2011. április 29., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az emberek szégyellnek megkérni Engem, hogy bocsássam meg bűneiket

 
2011. április 28., csütörtök, 23:30
Drága szeretett leányom, ez egy nagyon különleges utazás volt számodra, egy ilyen rövid idő alatt. Tudom, hogy most fáradt vagy. Azonban a sebesség, amellyel te ezeket az üzeneteket elfogadtad, és hogy ez olyan gyorsan, már oly sok nyelven megjelent, mutatja annak sürgősségét, amelyet képvisel. Ez is az Isteni vezetésre utal, aki a legtökéletesebb formában munkálkodik.
Ezek az üzenetek, bár tele vannak Tanításaimmal, valóban azért adatnak, hogy megmagyarázzák mennyire fontos felkészítenetek a lelketeket, amíg csak tehetitek. Sok ember, különösen azok, akiknek kevés az Istenbe, az Örök Atyába vetett hitük, amikor ezeket az üzeneteket olvassák, akkor ezek felkavarják őket. Sokan meg fognak térni. Egyesek félni fognak e földi jövőjük miatt, és félteni fogják családjaikat és barátaikat. Kérlek, mondd meg nekik, hogy Szeretem őket.
Csak akkor lesznek készen a második szakaszra, ha először is megnyitják az elméjüket az előtt a tény előtt, hogy Isten valóban létezik. Ilyenkor elkezdenek csodálkozni, hogy egyáltalán miért is történik a kommunikáció. Miért tenne Jézus Krisztus, az Örök Atya egyszülött Fia, ilyen rendkívüli lépést. És akkor elérkeznek a magától értődő következtetéshez: Ez azért van, mert Én egyenként mindenkit szeretek közületek, hogy ismét meg akarlak benneteket menteni. Én mindnyájatokat dédelgetni akarlak, és a végsőkig el fogok menni, hogy közelebb hozzalak benneteket Szívemhez.
Én úgy akarom a szíveteket megérinteni, hogy a fény lángra gerjedjen a szívetekben. Ha teljesen meg fogtok bízni bennem, akkor nincs mitől félnetek ebben a világban. Nekem csodálatos terveim vannak mindnyájatok számára, akik közelebb jönnek Szentséges Szívemhez. A legértékesebb ajándék vár rátok. Ne féljetek a világ nyugtalanságától. Mert Én megvédem majd mindazokat, akik hisznek Bennem, és gondoskodni fogok a test szükségleteiről is. Bízzatok Bennem, az emberiség Urában, aki még egyszer azért lett elküldve, hogy az örök sötétségtől megmentsen benneteket.
Úgy forduljatok Hozzám, amint azt az ártatlan gyermekek tennék. Nem szükséges, hogy imákat tanuljatok, ha tudatlanok vagytok. Igen, ezek nagyon hatékonyak és erőteljesek, de minden, amit kérek tőletek az, hogy olyan módon beszéljetek, ahogyan azt egy baráttal tennétek. Lazítsatok. Bízzatok meg Bennem. Kérjétek a segítségemet. Irgalmasságom csordultig van tele, csak arra vár, hogy kiáradjon rátok.
Bárcsak ismernétek azt az együttérzést, amelyet mindenki iránt tartogatok a Földön, minden bűnös iránt. Látjátok gyermekeim, még azok is a gyermekeim, akiknek a bűn foltot ejt a lelkükön. Utálom a bűnt, de a személyt szeretem. Oly sokan félnek közületek, hogy rendszeresen a bocsánatért könyörögjenek. De nektek sohasem kell aggódnotok. Soha. Ha valóban megbánjátok, meg lesz bocsátva nektek.
A bűn, gyermekeim, állandó probléma lesz az életetekben. Még a leghűségesebb követőim is vétkeznek és vétkeznek, újra és újra. Ez tény. Miután a sátán elszabadult a világban, a bűn elterjedt. Sokan nagyon szégyellik, hogy Hozzám forduljanak. Ők lehajtják a fejüket és szemet hunynak, ha rosszul viselkednek. Túl büszkén és összezavarodottan folytatják útjukat, mintha a bűn el lenne már felejtve. Amit ők nem vesznek észre az az, hogy a sötétség vonzza a sötétséget. Így tehát, ha vétkeztek, sokkal könnyebb újra vétkeznetek. Azáltal, hogy elkábítjátok a lelkiismereteteket, ez a ciklus körbe és körbe forog majd. Aztán a bűnösnek minden ürügyre szüksége lesz, hogy a rossz cselekedetet figyelmen kívül hagyja. Ők ebben a csigavonalban egyre jobban lefelé tekerednek. Ez azért van, mert nem tudják, hogyan kérjenek bocsánatot. Azért, mert nem értették meg az alázat fontosságát, lehetetlennek fogják találni, hogy Hozzám forduljanak, megkérjenek, hogy bocsássak meg nekik.
Nem bonyolult dolog, tudjátok, bocsánatot kérni Tőlem. Sohase féljetek Tőlem. Mindenkitől elvárom közületek – akinek van elég bátorsága -, hogy ítélje el saját bűneit. Ha ezt szokássá teszitek, akkor rendkívüli ajándékok adatnak majd nektek. Bűneitek meggyónása után a kegyelem állapotában lesztek. Amikor pedig megkapjátok a Szent Eukarisztiát, egy áradó energiát fogtok érezni, amely meglep majd benneteket. Akkor és csakis akkor fogtok igaz békére találni.
Semmi sem fog nyugtalanítani benneteket. Erősek lesztek majd, nemcsak a lelketekben. Elmétek nyugodtabb és megfontoltabb lesz. Ti más, pozitív beállítottsággal találkoztok majd az élettel. Ki nem szeretne egy ilyen életet?
Gyertek vissza Hozzám gyerekek, a világ szomorúságának ezen idejében. Hadd mutassam meg nektek az örömet, amely a tietek lesz, ha Hozzám fordultok. Emlékezzetek, hogy egyszer már az életemet adtam értetek. Szeretetem nem ismer határt. Válaszolni fogok hívásotokra. Mindössze annyit kell tennetek, hogy kérjetek.
A ti drága szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése