2012. április 16., hétfő

VISSZATEKINTÉS 2012 MÁRCIUSÁRA

Mire tanítottak az Égiek bennünket?

"- Ismerjétek fel azt, hogy Isten is és a gonosz is létezik! Nektek csak az Isten Szavát kell követni, ha a Mennybe akartok jutni!"
"- Tanuljatok meg az utolsó időben radikálisan harcolni, amikor a gonosz támad titeket!"
-" Legyen lelkivezetőtök, akire hallgattok, mert Isten általa az üdvösségeteket akarja! "
-" Minden nap kérjétek a lelkek megkülönböztetésének kegyelmét, hogy világosan lássátok meg, hogy mi van Istentől  és mi a gonosztól! Meg kell tanuljatok csak Isten Hangjára hallgatni, amely megegyezik a Szentírás és az Egyház tanításával."
-" Ha Jézus van a szívetekben, akkor ne féljetek , mégha  a gonosz tombol is körülöttetek."
-" Bármilyen fizikai vagy lelki szenvedést megenged az Úr, tanuljátok meg elfogadni, felajánlani, azaz, értékesíteni az egész emberiség javára!"
-" Az engesztelés azt jelenti: LÉLEKMENTÉS. Minden imátokat, böjtötöket jócselekedeteket, és felajánlott életeteket tegyétek Isten Kezébe, hogy senki ne kárhozzon el, hanem mindenki üdvözüljön."
-" Ne felejtsétek el, a gonosz karmai közül és a tisztítótűzből kiszabadított lelkek, Isten után nektek is hálásak lesznek az Örökkévalóságban."
-" Tudnotok kell, az Égiek csak azokon segíthetnek, akik kérik a segítségüket! Ők tisztelik a szabad akaratotokat."
-" Isten azért teremtett titeket, hogy igazi engesztelőkké váljatok önmagatok és az egész emberiség érdekében!"
-" Minden reggel mosolyogjatok és Istent dicsőítve menjetek előre. Meglátjátok, a gonosz elfut előletek!"
-" Amikor nehézségeitek vannak, gondoljatok arra: Mi veletek vagyunk és győzelemre segítünk titeket!"
-" Legyen nyitott a szívetek az Égiek előtt, hogy bármit kivehessenek onnan és bármivel, bármikor megajándékozhassanak titeket. Vigyázzatok! A gonosz előtt mindig zárva tartsátok a szíveteket!!!"
-" Ha a félelem úrrá lesz a szívetekben, Jézus Vére által és Mária Könnyei által kötözzétek meg a félelem szellemét és dobjátok a pokol tüzére. Így harcoljatok minden ördögi megkötözöttség ellen, néven nevezve a szellemeket!"
-" A családotok, a lelki közösségetek felé  és minden nyitott, jóakaratú ember felé gyakoroljátok a missziós lelkületet!"
-" Az utolsó időben, az irgalom idejében, amelyben éltek, a legfontosabb feladatotok: a lelketek és a lelkek megmentése. EZ AZ ENGESZTELÉS!!!"
-" Nagyon sokat imádkozzatok a papokért! Nagyon sok lélek megmenekülése vagy eltévelyedése tőlük is függ!!!"
-" Azok az Istennek tetsző engesztelő nők, akik a papokat megőrzik a jó Isten közelében és a hivatásukban! Azok a nők, akik Istentől és a papi hivatásuktól elszakítják a papokat, velük együtt boldogtalanná válnak!"
-" Akik minden nap Igent mondanak Isten Akaratára, képessé válnak arra, hogy a lelkek sokaságát levegyék a gonosz szekeréről és Isten szekerére tegyék azokat!"
-" Mindazok a hangok, amelyek lehangolnak, elkeserítenek, Isten ellen hangolnak... azok a gonosztól vannak. Mindazok a hangok, amelyek a jóra bátorítanak, biztatnak, reményt adnak, azok a Szentlélektől vannak!!!"
-" Örülnötök kell, mert megtanultátok azt, hogyan kell a gonosz csapdájából kiszabadulni. Mindazok a személyek, akik használják a szabadító imát, komolyan böjtölnek, szabadító miséket ajánlanak fel és hittel használják a szentelményeket ( szenteltvíz, olaj, kereszt), szabaddá válhatnak minden megkötözöttségtől."
-" Akinek a tiszta szívében Jézus jól érzi magát, az már lelkében hordozza az Új Eget és az Új Földet!"
-" Nagyon örülünk annak, amikor imádság közben megfogjátok egymás kezét és azután szeretettel megölelitek egymást. Ezt tegyétek odahaza is, hogy leereszkedjen az Új Jeruzsálem a családotokra!"
-" Éljetek úgy, hogy amikor jön a Nagyfigyelmeztetés ne akarjatok félelmetekben elbújni Isten elől, hanem kitárt karokkal boldogan menjetek az Úr elé!"
-" Ahol az Égiek tiszta lélekre és élő hitre lelnek, ott árad a rendkívüli kegyelem a megáldott víz által!"
-" Úgy éljetek, úgy engeszteljetek, hogy lélekben kivirágzott testvéreket hagyjatok magatok után!"
-" Lélekben összefogva , alkossatok egy nagy kört a világban lévő engesztelőkkel, így védjétek meg a gyengéket, akiket a gonosz el akar vinni a keskeny útról!"
 Az Égiek megáldottak minket: a bűnbánat, a szeretet és a kitartás lelkületével!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése