2010. augusztus 14., szombat

http://www.csend.hu/magazin/0203/2.html
Egy nagy kereszt rajzolódott ki az égen a bolygók által, amely a szilárd vagy állandó jegyek közepén (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő) helyezkedett el. Ez a legdiszharmonikusabb bolygóállás volt az emberiség történetében.
Asztrológiai értelemben bizonyíthatjuk, hogy a két tengely, amely egymással derékszögben a kereszt két szárát adta, és nyilvánvalóan igaz lesz a bibliai jövendölés, miszerint elválik a jó a rossztól. Olyan helyzet jön létre a föld egészén, kiemelve az európai régiót, ahol a hagyományos tradicionális értékek, illetve az új értékek élesen elválnak egymástól.
Ősidők óta kutatja az ember a végtelen égbolt jeleit és titkait. A különleges bolygóállások az egész emberiségre hatással vannak, attól függetlenül, hogy hiszünk e benne vagy sem.


http://www.astro-logos.com/faq.htm
Telefon-Interview von Regine W. vom Time Magazin am 27.07.1999
Schauen Sie, im Alten Testament heißt es "An jenem Tag geht die Sonne am Mittag unter, und am helligsten Tag wird es finster." (Amos 8.9) Diese Sonnenfisternis (11.08.1999) findet am Mittag statt! Nicht genug damit, die Konjunkcion von Sonne und Mond findet damit an der höchsten Stelle (im Löwen) des Fixen Kreuzes, das sich aus den Zeichen Stier, Löwe, Skorpio und Wassarmann bildet. Diesem Kreuz wird wiederum in der Bibel eine überragende Bedeutung zugeschrieben. Meines Wissens gab es seit Jahrtausenden keine Sonnenfinsternis über diesem Ort, die eingebunden ist in ein Fixes Kreuz und das auch noch zur Mittagszeit!
--Telefon-interjú Regine W.-vel a Time Magazin által 1999.07.27.-én
Nézze, az Ószövetségben azt jelenti "És lészen azon a napon, azt mondja az Úr Isten: Lenyugtatom a napot délben, és besötétítem a földet fényes nappal."(Ámos 8,9) Ez a Napfogyatkozás (1999.08.11.) délben történik! Nem elég ahhoz, a Nap és Hold konjunkciója a legmagasabb helyén (az Oroszlánban) a fix keresztnek történik, ami a Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő jegyekben képződik. Ennek a keresztnek a Bibliában mindenekfeletti jelentősége van. Tudomásom szerint évezredek óta nem volt ezen a helyen Napfogyatkozás, ami egy fix kereszttel lett volna egybekötve és még délidőben!--


http://tunder17.tvn.hu/99aug11.html
1999. augusztus 11-én, a nálunk látható teljes napfogyatkozással egyidőben karmikus kereszt lesz az égen. A Nap, Hold, Uránusz, Mars és Szaturnusz vesz részt a kereszt megalkotásában. A tradícionális asztrológia szerint jelentése a horoszkópban: pusztulás, halál, háború, megszűnés, megújulás, robbanás, végzet.
1999. augusztus 11-én az égen szimbolikusan megjelenik ennek a lázadásnak a képe: a Hold az Oroszlán jegyében, a Nap saját uralmi jegyében eltakarja a Napot. Ha csak rövid időre is, megvalósul a trónfosztás. De elindulnak ebben a pillanatban olyan folyamatok, amelyek kiszámíthatatlan ideig tartó női uralmat eredményeznek a Földön. Lilith, az ős-szajha, a férfiölő boszorkány összefog a psziché hataloméhes alvilágának urával, a képmutató és alattomos Plutóval, a modern média és nagypolitika tulajdonosával, hogy megkörnyékezze az éppen Bika-Isten arcát mutató Jupitert a női világuralom érvényesítése engedélyezéséért. (Mert, mint tudjuk, a világon azért rend van, ha néha nem is látszik.) A női lázadás egyébként teljesen jogosult: háború van, és a férfias katonai logika az egész Anya-Föld elpusztításával fenyeget. Csak éppen nem mindegy, hogy a család-ellenes Lilith-Hakaté, vagy a bölcs tanítóval, Kheirónnal, a kentaurok királyával most férje és gyermekei érdekében szövetkező Junó veszi át a végső hatalmat.

Az asztrológiát jól ismerők tudnak róla, hogy 1999. augusztus 11-én, a nálunk látható teljes napfogyatkozással egyidőben karmikus kereszt lesz az égen. A Nap, Hold, Uránusz, Mars és Szaturnusz vesz részt a kereszt megalkotásában. Ugyanakkor lesz egy Vénusz - Jupiter trigon is az égen. Első pillantásra ez lesz a menekülési útvonal sokak számára a nehéz időkben. Azonban ez a menekülési lehetőség csak látszólagos: a Vénuszt a Plutó, a Jupitert a Neptunusz fogja kvadrátolni a napfogyatkozás idején.

Az elemzés nem sok jóval kecsegtet. A nagy napfogyatkozás idején olyan, az emberek nagy részének kedvezőtlen folyamatok indulnak el, amelyek számonkérés jellegüknél fogva nagy tömegeket, embercsoportokat fognak kellemetlenül érinteni.

Kik lesznek ezek az emberek?

Elsősorban azokat a népeket és személyeket fog érinteni a kibontakozó nagy világválság, akik a szilárd jegyekhez tartoznak. Minden embert érinteni fog, közvetlenül, vagy közvetve, barátok és családtagok révén.

Mit jelentenek a szilárd jegyek?

Leegyszerűsítve: a szilárd jegyekhez tartozó emberek, népcsoportok a büszkék.

Az Oroszlán előkelőségére büszke. A Vízöntő a szabadságára. A Bika a vagyonára. A Skorpió a hitelességére.

1999 augusztusa után olyan helyzet fog kialakulni, amelyben senkinek nem lesz mire büszkének lennie.

Nagy a valószínűsége annak, hogy a napfogyatkozás idején megjelenő karmikus kereszt ha csak kis katasztrófát is jelent, a "civilizált" emberiség jelen társadalmi, gazdasági, világnézeti rendszere nem fogja túlélni. A dolgok nem mennek többé az eddig megszokott fogyasztói szemléletű, a gazdasági növekedés szent tehenét imádó szűk látókörű és együttérzés nélküli stílusban.

Alapvetően meg fog változni a világ: a gazdaság, a társadalmi modell, a gyógyítás, az egészség fogalma, a gondolkozás - mindezek új paradigma szerint fognak működni.

Nem lehet tudni, hogy a folyamatok mennyi idő alatt zajlanak le. Valószínűleg különböző időtartamú és súlyosságú folyamatokat fogunk észlelni, mindenki a maga szűkebb életterületén, szubkultúrájában. Nincs rálátásunk az Egészre.

Csak annyit lehet tudni biztosan, hogy ezeknek a kedvezőtlen folyamatoknak nagy része, éppen a legsúlyosabb következményekkel járók, 1999. augusztusának 11. napján kezdődik.


http://www.BerlinOnline.de/.bin/archiv/1999/0812/politik/0029/index.html
http://www.berlinonline.de/berliner-zeitung/archiv/.bin/dump.fcgi/1999/0812/none/0026/index.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése