2008. november 30., vasárnap

Gábriel arkangyal 7. üzenet: 2008. november 25. csütörtök

Éjfélkor kezdtem a napot, és azonnal belemerültem az ima csendjébe. Múlt az idõ. Hirtelen érezni kezdtem, hogy szívem egyre gyorsabban kalapál és áttüzesedik. Körülöttem is egyre melegebb lett. Kinyitottam a szememet és a szoba sötétjébe pillantottam. Ekkor az a fény tûnt fel elõttem, amely mindig megelõzte az angyalt, és ebbõl a fénybõl kilépett Gábriel arkangyal.Ez alkalommal ruhája mélyvörös színû volt, és csuklya borította a fejét. De arca fényesen sugárzott, szemei kék és arany színben ragyogtak. Üdvözölni akartam, de még abban a pillanatban jelezte kezével, hogy hallgassak.
"A Szentháromság Egy Isten nevében: Légy üdvözölve szeretett gyermeke az Égnek és fegyvertársa a mennyei seregeknek!"
Letérdelt velem szemben a padlóra és ragyogó szemeivel rabul ejtette figyelmemet.
"Eltelt egy hónap, és sok minden történt.
A Jézus Szíve péntek megnyitotta a Fiú átdöfött szívét és a Megváltó vérének áradatát. A lángoló szeretet sok emberre leszállt és nagyszámú szívet lobbantott lángra. Ismerjétek meg a Szeretet Lángját, és õrizzétek, mint egy kincset. Tápláljátok bizalmatokkal és reményetekkel és a Láng fáklya lesz a viharban. Szíveteket megvilágítja és a megismerés útján mutatja nektek az irányt. Eljött az idõ és Isten, minden élet hatalmas Teremtõje, elhatározta, hogy bepillantást enged neked az Élet Útjába õrangyalod segítségével. Ismerd meg azt a lelkületet és találd meg azokat a kulcsokat, melyek a szentség kapuit megnyitják. Tartsd magad mindehhez és mutasd meg a keresõ gyermekeknek az utat. Nyújtsd ki a kezed és vezesd õket. De ne fedd fel a titkot, mert mindenkinek magának kell megismernie a kulcsokat és a kapukat kinyitni, melyek felvezetnek Isten hegyére.
Ennek az útnak az ismeretei által ne próbáld megváltoztatni a világot! Válj eggyé ezzel az úttal és válj úttá a többiek számára, úgy, ahogyan õk is úttá lehetnek a követõk számára. Hagyjátok magatokat lángra lobbanni és élõ fáklyákká válni a viharban! Legyetek olyanok, mint fáklya a viharban! Hallgassatok, és csak lángoljatok! Világítsátok be a világ sötétjét! Világítsátok be a világot Isten dicsõségére és tagadjátok meg a földi hatalmakat! Váljatok eleven tûzzé az úton!
Váljatok fáklyák tengerévé, mely körülfogja a Földet. Mint nagy jelzõtûz fogtok világítani és jönni fognak a keresõk. De a keresõkkel olyanok is fognak jönni, akik megpróbálják a lángot kioltani. Hívjátok egymást segítségül és emeljétek fel hangotokat imára, hogy a veszélyben levõ tûz erõre kapjon, és Isten Szentlelke által táplálva legyen. Mint az örök Szeretet fáklyái, mint ennek a tûznek a hordozói, ismét szabadok lesztek. És ebben a szabadságban az Ég oltalma alatt fogtok állni. Mert én mondom neked: Mi a szabadság az Ég oltalma nélkül?
Õrizkedjetek a hamis szabadságtól, amirõl olyan sokan beszélnek nektek! A saját magatokba vetett hitet tanítják nektek. Minden eszközzel megpróbálják az Egyetlen Istenbe vetett hitet megsemmisíteni. Ez a hit olyan szabadságot ígér nektek, ami valójában rabszolgaságot jelent. A ti egyedüli, páratlan voltotokról prédikálnak nektek, és ti hagyjátok félrevezetni magatokat, mivel féltek saját magatoktól. Féltek a magánytól és ezért a tömeg biztonságába menekültök. Ott feladjátok saját éneteket. És nem azért, hogy szabadok legyetek Istenért és az Õ akaratát tegyétek, hanem hagyjátok kiüresíteni magatokat, és olyan vezetõkre bízzátok rá magatokat, akik a Pokol kapujához vezetõ utat mutatják nektek!
Õk azt ígérik nektek, hogy meg fogjátok találni magatokat, és közben besorolnak titeket a kétségbeesettek tömegébe, akiket játékukkal elvakítanak, és így tesznek rabigába hajtott néppé, mely az ellenséget szolgálja, és süketté tesz titeket a Menny szavára. Elragadják tõletek azokat a kérdéseket, melyeket Isten a szívetekbe írt, hogy fel tudjátok ismerni a HOZZÁ vezetõ utat, és elvetik a sátán válaszait lelketek szántóföldjébe. E földeknek vetõmagjai az õ válaszaik, melyekkel félrevezetnek titeket, és e föld átkozott gyümölcsei a kérdések, amik bennetek válaszaik nyomán megteremnek, és lelketeket megmérgezik.
Az alvilági hatalmak megpróbálják elfojtani a lángoló szíveket, hogy imáik véget érjenek. Ha elnémítják ezeket a szíveket, elnémul az ima. Ha elnémul az ima, bevonulnak a démonok és félrevezetnek titeket csodálatos szólamaikkal. Ezek a szólamok egyre hangosabbá válnak és a Pokol ricsaja mindent elborít! És a szívekben felharsan a Pokol lármája, és így süketté válik Isten hangjának halk suttogására. Én mondom Neked: Városodban már sok szívet elnémítottak! Sok szívben felhangzott a Pokol hangja, és Isten egyre több gyermekét vezeti tévútra. Egyre több szív némul el, és a Pokol zaja szétszórja mérgét. Mindent elborít! Ha ez a lárma valósággá válik az életetekben, és átadjátok magatokat neki, elnémul szívetekben Isten hívása.
Felhívlak titeket, imádkozzatok! Szüntelenül könyörögjetek Istenhez irgalomért! És Isten gyermekei be fognak ebbe a könyörgésbe kapcsolódni. Mert Isten irgalma angyalokat fog kiküldeni és a szíveket ismét lángra fogja lobbantani. Az ima a ti egyetlen fegyveretek a Csábító szólamaival szemben. Maradjatok csendben! És ha elcsendesedtetek, azzal megtettétek az elsõ lépést!
Az õrangyalok panaszai felszállnak Isten trónjához. Sok védencük követi azokat az ígéreteket, melyeket a démonok súgnak a füleikbe. A Pokol erõi is összegyûjtik harcosaikat. Egyre több ember kerül csapdáikba. Ezek úgy élnek, mint a rabságra vetett állatok. Feladják igazi szabadságukat, és látszólagos szabadságukat a Hóhér kezébe teszik.
Azt mondják nektek, hogy fel kell fedeznetek saját istenségeteket! A saját istenségetek felfedezésének keresésére küldenek titeket!
De én mondom nektek: Ez a keresés a halálba vezet! Csak akkor, ha megtapasztaljátok Isten jelenlétét a szívetekben, csak akkor, ha lelketek kiürül, hogy teljesen Isten Lelke töltse meg, csak akkor, ha felkészültetek, és teljesen átadjátok magatokat Istennek, találjátok meg az Életet! Ti magatok semmi örökké tartót nem alkottok! Isten az, aki megõriz és felvesz titeket a BENNE lévõ Élet Örök Birodalmába!
Vessétek el a világ gondjait! Adjátok át magatokat az Örök Atyában való bizalomnak és nyújtsátok egymásnak kezeteket! Minden gondolatotokat, tetteteket, minden kívánságotokat és kéréseteket helyezzétek az Atya kezébe! Hagyjátok magatok mögött aggodalmaitokat, és ne törõdjetek a hibákkal és a tévtanítókkal! Ne emeljétek fel hangotokat ellenük. Ne! Legyetek csöndben és a világ minden nyomorúságáról szeretettel emlékezzetek meg. Kérjétek Isten irgalmát és az angyalok seregeinek segítségét ezekben az idõkben! Sosem szabad a Szeretet Lángjának kialudni szívetekben! Sosem szabad, hogy szomorúság, keserûség, félelem, harag, düh, gyûlölet vagy reményvesztettség kiragadjon abból az elragadtatásból, mely az Isten Szeretetében töltött élettel jár. E vetés legkisebb magja is megmérgezi a lelket, és az élet és igazság útján visszaveti.
Istennek kimondott "igen"-etek és imátok megszabadít titeket és testvéreiteket, és az Uralkodó feloldja bilincseiteket, melyeknek olyan hiszékenyen átengedtétek magatokat! De aztán: Ismerjétek meg Isten szeretetének szabadságát, és ne engedjétek át magatokat a mulandóság sodrának! Gyûjtsétek össze erõtöket és készítsétek fel magatokat az Élet Forrásához vezetõ útra!
Óva intem az emberiséget:Ha elveszítitek Istent, az Életet veszítitek el! Ha megfeledkeztek Istenrõl, önmagatokról feledkeztek meg! Ha félreismeritek Istent, az Igazságot ismeritek félre!
Szeretett gyermekem, a veszély nagy. A borzalmak ideje köszönt rá az emberiségre és a Föld megrendül! Még egyszer figyelmeztetlek, gyûjtsd össze Isten gyermekeit Szilveszter éjszakájára! Töltsétek imában az éjszakát! De intelek Téged: Õrizkedjetek az üres imáktól!
Benedek atya már rámutatott arra, hogy az imaéjszaka lényegét szem elõl vesztetted! Újultan vesd bele magad a Mûbe, és készíts mindent elõ az éjszakára. Sose feledd: Isten nem akar sok imát! Õ azt akarja, hogy az emberek nyílt szívvel járuljanak elé, és beszéljenek VELE!
Õ nem akar többet, mint csendes, készséges szíveket. Ott tud Õ mindenkivel beszélni és mindenkit az Õ szeretetével megtölteni! Ezt a harcot önmagatokkal, amivel legyõzitek a bennetek levõ démonokat és eléritek a Csendet, ezt a harcot önmagatokkal mindenkinek magának kell megharcolnia! Ha elveszítitek ezt az elsõ harcot, akkor fületek továbbra is süket marad Isten hangjára, mindaddig, amíg nem veszitek a bátorságot, hogy magatok ellen újra csatába vonuljatok és legyõzzétek a belsõ zajt, mely távol tart titeket a béke útjához vezetõ kaputól!
Ne vedd le tekintetedet az üzenetekrõl, és ne hagyd, hogy lelked ide-oda csapongjon! Élesítsdelmédet! Készítsd fel szívedet! Nyisd ki a szemedet és a füleidet, nyújtsd ki a kezedet és emeld fel Isten gyermekeit, akik megtalálták a hozzád vezetõ utat, és akik még jönni fognak! Készülj fel az elkövetkezõ évre és a missziódra. Emberek fognak köréd gyûlni, akik veled fognak menni Isten gyermekeihez. Fivérekként és nõvérekként megélt életetekkel és imáitok erejével megnyitjátok szíveiket Isten felé, és lángra lobbantjátok õket. Azokat, akik veletek akarnak tartani az úton, vigyétek magatokkal. A többieket, akik hátra maradnak, de szívük lángol, tartsátok mindig imában és maradjatok velük kapcsolatban! Óvjátok az egységet!
" A kezdés ideje közeledik! Még sok a tennivaló! De én mondom neked: Semmi se ragadjon ki Téged a Csendbõl, és ne homályosítsa el tekintetedet!
" Várd õrangyalodat és hallgass rá! Meg fogja mutatni neked az út titkát, amit át kell adnod Isten gyermekeinek. És rá fogtok jönni, hogy az út titka mindig nyilvánvaló volt, van és lesz. És rá fogtok jönni, hogy emberként soha nem fogjátok megismerni, mivel a lélek, amikor a mulandó testbe öltözik, nem képes megismerni azt, ami pedig teljességgel nyilvánvaló! De az út kész, és járni fogtok rajta!
" Legyetek a hit fénye a viharban, és a szeretet fáklyája! Vigyétek életetekkel a reményt a világba és vezessétek Isten eltévedt gyermekeit az Élet csendjébe! Életetek legyen élõ tanúság fivéreitek és nõvéreitek számára! Készítsd fel magad a Mûre! Minden legyen kész a szívedben! A mag elvettetett!"
Aztán felállt és kezeit fejemre tette.
"A Szentháromság Egy Isten áldása van Veled! Az Atya megtöltötte szívedet az Õ Szeretetével! A Fiú erõsíti szívedet az Õ Békéjével! A Szentlélek megszilárdítja szívedet a Hitben! Az Ég Királynõje megáld Téged, és megígéri Neked védelmét és biztosítja a mennyei seregek segítségét! Ne csüggedj el, és ne hagyd magad félrevezetni! Egy hónap múlva látjuk egymást!"
Aztán még az arkangyal egy keresztet rajzolt a homlokomra, hátralépett egyet és eltûnt a fényben, ami ezután kialudt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése