpróbáltatások fenyegetően közelednek, mint a nagy barikádok.  Ti tanítványaim úgy érzitek majd, mintha csapdába estetek volna. Tehetetlennek fogjátok érezni magatokat és könnyeitek fognak folyni.
Gyengeségeitek az erőtök lesz. Szenvedésetek által, vagyis, amikor ennek a szörnyű megkorbácsoltatásnak lesztek tanúi, erősekké váltok.
Minden megpróbáltatásért, melyet a Nevemben viseltek el, még erősebbé teszlek benneteket. Tartsatok ki és Én megáldalak benneteket az erő, a bátorság és a meggyőződés kegyelmével.
Ti vagytok az Én Hadseregem, fénysugaram ebben a világban. Minden kísérletet meg fognak tenni arra, hogy ezt a fényt eloltsák, de hasztalan.
A ti fényetek sugarai, Irántam való szeretetetek kigyulladnak majd, egy világítótoronyhoz hasonlóan, később pedig egy nagy tűzhöz lesz hasonló. A Szentlélek e tüze, mely mindnyájatokat magával ragad, kiterjeszti majd lángjait a világ minden sarkára.
Ti lesztek ezek, drága hadseregem, akik ezt megteszik. Mennyei vezetésben lesz részetek. Menetelni fogtok előre. El fogjátok taposni a szegény lelkek gonosz hadseregét, akiknek a Sátán parancsol, és ők tehetetlenek lesznek veletek szemben.
Nem sokkal ezután Dicsőségem Nagy kihirdetése fog történni a világban.
Második Eljövetelem kihirdetése hirtelen lesz. Ez tehát váratlan lesz, jóllehet, ti már jól fel voltatok készülve. Abban az időben lesztek megadományozva az Örök Élet nagy Ajándékával.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése