2011. október 14., péntek

Internetes Imakör (Német kezdeményezés 'Nemzetközi felhívás!'

Kedves Látogatók!
Az eredeti angol nyelvű honlapon 2011. október 18-án egy felhívást tettek közzé, mely egy internetes imakör megalakulásáról ad hírt.  (Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com/newly-formed-internet-prayer-group/)
Információk egyelőre német nyelven a kezdeményezők honlapján (http://www.internetgebetskreis.com), illetve angol nyelven (http://www.internetgebetskreis.com/en/)  állnak rendelkezésre a létrehozott tájékoztató oldalakon, de a magyar csatlakozni vágyók kedvéért közzé teszünk egy rövid összefoglalót:

Internetes Imakör
“Az Internetes Imakör azért jött létre, hogy egy teljesen újfajta formája kerüljön bevezetésre az imaéletben való összekapcsolódásnak, mivel rengeteg hasonló gondolkodású ember él szerte a világon, akik vágynak egy testvéri közösségre az imádságban. Az internet egy modern és tökéletes lehetőséget kínál a közösségi részvételhez.
Célunk az, hogy elérjük mindazokat a testvéreinket világszerte, akik imádságban szeretnének egyesülni velünk, Jézus sürgető felhívására az imára, a bűnbánatra és az Istentől elfordult lelkek üdvösségére.
Mindenkit szeretettel várunk, akiben él a vágy, hogy csatlakozzon online imakörünkhöz. Életvitelre, vallásra vagy nemzetiségre való tekintet nélkül, minden imádságot vagy könyörgést üdvözlünk a mi online Ima-közösségünkben. Olyan korban élünk, amikor sok keresztényt tesznek nevetségessé, elhagyatottá, „magányos farkasként” harcolnak egy hitetlen környezetben nap mint nap, vagy akár ki is közösítik őket. Nem csak egy támogató ima-közösség szeretnénk lenni ezen testvéreink számára, hanem létfontosságú társaik is imaszándékaikban és szükségleteikben.”
Hogyan válhatsz taggá?
“Minden tagunk felé elvárás, hogy naponta imádkozzanak Jézus szándékaira.
Hogy a nap mely szakaszában, az lényegtelen. Naponta egy felajánló ima és az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérének elmondása szükséges. Ezt követően további imákat vagy Rózsafüzéreket is lehet mondani választás szerint.
Imakéréseink Jézus szándékára (naponta imádkozunk ezen szándékokra):
  • a bűnösök megtéréséért;
  • a lelkek megszabadításáért a sátántól;
  • regisztrált tagjaink és családjuk szándékaira;
  • saját családunk szándékaira;
  • a Látnoknőért;
  • papjainkért és XVI. Benedek pápánkért.”


Ha szeretnél regisztrálni, küldj egy e-mailt » internetgebetskreis@gmx.net.


 A bejegyzéshez (akár a tárgy mezőben) elegendő megadni a következőket:
  • a keresztnevét és/vagy a családi nevének kezdőbetűit (például: P Zoltán vagy PZ vagy Zoltán),
  • az e-mail címét,
  • esetleg körülbelül a lakóhely szerinti régiót (például Budapest területén, vagy a megyét) (A pontos cím nem szükséges!),
  • és a nemzetiséget.

Kérdésekre az Imakörrel kapcsolatban, e-mailen keresztül egy magyar nyelvű hívő válaszol.
+ + +
Javaslatok a felajánló imára:
A felajánló ima bármi lehet, a lényeg, hogy Jézus Szívéhez szóljon.:
“Jézusom, felajánlom Szent Szívednek a mai napom minden gondolatát, a jó és a rossz cselekedeteket, imáimat, az egész családomat és az akaratomat is. Te cselekedj helyettem, te gondolkodj helyettem, te add a számba azokat a szavakat, amelyekkel a nap folyamán embertársaimhoz szólok. Így minden a Te akaratod szerint fog történni, vezess engem a mai napon is. Ámen.”
“Szűzanyám, miután Szent Fiadnak ajánlottam magam és családomat, most a Te Szeplőtelen Szívednek is átadok mindent, Neked is átadom akaratomat, hogy minden cselekedetem megfeleljen Szent Fiadnak is. Rád bízom a családomat, vigyázz rájuk a mai napon is. Védj meg minket a sátán kísértéseitől, minden rossztól, bajtól és a hirtelen haláltól. Fogadj minket palástod alá. Ámen”
 + + +

További információk angol nyelven: http://www.internetgebetskreis.com/en/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése