2012. március 31., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Egy akarattal, egy közös célért.


Kedveseim, ragadjatok pajzsot és vértet, és úgy küzdjetek a sátán gonosz támadásai ellen! Fegyveretek legyen kifényesítve, és eddzétek magatokat a harcra! Szüntelenül vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy kik és milyen erők akarnak titeket rászedni olyan dolgokra, amely nem a Szentháromság akarata. Legyetek éberek, és segítsetek egymásnak, ha valamelyikőtöknek problémája van a küzdelem során! Fogjatok össze, imaláncotokat úgy erősítsétek meg, hogy mindnyájan egy akarattal, egy közös célért küzdötök! Így válik rendkívül hatékonnyá kilencedeitek végzése. Nagyon erős bázist alkot az egységben felajánlott imaszándék. Ezekre az ellenséges erők meggyengülnek, és darabokra hullanak. Ezért tartsatok ki minden közösségben mondott imában! Vegyétek ezt nagyon komolyan, akkor majd meglátjátok mily hatékony erőt képviseltek a gonosszal szemben!
2012.03.06.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/egy-akarattal-egy-koezoes-celert

Próbatételek.


Kedveseim, mindig a kegyelemosztó Szentháromságra tekintsetek! Onnan várjatok minden segítséget, mely a megpróbáltatások miatt szükségesek számotokra. Győzzétek le a félelmet, mely mást akar mondani bennetek, mint amit az Úr irgalma megmutat. Maradjatok mindvégig kitartóak a megpróbáltatások alatt is, és vessétek alá magatokat a Szentháromság átvilágító kegyelmének. A próbatételeket hősies kitartással kell kiállnotok, melynek jutalma nem marad el. Bízzatok és imádkozzatok! Fogjatok össze egymás megsegítésére, akkor még jobban felerősödnek kegyelmeitek. Édesanyánk vezetésével haladjatok továbbra is,
2012.03.07.        Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/probatetelek

Ráhagyatkozni teljesen a Szentháromságra.


Kedveseim, miért nem adjátok át magatokat teljesen és fenntartás nélkül a Szentháromságnak? Ne kételkedjetek, hanem bízzatok, mert Ő vezeti életeteket! Mindig mellettetek áll és megsegít, amikor szükséget szenvedtek. Tanuljatok meg teljesen ráhagyatkozni és engedjétek át magatokat neki! Bízzatok, még ha harcolnotok is kell, mert Ő mellettetek küzd mindvégig. Ezért ti is állhatatosan küzdjetek a Szentháromság oldalán Édesanyánk védelme alatt. Szüntelenül követlek és kísérem göröngyös útjaitokat. Mindig csak felfelé nézzetek, mert csak onnan jöhet a segítség!
2012.03.08.            Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/rahagyatkozni-teljesen-a-szentharomsagra

Irgalmasság órája


Kedveseim, Isten irgalmassága valóban felülmúlja minden elképzeléseteket. Ha az irgalmasság órájában elmerültök a Szentháromság irgalmas szeretetében, és elé hozzátok a bűnben megátalkodott lelkeket, és kéritek rájuk az irgalom végtelen kiáradását, meg fogjátok tapasztalni a kegyelem kézzel fogható jeleit mindazokon, akikért imádkoztok. Ezért ne mulasszatok el egyetlen alkalmat sem, hogy segítségükre siessetek a bajban sínylődő lelkeknek. Bízzatok a Szentháromság irgalmában, mert kész kiárasztani rátok szeretetének áradatát. Miközben másokért imádkoztok, készítsétek lelketeket a nagy találkozásra!
2012.03.09.              Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/az-irgalmassag-oraja


A lelkiismeret szava 

Kedveseim, mindig figyeljetek a belső hang hívó szavára! Ez a lelkiismeretetek hangja, melyet soha nem altathattok el. Jól karban kell tartanotok, hogy tisztán csendüljön fel, és amikor figyelmeztet benneteket, meghalljátok szavát! Éberen őrködjetek tehát, hogy azonnal reagálhassatok! Ha ügyeltek cselekedeteitekre, és engeditek, hogy a Szentlélek Isten bevilágítson lelketekbe, akkor biztosak lehettek, hogy pontosan reagáltok lelkiismeretetek szavára. Ne féljetek soha, amikor mélyen elrejtett dolgokat hoz a felszínre, mert az biztos nem a ti gondolataitokat jelzi, hanem az isteni igazságosság fénye nyilvánul meg bennetek. Engedjétek feltárulkozni az igazság ismeretét, mert csak így tudjátok felfedezni a helyes ösvényt.
2012.03.10.                     Anna Terézia



Önmagunk Szűzanyára bízása

Kedveseim, miért kételkedtek abban, aki meghívott titeket? Ne engedjétek, hogy a hitetek bizonyossága elferdüljön, és hamis irányt váltson! Rendíthetetlenül és sziklaszilárdan bízzatok a Szentháromságban, aki felkészített titeket a nehéz küzdelmekre. Bízzátok rá egészen magatokat és tegyetek félre mindent, ami eltérítene az égiek szeretetétől! Édesanyánk veletek együtt érezve szenved, és segít keresztjeitek hordozásában. Bízzátok magatokat egészen őrá, és nyíljatok meg egészen édesanyai szíve szeretetének! Nektek is az ő szeretetét kell továbbítanotok testvéreiteknek, akik mellett soha ne menjetek el üres kézzel, hanem mindig túlcsorduló mértékkel mérjetek nekik abból, amit ti is ingyen kaptatok! Buzgón cselekedjetek!
2012.03.11.           Anna Terézia


 Hogyan sáfárkodjunk?

Kedveseim, most is szeretetem élő jeleként szólok hozzátok, hogy jól sáfárkodjatok az időtökkel és minden feladatotok elvégzésével, amelyet rátok bízott a Szentháromság! Soha nem lehet majd akkora öröm a szívetekben, mint amikor mindennel el tudtok majd számolni neki, amivel megbízott benneteket. Mindent adjatok oda, még a mulasztásaitokat is, az örömötöket is, mert a Szentháromságnak nagy gondja van mindezekre. Amikor valamire nem jut időtök, azt ajánljátok fel. Ha sikerül elvégeznetek valamit, akkor annak örömét adjátok át! Minden, amit tiszta szívből és őszinte bűnbánattal tesztek az Úrnak, az mind nagy kincset jelent számotokra és a lelkek megmentésére. Tehát így szorgoskodjatok, hogy ne maradjon ki semmi értékes dolog, ami nem jut el a Szentháromság dicsőségébe. Legyetek áldottak felajánlásaitokban!
2012.03.13.             Anna Terézia



Már egész nagy tábort alkot az engesztelők közössége

Kedveseim, maradjatok meg ti mindnyájan a Szentháromság egységében azáltal, hogy egyesítitek imáitokat és cselekedeteiteket ővele. Már egész nagy tábort alkottok az engesztelők közössége, de minden nap tudatosítsátok egymáshoz tartozásotokat! Nagy erőt képeztek a Szentháromságban, de engedjétek szétáradni a kegyelmeket rajtatok keresztül, akik egymásba kulcsoljátok kezeiteket. Ez az erő felbecsülhetetlen érték, akár hegyeket is megmozgathat, de még háborúkat is visszafoghat. Kötelezzétek el magatokat minden nap, hogy hűségesen kiálltok a csatamezőre, ahol nagy erők vonulnak fel értetek küzdve. Bízzatok, és csatlakozzatok ahhoz a felhíváshoz, mely a Szentháromsághoz hűséges, és Édesanyánk vezetését elfogadva küzd minden nap,
2012.03.16.            Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/mar-egesz-nagy-tabort-alkot-az-engesztelk-koezoessege

 Isten érkezése

Kedveseim, miképp vélekedtek arról, mit kell tennetek, amikor a Szentháromság megérint titeket? Fel tudjátok e fogni, mekkora kincs számotokra, amikor feltárulkozik előttetek? Hamarosan megtudjátok, és elmétekbe vésitek, milyen hatalmas az élő Isten, aki betölti egészen életeteket! Tegyétek készségessé szíveteket érkezésére! Nem csalódtok benne, mert Ő ígéretéhez híven jön, hogy betöltse ezt a Földet az ő irgalmas szeretetével és igazságos ítéletével. Ne féljetek, ha erős lesz az ítélet, mert ezeknek be kell következnie az írások szerint! Úgy imádkozzatok, hogy szüntelenül figyeljetek a Szentlélek sugallataira, és e szerint kérjétek imáitokban, a Szentháromság segítségét. Bár tisztában vagytok azzal, hogy semmit sem tehettek magatoktól, mert Isten mindent eltervezett és ennek a tervnek a részesei vagytok. Mégis szükséges, hogy azonnal engedelmeskedjetek szent akaratának, és elfogadjátok kezéből mindazt, amit felétek küld minden nap! 
2012.03.17.             Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/isten-erkezese

Feltétlen bizalom és teljes ráhagyatkozás 

Kedveseim, maradjatok meg a Szentháromság szeretetében és őrizzétek meg kincseiteket, melyeket rátok bíztak! Ne féljetek kamatoztatni azokat, és úgy használjátok fel minden javatokat, ahogyan az csak tőletek telik. Mindennel el kell majd számolnotok, amikor megjelentek az Úr ítélőszéke előtt. Úgy tudtok jól sáfárkodni, ha mindenben a Szentháromság támogatását kéritek. Minden lépéseteket bízzátok rá, és adjátok át neki! Úgy tegyetek, mint a kisgyermekek, akik atyjukra szegezik tekintetüket, és minden segítséget tőle várnak! Legyen meg bennetek is ez a feltétlen bizalom és teljes ráhagyatkozás! Akkor biztosan nem fogjátok saját döntéseitekkel áthúzni az Úr szándékát. Így találtok tetszésre Nála.
2012.03.19.             Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/feltetlen-bizalom-es-teljes-rahagyatkozas


Szentháromságos élet

Kedveseim, készítsétek lelketeket a szentháromságos életre! Mindig tartsátok tisztán lelketeket úgy, hogy éberen őrködjetek felette és ne engedjétek, hogy a kísértő megzavarjon titeket! Ha meghozzátok a mindennapi áldozataitokat és azokat felajánljátok, akkor nagy biztonságban tart benneteket a kegyelem Istene. Forduljatok nagy bizalommal Égi Édesanyánkhoz! Ő vezet mindennapi keresztútjaitokon, és nem hagyja, hogy eltévelyedjetek a világ útvesztőiben. A bizalom istene adja meg nektek a szükséges erőt ahhoz, hogy soha semmiféle kényszer el ne tántorítson a Szentháromság szeretetétől! Azért üresedjetek ki, hogy feltöltődjetek óriási bizalommal, így engedjétek az irgalmas Isten határtalan szeretetét magatokra ölteni.
2012.03. 20.                Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/szentharomsagos-elet


Oldjatok el minden köteléket!

Kedveseim, gondosan fáradozzatok nap, mint nap a lelkek megmentésén! Vegyétek nagyon komolyan imádságaitok, és legyetek nagyon boldogok, ha van mit felajánlanotok, mert akkor biztosan tudhatjátok, hogy sok lelket mentettetek meg áldozataitokkal! Óh, mily nagy szeretettel vesz körül benneteket a Szentháromság és Égi Édesanyánk! Oly jó ezt látni, és megtapasztalni. Legyetek hálásak és szüntelen viszont szeretetetekkel ajándékozzátok meg az égieket! Oldjatok el minden köteléket, amely akadályoz benneteket a szeretet szabad áramlásában! Tegyétek szabaddá lelketeket azáltal, hogy tisztán tartjátok a bűntől! Akkor a szeretet szellője ott fúj, ahol csak akar, és úgy átjár titeket, hogy arra fel sem tudtok készülni, mert a képzeleteteket is felülmúlja. Éljetek szeretetben, jó akarattal!
2012.03. 21.            Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/oldjatok-el-minden-koeteleket


Hogy éljük át a Nagyhetet?


Kedveseim, készüljetek! A Nagyhetet úgy éljétek át, hogy minden kegyelmet kieszközöljetek a Szentháromságtól! Fogjatok össze! Lélekben alkossatok egy nagy rózsafüzért, melynek szemeit Jézus szenvedéstörténete alkossa, és az összekötő láncszemek pedig a ti felajánlott szenvedéseitek legyenek! Mindent, ami a nagyheti liturgiában elhangzik, véssetek jól szívetekbe, hogy gyökeret verjen bennetek! Megingathatatlan, biztos cölöpöt verjenek lelketekben Jézus földi élete utolsó állomásának szakaszai. Elmélkedjetek a kereszt misztériumáról, hogy hatékonyan megérlelődjön bennetek Húsvét szent titka, a feltámadás öröme! Miközben szemlélitek az eseményeket, növekedjetek Jézus erényeiben! Legyetek áldottak
2012.03. 30.                       Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/hogy-eljuek-at-a-nagyhetet 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése