2010. október 26., kedd

2010.10.25.

2010. október 25. Hétfő
Reggel volt egy álmom, melyben elmentünk XVI. Benedek pápához. Furcsa körülmények voltak, minden sötét volt, nagy volt a szegénység, mintha háború lett volna az egész világon. Még arra emlékszem, hogy megáldott minket a pápa és fehér ruhában volt. Jézus: Drága gyermekem! Ezzel az álommal azt mutattam neked, hogy Benedek pápátok korotok sötétségének utolsó pápája. Imádkozzatok érte! Mert sok mindent fog átélni értetek. Általa megáldottam keresztény életedet, mely sok áldozattal és szenvedéssel fog járni az elkövetkezendő nehéz időszakban.
Tegnap 15.50 órakor kértem B. Madarász Évát, hogy imádkozzon értem odafent és arra gondoltam vajon meghallgatja-e kérésemet? Nem tudom, hogyan, de éreztem, hogy azt mondja nekem: „Igen, meghallgattam imáidat és kéréseidet.” Megkérdeztem az Úrjézust, hogy tőle való-e vagy képzelődtem? Jézus: Drága gyermekem! Sok olyan választottam van, akik nemcsak Minket Égieket hallanak, érzékelnek, hanem más lelkek jelenlétét, szavait is, akár a gonosz lelkekét is érzékelik, pl. X atya. Gyermekem, nem képzelődtél, valóban hozzád szólt Éva gyermekem.
Megkérdeztem, hogy beszélhetek-e Pio atyához is? Jézus: Drága gyermekem! Mivel Pio atya a védőszented, ezért megengedem, hogy egymással beszélgethessetek.
Megkérdeztem Pio atyát van-e jelentősége annak, hogy ő lett a védőszentem?
Pio atya: Drága gyermekem! Ne félj tőlem, mert én vagyok Padre Pio a te védőszented, és lelki gyermekemnek választottalak téged. Azért lettem a védőszented, mert az Úr engem talált alkalmasnak arra, hogy én vezesselek végig a szenvedések útján. Egész életem egy szenvedés volt. Én örömmel elfogadtam az Úr kegyelmeit, de soha nem éreztem magamat arra méltónak, hogy testemen viselhessem Jézus 5 Szent Sebét. Tanulj az életemből gyermekem, mert még sokat kell küzdened a gonosz ellen!
Megkérdeztem őt, hogy édesanyám és én mindig együtt maradhatunk-e? Jézus: Ti gyermekeim mindig együtt lesztek, mert Én együtt szeretlek látni benneteket, mint két apostolomat!
Megkérdeztem Jézust, hol van a szobámban? Jézus: Drága gyermekem! Én itt vagyok a szobádban közvetlenül melletted. Ne félj tőlem, gyermekem, mert nem vagyok kísértet! Nagy örömmel tekintek boldogságodra! Mindig ilyennek akarlak látni téged!
Megkérdeztem, hogy nem baj-e, hogy sok mindenre kértem erősítést az Úr más választottján keresztül? Jézus: Drága gyermekem! Sokszor fordul elő, hogy más választottam is megerősítést kér tőlem egy másik választotton keresztül. Elnézem neked. Gyermekem, mindig bízz bennem, és szavaimban, mert én, a te Megváltód szólok hozzád valóságosan! Nincs, miért kételkedned!
Megkérdeztem az Úrjézust, milyen ruhában van? Jézus: Drága gyermekem, mivel most az Irgalmasság órája van, ezért úgy képzelj el engem, mint az irgalmasság képen.
Gyermeki lélekkel megkérdeztem Jézust, hogy lehetek-e a menyasszonya? Jézus: Drága gyermekem, nagyon elmosolyogtam magam a kérdéseden! Ha tudnád, mennyire szeretlek téged, ezerszeresen is hálás lennél irántam. Igen, lehetsz a menyasszonyom. De ahhoz, hogy a  jegyesem maradjál, mindig őrizned kell lelked tisztaságát. Nagyon szeretlek gyermekem! Mindig maradj hozzám hűséges és szeress engem, és akkor elkötelezed magad nekem teljesen, mint a jegyesem!
Megkérdeztem az úr véleményét, tetszik-e neki az iskolánk kápolnája? Jézus: Drága gyermekem, hogy tetszik-e a kápolna? Tudnod kell, hogy számomra a lelketek tisztasága a fontos, nem a külsőség. Tekints úgy a kápolnára, mint a templomra, ahol Isten és ember találkozik egymással! Gyermekem, mindig tekints rám, ahogyan a kereszten függök!  Minden csepp véremet feláldoztam értetek, hogy megmenekülhessetek. Mindig gondolj erre!
Megkérdeztem Pio atyát, igaz-e, hogy minden szentmisén, melyet bemutatott, mindig keresztre volt feszítve? Pio atya: Drága gyermekem, igen, igaz minden, amit olvastál rólam. Azért voltam keresztre feszítve, mert Krisztus és én egyek voltunk, és mindent együtt éltünk át. Jézus valóban testemben élt, ahogy bennetek is, csak ti nem veszitek észre. Mindig gondolj arra, gyermekem, hogy amikor magadhoz veszed Krisztust, Ő él benned, és Lelke eggyé válik a te szíveddel és lelkeddel! Jézus minden ember szívében ott akar élni, és ahova befogadják őt, ott áradnak a kegyelmek és az Úr rávezeti őket az üdvösség útjára. De ahhoz, hogy elnyerjétek az örök életet, mindig vállalnotok kell az áldozatokat és a szenvedéseket! Szívből hagyatkozzatok rá és bízzatok rá mindent, mert az Úr mindent úgy alakít, ahogyan ő jónak látja lelketek érdekében!
Beszéltem B. Madarász Évához. Madarász Éva: Drága gyermekem, ahogy lelki vezetőm X atya mondta, én mindvégig ott voltam a templomban. Figyeltem rád és meghallgattam imáidat. Segítek neked gyermekem, hogy elnyerhesd az örök életet! Nagy boldogság szívemnek, hogy egy ilyen fiatal gyermek hozzám fordul. Igen sokat szenvedtem, de mindent örömmel és boldogsággal vállaltam az Úr kedvéért! Ne gondold azt, hogy könnyű volt elviselni e szenvedéseket! Az én szenvedéseim hasonlóak voltak a tisztítótűzben szenvedő lelkek szenvedéseihez. De az Úr mindig megerősített engem abban, hogy van értelme vezekelnem mások bűneiért. Kegyelmeket adott, hogy tovább tudjam vállalni a szenvedéseket. Gyermekem, gyakorold az áldozatok vállalását, és engesztelj mások bűneiért! Ezáltal az Úr még több kegyelemmel áraszt el, mely arra indít, hogy még többet tudj vállalni az ő kedvéért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése