2012. január 10., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A globális gyónás után előkészítem Második Eljövetelemet

2012. január 9., hétfő, 8:10
Drága szeretett leányom, az idő gyorsan halad előre, és a Nagyfigyelmeztetés Második Eljövetelem felkészülésének hírnöke lesz.
A globális gyónás után, amikor a legtöbb ember rendkívüli kegyelmekben és áldásokban fog részesülni, Második Eljövetelem útját fogom előkészíteni.
Az emberiségnek el kell fogadnia, hogy szinte elérkezett az idő ezen nagy esemény bekövetkezésére.
Ne vesztegessétek el az időt, hanem készítsétek fel a lelketeket és családjaitok lelkét Dicsőséges Visszatérésemre.
Második Eljövetelem véget fog vetni annak a gyötrelemnek, amelyet több ezer éve el kellett viselnetek a Földön.
Olyan nagyszerű lesz ez a Dicsőséges esemény, hogy amikor meg fogok jelenni az égen, a csodálattól és a döbbenettől mindenkinek elakad majd a lélegzete.
Ti, mint ennek a nemzedéknek a tagjai, arra letettek kiválasztva, hogy a javatokra váljon a Velem való utazás az Új Paradicsomomba, amelyben Én fogok uralkodni, a Béke Korszakának idején.
Senkit sem szabad kizárni közületek. Nem szabad megengedni, hogy akár csak egy lélek is áthulljon a hálón. Ez az Én legnagyobb vágyam, hogy mindenkit Magammal vihessek Királyságomba.
Ez az a dicsőség, amelyre az emberiség vár kereszthalálom óta. Ezeket azoknak mondom közületek, akik szemet hunynak kérésem előtt: arra sürgetlek benneteket, hogy már most kezdjetek el felkészülni!
Az Én időm egyre közeledik. Az utolsó hírnökömet küldtem el most a világba, hogy segítsen nektek a lelketek felkészíteni. Mindez már meg volt jövendölve.
Ezt a figyelmeztetésemet ne hagyjátok figyelmen kívül, mert ha nem vagytok elég éberek, elmulasztjátok a megfelelő felkészülést.
Mostantól kezdve sok üzenetet fogok közölni veletek, hogy a világ készen álljon elfogadni Engem, mint Uralkodóját.

Szeretett Jézusotok,
Az egész emberiség Megváltója
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése