2012. július 4., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Minden szenvedés közül a legrosszabb a lelki üresség, amikor egy szikra szeretetet sem éreztek Irántam, Jézusotok iránt
 
2012. július 3., kedd, 20:00
Drága szeretett leányom, amikor megpróbáltatásokat küldök neked, ilyet, mint a lelki szárazság, akkor meg kell tanulnod olyannak felismerni azokat, amilyenek valójában.
Amikor ilyen lelki szárazságot kell elviselned, azt is el kell fogadnod, hogy ennek oka van. Ez pedig a lelkek megmentése, az ilyen szenvedés által.
Sok, áldozatként felajánlott lélek azt hiszi, hogy a szenvedés a kettő közül az egyiket jelenti:
Először is ott van a külső üldöztetés, amit a munkátok miatt kell elviselnetek.
Aztán ott van a testi szenvedés, önként ajándékként felajánlván Nekem, hogy lelkek milliói megmeneküljenek.
Azonban minden szenvedés közül a legrosszabb a lelki üresség, amikor egy szikra szeretetet sem éreztek Irántam, Jézusotok Iránt, amikor a temérdek ima sem szabadít meg benneteket a lelki elhagyatottság fogházából.
Bárhogyan próbálkoztok, az imádság kínlódás lesz.
Bárhogyan próbálkoztok, hogy szeretetet és együttérzést érezzetek Irántam, csak erőlködni fogtok.
Ez a lelki elhagyatottság egyik formája, amikor úgy tűnik, hogy Én olyan messze vagyok, hogy többé már el sem tudtok érni Engem.
Amit ti nem tudtok az a következő:
Ez egy ajándék, egy kegyelem, Tőlem. Felemel benneteket Szememben, Én hagyom jóvá a megpróbáltatást és a szenvedést, a megfeketedett lelkek megmentése iránt érzett nagylelkű és tiszta szeretetetek miatt.
Ez talán igazságtalannak tűnik, de minél közelebb kerültök Szentséges Szívemhez, annál jobban szenveditek el az Én üldöztetésemet az emberiség bűnei miatt.
Csak azok tudják elszenvedni Fájdalmamat, akik alázatos, tiszta szívűek, akik nem önmagukkal törődnek, akik mindenek elé Engem helyeznek ezen a Földön.
Én gondosan kiválasztom az ilyen lelkeket, és ők velem együtt fognak dolgozni a szenvedés ajándéka által, hogy segítsenek Nekem Tervemben, az Üdvösség Tervében.
Soha ne félj attól leányom, hogy Én nem lennék itt. Lehet, hogy nem érzed Jelenlétemet, nem látsz Engem, vagy nem érzel mély szeretetet Irántam, amint azt általában mégis megteszed, de Én itt vagyok melletted.
Bízzatok mindig Bennem, szeretett követőim, még akkor is, ha az imádkozást nehéznek találjátok.
Bízzatok Bennem, amikor Rám vágyakoztok, mely vágynak nem lehet eleget tenni vagy elfojtani azt, függetlenül attól, hogy mennyire próbáltok kommunikálni Velem.
Tudnotok kell, hogy amikor ez történik, sokkal közelebb vagyok hozzátok, mint gondolnátok.
Tudnotok kell, hogy Én ilyenkor felemellek benneteket, hogy a lelkek megmentéséért folytatott Csatámban igaz katonák, igaz harcosok legyetek.
Szeretlek benneteket. Ne adjátok fel soha! Soha ne érezzetek kiábrándultságot, mert Én mindig veletek járok.
Eljön majd az a nap, amikor a szenvedést elfelejtik. Helyébe az öröm kerül, amely áthullámzik majd a világon, és amely csakis a ti áldozatotok által lehetséges, Isten minden gyermeke iránt, akiknek szükségük van a segítségetekre.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése