2012. szeptember 1., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Sajátos elképzelések az elkövetkező időkről 

Kedveseim, engedjétek, hogy szüntelenül meglátogasson benneteket a Szentlélek! Ne állítsatok fel magatokban sajátos elképzeléseket az elkövetkezendő időszakról, mert azt egyikőtök sem tudja felfogni, milyen tövisbozóton kell átmennetek! De ha a Szentlélekre hagyatkoztok azáltal, hogy megnyitjátok szíveteket az Ő működésére, akkor csodákat fogtok megtapasztalni életetekben. Különösen látni fogjátok, mekkora segítséget jelent számotokra, a Szentháromság életében való részesedés. Örvendjetek, mert határtalan biztonságot jelent számotokra az örök élethez való tartozás. Ragaszkodjatok ehhez, még a legnagyobb kísértések és megpróbáltatások idején is, hogy megláthassátok azt a hazát, amit nektek készítettek az égiek. Ha engeditek a Szentlélekkel átitatni kitikkadt szíveteket, akkor a kegyelem ereje által nagy megújulás részesei lesztek. Örömmel mutasson be titeket Égi Édesanyánk a teljes Szentháromságnak.
2012.08.13.                   Anna Terézia

 

Szent István bátorít a végső küzdelemre

Drága Engesztelő gyermekeim, szeretnék szólni hozzátok. Most is köztetek vagyok, és szüntelen imában hordozom országunkat. Amíg felemelik jobbomat, vagyis, amíg tiszteletben tartják szent ereklyéinket, addig a kegyelem bőségesen árad rátok. De hamarosan más szelek fognak fújni, aminek előfuvallatai már érződnek. Arra kérlek titeket, őrizzétek tisztán szívetekben a keresztény értékeket, és valljátok meg hiteteket azok előtt, akik kérdőre vonnak titeket! Törekedjetek hitelesen keresztény, azaz krisztusi módon élni! Ne hasonuljatok a világhoz! Csábításait vessétek el! Öltsétek magatokra Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög cselvetéseivel szemben. Tanulmányozzátok Szent Pál szavait, mert nem a testtel és a vérrel kell most megküzdenetek, hanem a fejedelmességekkel és hatalmasságokal, a sötétség világának kormányzóival, a gonosságnak az ég magasságaiban lévő szellemeivel (Ef 6, 11-19). Olvassátok tovább ezt az Isten fegyverzetéről szóló részt, és elmélkedjetek ezeken a sorokon minden nap, hogy felkészülve és készenlétben álljatok meg a küzdelem napján! Ne féljetek, mert veletek küzdünk, és ha a Szentháromság oldalán és Égi Édesanyánkkal harcoltok, akkor győztesen jöttök ki a küzdelemből. Erősen higgyetek, és bízzatok Abban, aki megkezdte működését bennetek . A Szentháromság áldása és Szűzanya védőpalástja oltalmazza népünket. Felemelt jobbom bátorítson a küzdelemre, amely a végső győzelemre vezet.
2012.08.20                 Anna Terézia

http://engesztelok.hu/egi-uezenetek/szent-istvan-batorit-a-vegs-kuezdelemre


Az engesztelők jelszava
 
Kedveseim, ne gondolkozzatok azon, miért és hogyan engeszteljetek! Azt bízzátok a Szentlélek bennetek való működésére! A ti feladatotok mindenkor az legyen, hogy a lehető legjobban használjátok fel az időt az engesztelésre! Amikor mindent felajánlotok, imádsággá alakulnak át azok, amiket így a Szentháromságnak átadtok. Ez létfontosságú cselekedet legyen bennetek, így egyetlen percet sem vesztegettek el haszontalanul. Jelszavatok ez legyen: mindent imává alakítva felajánlani Istennek, Égi Édesanyánk által, a lelkek megmentéséért! Így virrasszatok, imádkozzatok, böjtöljetek és dolgozzatok, akkor nem múlik el az idő dolgavégezetlenül!
2012.08. 31.            Anna Terézia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése