2011. október 22., szombat

Angyali érintés

Cassie választása
Monica szülésznői állást vállal, hogy segítsen egy tinédzser lányanyának eldönteni, megtartsa-e gyermekét.









Ami számít
Monica az öröklésről és a végrendeletekről tanul egy ingatlanjogász asszisztenseként, akit ő cserébe az életről és a szeretetről okít.









Váratlan hó
A sors váratlan fordulatot vesz, amikor egy férfi, a szeretője és a felesége élete találkozik. Az angyalok azonnal közbelépnek.

Két nő országúti baleset következtében váratlanul keresztezi egymás útját. Nem sérülnek meg, de a kocsijaik egyelőre üzemképtelenek, az angyalok bevezetik őket egy pont erre az alkalomra készített szállásra, ahol megpihenhetnek és hálaadás napi vacsorán vehetnek részt. Átgondolják eddigi életüket, levetik a hétköznapi élet álcáit, szembenéznek önmagukkal és egymással, rájönnek mennyire értékesek és szépek. Azonban a vacsorára egy váratlan vendég is betoppan, egy férfi, akit mindketten ismernek. Ez a ház az igazságra épült, a hazugság nem tud fennmaradni, így mindhármójuk fontos döntés előtt áll. Természetesen az angyalok segítenek ebben.









Manny
Monica és Tess partiszervezőként összehoznak egy megárvult kisfiút és egy tehetős családot, hogy felfedezhessék, mi hiányzik az életükből.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése