2011. május 18., szerda

Elszámolás

Mi történik mostanában?Mintha megállna az idő,mintha a gyöngyöspatai események óta nem történne semmi jelentős,mintha miminden,és mindenki várná a végső kürtszót.

Nézzetek ki a világba!A természet folyása felgyorsult,és csak látszólag áll az idő. A korábban napjainkban történő fagyos szentek ideje lecsengett a múlt héten,a szőlő virágzásnak indult,a gabona kalászol,a madarak fiókái is kibújnak. Minden siet. Mintha még utoljára minden hirtelenjében gondoskodni szeretne az utódlásról,a magtermésről,faja fennmaradásáról.

Mi történik valójában?

Bizonytalanság,kétség,és a jövőtől való félelem lesz úrrá mindenen,és mindenkin,és éppen a legnagyobb kérdést nem tudja megválaszolni.

Elszámolás!

Mind untalan ez jut az eszembe,és tudom,hogy mindenkinek van mit elszámolnia,magával,családjával,a körülötte élőkkel,a rábízottakkal,a természettel,és magával a Teremtő Istennel!Elfogytak az érvek,elfogytak az energiák,és elfogyott a hit. De ugyanígy elfogyott az a végtelen rosszindulat,ami évezredeken át áradt a világba,és már nem tud meg újulni. A maga megkövesedett gonoszságával végzi pusztítását,és már nem tudja sem önmagát megállítani,de befolyásolni sem képes azt a folyamatot,ami elindult,megállíthatatlanul,és visszavonhatatlanul. A változás. A változás az új felé,változás az elszámolás felé,változás az élet pozitív ideje felé.



A világ kormányai,köztük a mi kis tetves,és semmirekellő,szánalmas nyomorult helytartóink is érzik,és tudják,itt nem győzhetnek,mert már nem ők irányítanak. Kétségbeesett kapkodás mindaz,amivel csupán pislogni tudják mindazt,amit nem érhettek el. Nem sikerült egy polgárháború,nem sikerült észrevétlenül levezényelni a beköltözést,nem sikerült a bankok által diktált ellehetetlenítést végre hajtani. Mondom nem sikerült!

Megvan,mert vannak EMBEREK,akik nem nézték tétlenül a bankok gennyeskedéseit, és számos pert indítottak banki károsultak javára,és nyertek is!

Megvan a recept!Hiába vinnyognak,és hisztiznek már,mert egy teljes bank csoport húzhatja le a redőnyt a mai nappal!Sebtében szögelgetnek új jogszabályokat,ennek kivédésére,de már lépés előnyben jár az igazság!Hagyjuk is szépen tovább folyni,sőt segítsünk ott ahol tudunk nekik!



Sok emberrel beszéltem a napokban,és még mindig nagyon elkeseredettek,mivel sehogyan nem jön össze a magyar egység!Van egy írás a Jövőnk .infon,had idézzek belőle!



„A magyar tudat nem kötődik egyetemi diplomához, de megköveteli a magyarságra jellemző adottságok, erkölcsiség, lelkiség, temperamentum ismeretét. A magyar rendkívül tiszta erkölcsű nép volt, és lelke mélyén, minden bűnös rombolás ellenére még ma is az. A bűnözők között szinte nincs is magyar, csak idegen. Ebből adódik, hogy egy erkölcstelen ember nem lehet magyar. Példaként Szent Lászlót idézzük. Aki amikor meghozta a tolvajok kivégzésének királyi rendeletét, és egy főúr azt mondta, hogy így kihal a magyarság, Szent László erre azt válaszolta: Nem hal ki, mert a magyar nem tolvaj, csak az idegenek lopnak. Ezrek végezték a bitón, és ezreknek szúrták ki a szemét lopásért, de László királyunk mégis köztiszteletben álló és szeretett szent lett.

El kell jutnia a magyarságnak újra oda, hogy az erkölcsre figyelve közösségekbe szerveződjön. Ez az egyetlen lehetőség arra, hogy nemzetté emelkedhessünk. Nem az a lényeges, hogy a közösség hány tagból áll, hanem az, hogy vannak-e ilyen közösségek, vagy nincsenek. Addig semmiféle nemzeti ellenállásról sem beszélhetünk, amíg annak a legalapvetőbb feltétele, a szorosan egymáshoz kötődő erkölcsös magyarok közösségei létre nem jönnek. Ez az egymásért való kiállás legalapvetőbb eleme, e nélkül minden igyekezet hiábavaló energiapocsékolás. Az erkölcsi szempont első helyre helyezése kizár minden idegen elemet a rendszerből. Szavakra, szép mondatokra senki se figyelhet, mert a hazugság így működik.

A második fontos elem a külalak, az ember külső képe. A lelkileg tiszta embernek egy hasonló kisugárzása van, mely látható a figyelmes ember számára. A rokonszenv egy kód, mely segít minket, míg az ellenszenv figyelmeztet. Ne a szöveg alapján alakuljon ki bennünk a vélemény (mert a hazug tudja, hogyan adja el magát), hanem a fizikai forma, és a lelki kisugárzás alapján. A magyar egyetlen szó nélkül is felismert a másik magyart. „



Nincs ma,és bizony nem is lesz egyenlőre magyar egység,mert mind lelkileg,és szellemileg is mélyen alatta vannak az ember milliók annak a szintnek,hogy ezek a feltételek érvényesüljenek!Ez most baj?Nem,szerintem nem az. Ez egy ítélet,ami mindenkire vonatkozik,fajától,és nemzetiségétől függetlenül!

Elszámolás!

Számoljon el mindenki,tud e,akar e magyarként élni,érezni,tudni,és létezni?Nem barátaim,nem könnyű feladat ez!Nem is méltó rá mindenki,és sokan fel sem fogják ennek értelmét!Van tán még némi esély arra,hogy legalább ott legyenek néhányan az új világ kezdeténél,ha belső önmagába tekint,és megvallja mindazt a hiányosságot,amit szándékosan,vagy butasága,és meggondolatlansága miatt elkövetett.Nem ellenem,vagy ellened,hanem maga ellen, a fajtája,és az emberiség ellen!

Kicsi a mi világunk,de része a nagy egésznek,része az univerzumnak,és mint ahogy a kutya lerázza magáról a bolhákat,úgy a Föld,és az univerzum is lerázza magáról a nem odavaló, embernek aligha nevezhető biológiai formákat!

Mondhatná bárki,hogy a harc ellen vagyok!Nem komám,a harc csak most kezdődik!Sokkal keményebb,és sokkal borzalmasabb lesz,mint eddig bármelyik volt a történelem során!Nem országokért zajlik,nem pénzért,nem hatalomért,nem 5,vagy 200 ember életet követel,hanem a mindenségért folyik,és a puszta túlélésért!

Elszámolás!

Mindazzal,amit nem tettél meg,puszta félelemből,vagy irigységből,mindazzal,amiért késtél kezet nyújtani,mindazzal,amitől többnek érezted magad,mint valójában vagy!Mikor kezdődik a harc?Már folyik!Nem vetted észre? Rád vártam! Nem jöttél,lemaradtál! Nem tudok veled már számolni,mert már nincs rád időm! Maradtak azok,akik értették a hívó szót,maradtak azok a kevesek,akik már régóta hadban állnak,nem föltétlen fegyverrel,de szeretettel,azzal,hogy enni adtak másoknak,azzal,hogy reményt adtak másoknak,azzal,hogy megtanítottak másokat,hogyan jussanak ki abból a csapdából,amit te okoztál nekik a késedelmeddel!

A harc típusa átrendeződött,fizikairól,szellemire,mert a fizikai károkat már nem lehet megállítani! Nincs egység,nincs közös cél,csak egoizmus van,törtetni akarás,és önjelölt hadurak,oktalan,és tudatlan kóválygása,amivel magával rántották a még tudatlanabb embereket. Izmaik minden mozdulatával,még most is,még a kudarcok idején is kötik az ebet a karóhoz,és pártoskodnak!Sajnos hullák mind,csak még nem tudják!Nem lesz rájuk szükség,mert nem hogy nem lehet,de nem is kell mindenkit megmenteni!

Elszámolás!

Számolj el gondolatoddal,amivel nem akartad felfogni,hogy az a harc,amire vártál,nem fog eljönni!Nem fognak ellenségek szemtől szemben kiállni,és kard,ki kard!Elpuskáztad a lehetőséget,és nem léptél sem lélekben,sem szellemben előre!Futhatsz még egy kőrt,de nagyon siess,mert nincs sok idő!Már nincs hátra,már csak előre menekülhetsz!

Nem lesz szépen felépített új világ,ebben a dimenzióban nem. Az új dimenzióhoz fel kell nőni,fel kellett volna nőni,kértünk rá,beszéltünk veled,nem léptél!

Egy olyan forgásba értünk,amiből nincs kiszállás,aki erős, marad,aki nem,kiröpül az univerzum sötétjébe,és csak az Öreg Isten dönthet sorsa felől.

A spanyolországi földrengések,meghozták az első jelet,Augusztusban folytatódik végig a Pán tengelyen,és mindaddig tart majd,amíg a szárazföldet még általunk nem látott nagyságban elöntik a tengerek,és emberek milliói vesznek oda. Felkészültél erre? Szeretném azt tudni,hogy igen,de tudom,hogy nem!Még most sem hiszed,és most sem látod mi fog történni!Még mindig Palesztinát figyeled,miközben játszanak veled,még utoljára,itt a te világodban!

Arra figyelj,hol húzod majd meg magad,mit fogsz enni,és inni,mit és kit,és kitől kell megvédened!

Tudnod kéne már,de nem figyelsz!Nem tudom mi lesz veled emberke?!

Nézz magadba, keresd meg a vezért és tartsd meg az elszámolást!


www.mnszentlaszlozaszloalj.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése