2012. február 28., kedd

Urunk Jézus Krisztus üzenete Veronika Márta által

Pio atya és az Égiek az Engesztelő Kápolnáról

Pio atya: Köszöntelek, testvérkém. Látom, nagyon szomorú vagy és nagyon meggyötört. Látom szíved fájdalmát, érzem mélyből jövő fájdalmad. Ezt a fájdalmad és együttérzésed testvéreidért a mi irgalmas Jézusunk adja neked. Minden fájdalmát, szomorúságát éreztetni szeretné veled. Szeretném, ha teljesen eggyé forrnál Édesanyánk fájdalmával. Nézd, hogy szenved, és véres könnyeit hullatja! Azokban a gyermekeiben keresi a vigaszt, akik teljesen eggyé forrnak az ő szeretetével, akik be tudják fogadni az ő végtelen kegyelmeit. Ma szeretném veled megértetni, hogy miért olyan fontos, hogy engesztelj, és mire hívtak az Égiek. Az ő útjukra, amely nem könnyű, teli van tövisekkel, akadályokkal, szakadékokkal. De ha erős a hited, és teljesen rá tudsz hagyatkozni az égiek szeretetére, minden könnyebb lesz. Csak bízz bennük, és teljesen üresítsd ki magad, és add át nekik magadat teljesen. Ilyen szavak hagyják el az ajkadat: „Uram, én a te szolgád vagyok, a Te kicsiny porszemed, használj akaratod szerint, és tégy velem bármit, csak ne hagyj el, és adj erőt a megpróbáltatásokhoz és a szenvedésekhez. Legyen meg a Te akaratod, Uram!”
Most pedig nézz Magyarországra! Láncok fogják körbe, amelyeket a sátán rakott rá. Minden gyermeke szívére láncot kötött és betakarta szemüket egy sötét fátyollal, hogy ne lássanak, és ne hallhassák meg az égi hívást, és a szeretetet. Kezdetben mindenki ilyen volt, de amikor elindult a Szeretetláng Magyarországon, akkor a Mennyei Atya irgalma sokaknak megadta a tisztán látás kegyelmét. Édesanyánk szeretetlángja megolvasztotta a hideg kőbe zárt szíveket. Egyre több testvérünk hallotta meg az égi hangot. A Szeretetláng terjedésével és elfogadásával gyöngült a sátán hatalma.
Testvérem, boldog voltam, amikor Édesanyánk lélekben országotokba röpített. Nincs még egy olyan ország, ahol ekkora avédettség és ily nagy kegyelem árad. De Édesanyánk bizony addig, amíg meg nem épül az ő hajléka (az Engesztelő Kápolna a Szent Anna Réten), véres könnyeket hullat. Nézd, hányszor körbejárja azt a helyet, amit a Mennyei Atya kijelölt neki. Ide szeretne költözni a Szentháromsággal együtt. De testvéreim mindig elmennek kérése mellett, butaságnak tartják, és sokan kinevetik. Hiába küldte a mi Irgalmas Jézusunk Natália testvérünket a földre, ha nem fogadták el az égből kiáradó nagy kegyemét. És küldi többi prófétáit is, de úgy látszik, hiába. Natália testvéred, amióta haza költözött az Ég szerető országába, azóta könyörög, és sírva kéri a Mennyei Atyát, legyen irgalmas, és adjon olyan gyermekeket, akik megteszik az ő akaratát, és nem fordulnak szembe vele.
Mindezt azért mutatom meg neked, testvérem, hogy meglásd, milyen fontos, hogy felépüljön a kápolna. Sürget az idő. Mennyei Atyátok nagyon sok figyelmeztetést adott, amelyekre nem figyeltetek oda. Nem lehet, hogy kérése ismét süket fülekre találjon! Most a Szeretetlángot összeköti az engeszteléssel. Bár most sokat szenvedtek, de ha megtanultok szívetek mélyéből hinni, és rá tudtok hagyatkozni Mennyei Atyátokra, akkor ismét felvirágozhat országotok! Béke, szeretet és egyenlőség lehet ismét köztetek.
A Mennyei Atya megígérte, ha teljesítitek az ő szándékát, akkor nem fogtok elveszni. Úgy kell megélnetek a kápolna felépítésére vonatkozó kérését, mint amikor a názáreti kis család szállást keres. Égi édesanyánk most a szívében a lángoló tabernákulumnak keres szállást. A mennyei Atya kijelölte számára azt a kis rétet. Azon a helyen az engesztelő testvérek összefogásával és a Szeretetláng erejében kell felépülnie az engesztelő kápolnának. Onnan fog felrepülni az a kis fehér galamb, amiről szóltam nektek, amíg a Földön éltem. Erről a helyről terjed el szerte a földön az engesztelés. Tódulni fognak az emberek ide, sokan megtapasztalják az ég kegyelmeit. Sokan megtérnek és megújulnak. Mennyei Atyánk oly irgalmas lesz, hogy teljesen megtisztítja Szerető Leánya országát, és elárasztja békével és tiszta szeretettel. Meg kell érteni mindenkinek, hogy országotokban nagy kegyelem kiáradása van készülőben! Minden csak egy karnyújtásra van tőletek. Fel kell épülnie Szerető Édesanyánk kápolnájának! Most Mindszenty József testvérünk jön, halld mit mond nektek!
Mindszenty József bíboros: Áldásom legyen veled gyermekem! Amióta itt vagyok az Örök Hazában, Natália testvéremmel együtt folyamatosan engesztelünk és közbenjárunk értetek. Könnyeinkkel kérjük a Mennyei Atyát, adjon olyan gyermekeket nektek, akik nem ijednek meg, hanem szembenéznek minden nehézséggel, életük árán is küzdenek a kápolna felépítéséért. Mindaz, amit Natália testvérünkön keresztül üzent a mi szerető Jézusunk, igaz volt! Könyörgésemmel szeretném felébreszteni Magyarországot! Vegyétek észre a sok égi kegyelmet, amely rátok hull! Szomorúan nézem, ahogy Édesanyánk véres könnyeit hullatja gyermekeiért és országáért. Áldásommal és folyamatos közbenjárásommal segítelek benneteket. Az ég áldásával és szeretetével kérlek benneteket, imádkozzatok, engeszteljetek, böjtöljetek és töröljétek le Égi Édesanyánk könnyeit! Áldozatos imáitok meghozzák méltó gyümölcsüket. Bízzatok bennünk! Bíborosi áldásom legyen veletek!
Pio atya: Látod, milyen sürgető e kápolna megépítése!? Nézd most még valaki szól hozzátok: II. János Pál pápa: Pápai áldásom legyen veletek! Folytonosan közbenjárok értetek és azokért, akik e nemes célt képviselik. Sok-sok kilencedet és imát kell végeznetek, hogy a kápolna építésének útjából elháruljanak az akadályok. Egyre több helyen el kell terjeszteni az engesztelést. Ezért, most pápai áldásom adom e nemes célra, az engesztelő kápolnára és az engesztelő férfi rendre is. Áldásom és szeretetem ölelje át minden testvéremet, akik részt vesznek és harcolnak a gonosz démoni erőkkel. Az összefogás és engesztelés meghozza méltó gyümölcsét. Áldásom és szeretetem legyen veletek!”
2012.02.27.     Veronika Márta

http://engesztelok.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/pio-atya-es-az-egiek-az-engesztel-kapolnarol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése