Énoknak az angyalok ugyanarról beszéltek sok-sok ezer évvel ezelőtt, amit a látnoki képességekkel megáldott Gottfried von Werdenberg is “látott” az 1990-es években, lásd a Még több részlet a jövőt illetően – a Werdenberg prófécia 1994-ből c. irást. A látnoki képességek valósak. Mindössze egy aktivált tobozmirigy kell hozzá, melyben egy miniatűr csillagkapu (féregátmenet) aktiválódik, lásd a Látnoki képességek, halálközeli élmények, féregjáratok és a tobozmirigy c. irást. Énok alábbi üzenetei a jelen generációi számára szólnak.

Hasonlitsuk csak össze:

Énok könyve 1
1. Énok áldásának szavai, amelyekkel megáldotta a kiválasztottakat és az igazakat, akik majd a nagy nyomorúság idejében fognak élni, amikor minden gonoszság és istentelenség el lesz távolítva.

2. … amit angyalok mutattak meg nekem, és tőlük hallottam mindent, és tőlük értettem meg azokat, amiket láttam, de mindezek a dolgok nem ezé a nemzedéké, hanem egy távolié, amely majd ezután fog eljönni.


6. A magas hegyek megrázkódnak, és a magasságok a mélybe szakadnak, és viaszként olvadnak meg a lángokban.

7. A föld megnyílik, majd magába omlik, és minden, ami azon van elpusztul; amikor az ítélet ideje eljön minden emberre, még a választottakra is.

Werdenberg prófécia: Csehország nyugati része maga lesz a pokol: az oroszok és a kinaiak itt neutronbombákkal és atombombákkal mennek egymásnak. A lökéshullámok egész Közép-Európában érezhetőek lesznek. Az iszonyatos robbanások hegyláncolatokat fognak “kisimitani”. Kénsárga “tűz” jelenik meg Nyugat-Csehország felett, ami valószinűleg a felrobbantot neutronbombák eredménye, majd egy iszonyatosan nagy, gigantikus sárgásfehér robbanás jelenik meg , “mely a keresztre feszitett Jézust is mutatni fogja”, s ezután nyilik meg a földkéreg. Az emberek világszerte ekkor felkiáltanak: Mégis van Isten!

Máté 24:30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

https://pokolraveluk.info/