2012. október 7., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten Világossága jelen van mindnyájatokban

2012. október 6. szombat, 23:05
Drága szeretett leányom, ahhoz, hogy igazán szeressetek Engem, az Én Szememen keresztül kell látnotok másokat.
Ha egy másik személyre néztek, óvatosan nézzetek rá, és próbáljátok meglátni Jelenlétemet, mert Én minden lélekben jelen vagyok, még a megfeketedettekben is.
Én ott vagyok. Nézzetek és megláttok Engem. Ez a legrendkívülibb kegyelmek egyike, melyet az Örök Atya ad minden egyes gyermekének.
Isten Világossága jelen van mindnyájatokban.
Ez szeretet, és minden léleknek meg van a képessége, hogy szeressen.
Amikor másokat az Én szememen keresztül láttok, akkor szeretetet fogtok érezni, és ez oly módon érinti meg lelketeket, melyet nem tudtok letagadni. Ez a szeretet valódi, ti mégsem tudjátok meglátni vagy megérinteni azt. Ezért találjátok nehéznek majd, hogy ezt másoknak elmagyarázzátok. Mégis ott van.
Ha Isten minden gyermeke tisztelné Atyám Isteni Jelenlétét a világban és gyermekeiben, akkor béke uralkodna a Földön. Keressétek a szeretetet és meg fogjátok találni azt.
Szánjatok időt arra, hogy elgondolkodjatok azon, amit most mondok nektek: Isten Szeretetének Világossága olyan, mint egy ragyogó csillag, mely minden lélekben jelen van. Egyesekben fényesen ragyog és ti érezhetitek, amint ennek a személynek a szeretete beborít benneteket. Másokban csak egy halvány pislákoló fény, nehéz megtalálni, de mégis ott van.
Amikor egymásra néztek, akkor a következőképpen gondolkodjatok: Isten teremtett mindnyájatokat. Ti testvérek vagytok az Ő Szemében. Oly sok örömöt ad Neki, amikor azt látja, hogy Gyermekei szeretettel és tisztelettel vannak egymás iránt.
Amikor ők egymás között harcolnak, nehézségeket és szenvedést okozva másoknak, akkor Ő szörnyű fájdalmat érez. Mint minden szülőnek, fájdalmat okoz neki is, amikor Gyermekei nem osztják meg Szeretetét egymás között, a Szeretetet, mely által megalkotta őket.
Ne feledjétek tehát, ha egymást bántjátok, akkor Atyámat bántjátok. Azt a fájdalmat érzi, melyet Gyermekeinek okoztok.
Kétszer is gondoljátok meg a következő alkalommal, hogy másokat kíméletlenül elítéljetek vagy gyűlöletet mutassatok irántuk. Ha ezeket a dolgokat teszitek, akkor ez visszatetsző Atyám számára.
Ha valaki megbánt benneteket, imádkozzatok érte. Mert ha két ember között feszültség és hiányos szeretet van, akkor ezt a gonosz okozza.
Kerekedjetek fölül ezeken a kísértéseken. Szeressétek egymást. Tisztelettel kezeljetek másokat. Isten Szemén keresztül nézzetek rájuk. Ha ezt megteszitek, akkor megtaláljátok a szeretetet. Könnyebbnek találjátok majd, hogy együtt éljetek másokkal, és hogy elfogadjátok egymás hibáit.

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése