2024. május 14., kedd

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

"AZ EMBERISÉG KEMÉNY PRÓBATÉTELEINEK HÓNAPJA": AZ ÖRDÖG ÚGY MEGKÍSÉRTI AZ EMBERI FAJT, MINT MÉG SOHA ... A FÁJDALOM ÉS A VÉR MÁS ORSZÁGOK FELÉ FOLYNAK...
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK

2024. MÁJUS 1.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

A MENNYEI LÉGIÓ PARANCSNOKSÁGA ALATT, TRINITÁRIUS AKARATTAL JÖVÖK HOZZÁTOK. MENNYEI LÉGIÓIMMAL VÉDELMEZLEK BENNETEKET.

Az emberiséget üldözik a gonosz légiói, akik buzgón próbálnak lelkeket lopni zsákmányukért. Harcunk könyörtelen, folyamatos a lelkek védelmében.

Kezdjétek a Királynőnknek és Boldogasszony Anyánknak szentelt május hónapot.

AZ EMBERISÉG ERŐS MEGPRÓBÁLTATÁSAINAK HÓNAPJA. A GONOSZ ERŐI próbára teszik az EMBERI LÉNYT, KIRÁLYNŐNK ÉS SZŰZANYÁNK LÁNYÁT, AKIT A BELSŐ DÉMONOK KÍVÜLHETETLENÜL KÍVÁNTOGATNAK (vö. Gen 3, 15; Apoc. 12, 1-9).

EBBEN A HÓNAPBAN, AMELYBEN KÜLÖNÖS MÓDON IMÁDKOZUNK KIRÁLYNŐNKHÖZ ÉS ANYÁNKHOZ, AZ ÖRDÖG TERVE AZ, HOGY A LELKEK LEGNAGYOBB RÉSZÉT MEGDÖNTSE, ÉS BÜSZKESÉGÉVEL ÉS GŐGJÉVEL, AHOGYAN MÉG SOHA NEM SIKERÜLT NEKI, MEGKÍSÉRTI AZ EMBERI TEREMTMÉNYEKET, HOGY MAGÁVAL VIGYE A HITBEN LANGYOS ÉS GYENGE LELKEKET.

Ezzel az állandó fenyegetéssel szemben arra hívlak benneteket, hogy álljatok szilárdan a hitben, alázatosan (Jak 4,6-10).
Oly sokan kérdezik maguktól:
Hogyan állhatok szilárdan a hitben?
Én pedig megerősítem nekik:
Azzal, hogy alázatosak vagyunk, és az Isten és a felebarát iránti szeretetet tartjuk az első helyen (vö. Mt 22, 37-39).
Isten teremtményei közül oly sokan irigységgel és gyűlölettel teltek meg, és elveszítik mindazt, amit Királyunk és Urunk Jézus Krisztus adott nekik, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus tanúi legyenek. Elveszítik a lehetőséget, hogy kiválasztottak legyenek, szemben a büszkeséggel, amely a büszkeségből táplálkozik, amit birtokolnak. Mennyire fáj a Mennyország emiatt, mennyire fáj!

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

Mennyi minden teljesedik be ebben a versenyben az emberiség katasztrófája felé!

A fájdalom és az árulás oda fog vezetni, hogy Olaszországot megszállják ebben a háborús időszakban. Onnan fájdalom és vér fog áramlani más országokba. Arra hívlak benneteket, hogy ne felejtsétek el, amit nektek bejelentettek, és tartsátok figyelmeteket a Balkánon.

MOST VAN AZ, HOGY AZ ÖRDÖG AZ ISTENI TERVEKBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE HIVATOTT NÉHÁNY TEREMTMÉNYT, SZINTE ÖNTUDATLAN CSELEKEDETEIKKEL ÉS TETTEIKKEL, VALAMINT SZÍVÜK KEMÉNYSÉGÉVEL, AZ ISTENI TERVEKBŐL VALÓ ELTÁVOLÍTÁSRA FOGJA KÉSZTETNI. SZENVEDNI FOGNAK, AMIKOR MEGLÁTJÁK, HOGY MIT ÉRTEK EL MEGKEMÉNYEDETT SZABAD AKARATUKKAL. EZÉRT KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS ARRA HÍVJA ŐKET, HOGY A HÚSVÉR SZÍV GYERMEKEI ÉS A HIT TEREMTMÉNYEI LEGYENEK.

A háború közepette egy elképzelhetetlen katasztrófa fog bekövetkezni, amely magát a háborút is meggyengíti. Isteni megbízásból figyelmeztetlek benneteket. Párizs forradalomban emelkedik fel, és elveszíti azt a vonzerőt, amiért az emberiség korábban ide sereglett.

Ahogy a nemzetek közötti háború vallási háborúhoz vezet, Királynőnk és minden gyermekére figyelő Anyánk, Fiának gyermekei Anyai Védelmezője lesz.

Anglia szenvedni fog a háború közepette, szenvedni fog anélkül, hogy tudna róla, és szenvedni fog, mert nincs vize.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Puerto Ricóban, ők szenvedni fognak a földrengéstől.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Amerikában, a földrengés közeleg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a kőszívekért, amelyek képtelenek megbocsátást kérni.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért, akik nem hisznek és nem engedelmeskednek Királyunknak és Urunk Jézus Krisztusnak.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Haitin és Jamaicán élő testvéreitekért, akiket elárasztott a víz.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok testvéreitekért Brazíliában és Argentínában, az emberi teremtmények fellázadnak.
Imádkozzatok Királynőnkhöz és Anyánkhoz, imádkozzatok erővel, ne feledjétek, hogy az ima eléri azt, amit az emberi teremtmény lehetetlennek hisz. A próféciák az emberi teremtmény válaszától függenek. Meghallgatásra találnak, ha az emberi teremtmény úgy válaszol, ahogy a Mennyország kéri.

Legyetek tudatában annak, hogy AMIKOR az ember azt hiszi, hogy rendelkezik azzal az erővel és hatalommal, hogy erővel uralja az emberiség többségét, a SZENT HÁRMASSÁG EGY NÉZETBEN "ELLENŐRZI AZ ERŐSÖKET ÉS FELEMELI AZ ALÁMULÓKAT" (Lk 1:51-52).

Királynőnk és Édesanyánk az egész emberiség Édesanyja, öleljétek őt szeretettel.

Királynőnk az emberiség közbenjárója, ezért ettől a hónaptól kezdve a gonosznak az emberiségre gyakorolt hatását jobban várjuk.

Figyelem, figyelem, figyelem, figyelem!

Magasra tartott kardommal Isten gyermekeinek védelmére.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

Szent Mihály arkangyal üzenete végén láthattam, hogy az emberi keménységnek hogyan sikerül megvetnie magát a Mennyországot. Ugyanakkor láttam, hogy a Szűzanyát sok emberi teremtmény szereti és tiszteli, de ezek nem elégségesek.  A Szűzanya a Földön szinte mindenütt különböző konfliktusjeleneteket mutatott nekem, miközben azt mondta nekem:

"Szeretett leányom, mondd meg testvéreidnek, hogy imádkozzanak megállás nélkül, mondd meg nekik, hogy higgyenek Isteni Fiamban és imádják Őt fáradtság nélkül".

Anyánk ezután megmutatta nekem, hogyan vezetik félre a gyermekkort, a bűnt maguk elé hozva, így a gyermekkor elveszik.
Megmutatta nekem a kéjvágyban élő emberi teremtményeket, akik annyira függnek tőle, hogy testükből émelyítő füst áradt.
Megmutatta nekem az Ő megvilágított Szívét, és megkérdeztem Tőle ezt a fényt, amely annyira különbözik attól, amit korábban láttam, és Édesanyánk elmagyarázta nekem:

"Szeretett leányom, ez a fény az Én Szeretetem fénye az egész emberiség számára, ez az Én Hívásom fénye az egész emberiség számára, elűzve a sötétséget gyermekeimtől, akik annyira vágynak rá, bár a szabad akarat a sötétség választását vette gyermekeimben."Szeretett leányom, ez a fény az egész emberiség iránti Szeretetem fénye, ez az egész emberiséghez intézett Hívásom fénye, amely elűzi a sötétséget gyermekeim elől, akik így kívánják, bár a szabad akarat a sötétség választását vette gyermekeimre.

Szeretett leányom, ez a hónap a próbatételek hónapja, mind a természet, mind maga az ember részéről. A szupervulkánok állandó fenyegetést jelentenek az egész emberiségre, és ezt elfelejtettétek; az elemek az emberiségre nehezednek. Ezért imára hívlak benneteket, és mindannyiótoknak fel kell ajánlania azt, ami a legnehezebb számotokra a tetteitekből, cselekedeteitekből és személyes áldozataitokból, hogy a béke elterjedjen testvéreitek és nővéreitek felett, és így minimalizáljátok az ördög tevékenységét.

Ez az, hogy minden gyermekemnek fel kell ajánlania személyes áldozatát annak, amivel a legkevésbé rendelkezik: Ha szeretet, akkor fel kell áldoznia magát, és szeretetnek kell lennie felebarátja iránt.
Ha nem hisz Isteni Fiamban, akkor törekednie kell és mélyre kell hatolnia, hogy megismerje és szeresse Őt.
Ha keményszívű teremtmény, ajánlja fel, hogy lágyszívű legyen.
Mindez szükséges, az egész emberiség megtapasztalja a hit próbáját, amelyet nem szabad megelőznöm".

Megáldom minden gyermekemet - mondta nekem Királynőnk és Anyánk. És a Földgömbre helyezve a Kezét, rám nézett és suttogott:

"Gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket, és mennyire nem engedelmeskedtek!".

Ámen.

AZ EGOIZMUS AZT JELENTI, HOGY KIELÉGÍTSD VÁGYAID. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla
2024. MÁJUS 8.

Szeretett gyermekeim:

Mennyire szeretlek benneteket, mennyire szeretlek benneteket! Ti vagytok az Én szeretett gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket!

MINDEGYIKŐTÖKET ÁT AKAROM ITATNI SZERETETEMMEL.  EZÉRT ARRA HÍVTALAK BENNETEKET, HOGY OLYANOK LEGYETEK, MINT ÉDESANYÁM: A KIMERÍTHETETLEN SZERETET FORRÁSA, AHOL MINDEN LÉLEK MINDENKOR ENYHÜLÉST TALÁL.

Szeretett gyermekeim: a természet előretörése a nemzetek felett folytatódik, és gyermekeim anélkül, hogy hallgatnának rám, szembeszállnak Velem. Még testvéreik fájdalma közepette is érvényesül az emberi önzés, hogy kielégítsék világi vágyaikat. Az emberi kőszívek nem éreznek együtt testvéreik szenvedésével.

EGY FELHŐ LEBEG A FÖLD FELETT, A GONOSZSÁG FELHŐJE, AMELY ELLENTMONDÁST, ROSSZ BÁNÁSMÓDOT, GYÖTRELMET, HITETLENSÉGET, HARAGOT VONZ, ÉS AMELY NAGYON ROSSZ DÖNTÉSEKHEZ VEZET AZ EMBERI TEREMTMÉNYEK RÉSZÉRŐL, MINDANNYIUK RÉSZÉRŐL.  AZÉRT LELKI ÉRZÉKELtségben kell maradniuk (vö. Lk. 21-34-35; ApCsel 20, 28-31; I. Pet. 5,8-10).

Anélkül, hogy meghallgatnák Hívásaimat és elutasítanák azokat, a megkövült szívek nem tudnak együtt érezni semmivel, amíg szükségből el nem jönnek Hozzám.

Szeretetem Irgalom és egyben Igazságosság, ezt tudniuk kell, mert nem mindenki, aki azt mondja: "Uram, Uram, nem az megy be a mennyek országába, hanem az, aki megteszi mennyei Atyám akaratát" (Mt 7,21-23).

A lendület fokozódik, gyermekeim, a nemzetek akaratlanul is bizonytalanná válnak, és az emberiség őrültté válik.  A terrorizmus (1) elveszi azt, ami nem az övék, feltüzeli gyermekeimet és arra készteti őket, hogy egymás ellen lázadjanak, beleesnek a csapdába és pillanatok alatt az utcán találják magukat, áldozatul esve a gonoszhoz ragaszkodók által előidézett zavaroknak.

Gyermekeimet lázadásra késztetik (2), és ezáltal szenvednek, elsötétítik az érzékeket, és általánosítják a gonoszságot minden emberi cselekedetben és tettben. Szavam kételyeket és viszályt kelt bennük a gonosz befolyása előtt, amely üldözni fogja azokat, akik hűségesek maradnak Hozzám, és még inkább azokat, akik nem hisznek Bennem.

Szeretett gyermekeim, a konfliktusok fokozódnak, és az emberiség, tudatában annak a veszélynek, amit ez jelent, lélekben és anyagilag is felkészül minden lehetséges eszközzel.

A Nap (3) továbbra is súlyos károkat okoz a kommunikációban, és egyes helyeken megszűnt az áramszolgáltatás.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért Brazíliában és a világ minden országában, ahol gyermekeim sokat szenvednek a természet vagy maga az ember keze által.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az Egyesült Államokban élő testvéreitekért, akik szenvednek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és tegyetek jóvátételt az egész világ bűneiért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Tajvan a hírekben van, és szenvedésre vezetik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik az ördöggel szövetségben lévő emberi teremtményeket imádják, és arra vezetik őket, hogy elfelejtsék mások fájdalmát.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap, hogy a barátom legyen.Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a nap az ember barátjából az ember ostorozásába megy át.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, több országot is eláraszt a tenger.

AZ IMA NAGYON FONTOS EBBEN AZ IDŐBEN ÉS A TOVÁBBIAKBAN (4). Bár meg kell értenetek, hogy az ima cselekvés, nem statikus, hanem tettekkel és cselekedetekkel kell életre keltenetek a testvéreitek javára.

Segítsétek egymást, legyetek jóindulatúak és megértőek az élelmiszerhiánnyal szemben, amely már minden országban érezhető.

A GONOSZSÁG BEFÉSZKELTE MAGÁT AZ EMBERISÉGBE, MOST EL KELL TÁVOLÍTANOTOK AZT AZ EMBERISÉGBŐL SZERETETEM ÁLTAL, AMÍG SZERETETEM MINDANNYIÓTOKAT LEGYŐZI, ÉS A BÉKE ANGYALA, AZ ÖRÖK ÉLET SZAVAIVAL, A MENNYEI ÖRÖM RÉSZESEIVÉ TESZ BENNETEKET.

Legyetek éberek, gyermekeim, legyetek éberek! A vírusos betegségek (5) gyorsan terjednek az egész földön, minden alkalommal egyre súlyosabbá válik a betegség.

Anyám mindig elkísér benneteket, félelem nélkül legyetek továbbra is a rendíthetetlen hit teremtményei.

Egyesüljetek Keresztemben és Dicsőségemben.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) A terrorizmusról olvassátok...
(2) A társadalmi és faji konfliktusokról olvassa el...
(3) A Nap hatásáról, olvassa el...
(4) A Luz de Maria-nak adott imakönyv, letölthető...
(5) A betegségekről, olvasd...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Hálaadásul szeretett Urunk Jézus Krisztusnak az Ő irántunk való végtelen Szeretetéért, meghívlak benneteket, testvérek, hogy legyetek mindannyian a mi Szűzanyánk, és mint csecsemők a mellnél, bízva Urunk Jézus Krisztus és Szűzanyánk oltalmában, szenteljünk nekik dicsérő imákat és Isten gyermekeihez méltó cselekedetet és tettet.

Imádkozzunk együtt:

Édes Anyánk, a gyámoltalanok oltalma,
jöjj el szereteteddel, hogy békét vethess
az emberi szív száraz talajába.
Segíts, hogy új teremtményekké váljunk
Isteni Fiad szeretetében
és továbbra is világítsd meg utunkat,
hogy mindig úgy tekintsünk Rád, mint Anyára és Tanítóra.

Ámen.

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. MÁJUS 12.

Szeretett gyermekeim, megáldalak benneteket, szeretlek benneteket.

Mennyi bizonytalanság és mennyi fájdalom éri gyermekeimet ebben a pillanatban!

GYERMEKEIM KÉRDÉSEI NEM HAGYJÁK, HOGY A VALÓSÁGBAN ÉLNEK... (Vö. Péld 1,7; Péld 18,2; Péld 29,11) FOLYTATÓAN NEM VAGYAK MEGFELELŐSEN AZZAL, AMIT ÉLNEK, ÉS AZ E PILLANAT IGAZSÁGÁVAL.

Szeretett gyermekeim, imádkozzatok minden pillanatban az élet során, hogy az ima által a tettek és cselekedetek belsőleg átalakuljanak; anélkül, hogy ezt nyilvánosságra hoznátok, anélkül, hogy hirdetnétek, hanem alázattal megengeditek, hogy az Én hasonlatosságomban cselekedjetek és cselekedjetek.

MOST, MOST, MOST, MOST, MOST! ITT AZ IDEJE A MEGTÉRÉSNEK (1) GYERMEKEIM! Ne várjatok más pillanatra, ez az a pillanat, amikor a Teremtés változásával együtt a belső változásban is részesülni fogtok. Ahhoz, hogy részt vehessetek Lelkem kiáradásában (vö. Jn 14, 15-17.25-26), méltónak kell lennetek arra, hogy megkapjátok Lelkem áldásait, amely gyümölcsöt terem a jóakaratú emberekben.

Szeretteim, több jelet fogtok látni a mennyben és a földön, hogy felébresszenek benneteket abból a letargiából, amelyben a lélek ellensége tart benneteket. A föld továbbra is erősen fog remegni, hogy felébredjetek és megtérjetek; a vizek újra és újra kavarogni fognak, hogy elmossák az emberiség bűnét, amiért megtagad és nem engedelmeskedik Nekem.

Én vagyok az Irgalom, és én hívlak benneteket, ezért kell mindannyiótoknak előbukkannotok a mocsárból, amelyben lelkileg éltek, és a mocsár fölé emelkednetek, megengedve Lelkemnek, hogy tápláljon benneteket, hogy új teremtményekké váljatok, és Boldogasszony Anyám keze által legyőzzétek az emberi vágyakat. Szeretett Anyám alázatosságával és csendességével minden cselekedetetek és tettetek az Én Dicsőségemet szolgálja, az utolsó helyre helyezve magatokat testvéreitek és nővéreitek között, hogy tanúságot tehessetek arról, hogy az Én gyermekeim vagytok.

MINT FÁTIMÁBAN, ÉDESANYÁM RÁTOK HAGYTA SZAVÁT, AMELY AZ EGÉSZ EMBERISÉGET ÁTÖLELI E NEMZEDÉK ÁLDÁSAIVAL ÉS SZENVEDÉSEIVEL; AZT IS HANGSÚLYOZTA NEKTEK, HOGY A GYERMEKEI VAGYTOK, ÉS HOGY Ő MINDENKIT SZERET.

ANYÁM VÁR TITEKET, ÉS RÁTOK HAGYTA A SZENTHÁROMSÁGUNKHOZ VALÓ HŰSÉGÉT. Ő AZ ÉN LEGKEDVESEBB ANYÁM, A MENNY KAPUJA ÉS SZEPLŐTELEN SZÍVE DIADALMASKODNI FOG (2).

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a feszültségek egyre nőnek, egyre több nemzet lép a háború színterére.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Európa szenved a közeledő háború miatt; Oroszország vezetőjének szavai arra késztetnek benneteket, hogy a közelgő harmadik világháborúról elmélkedjetek, de ne féljetek gyermekek, ne féljetek, én közbelépek, mielőtt az emberi büszkeség elpusztítja azt, ami isteni tulajdon.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a vizek a földön emelkednek, imádkozzatok, ahol oly sok gyermekem lakik, a föld reszket, imádkozzatok San Franciscóért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Édesanyám az emberiség Anyja, és gyermekeire függesztve megvédi őket, szeressétek őt, gyermekeim.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, a sötétség eljön, tartsátok meg Fényemet a szívetekben.

Szeretteim, fogadjátok áldásomat, szeretlek benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A megtéréskor olvassátok...
(2) Mária Szeplőtelen Szívének diadaláról olvassátok...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek!

A mi Urunk Jézus Krisztus megkért, hogy osszam meg veletek a következőket:

Mint az Ő gyermekei, az Ő Végtelen Irgalmassága nyitva áll előttünk; amire szükségünk van, az az, hogy minél hamarabb megbánjuk, és elmenjünk a gyónás szentségéhez és vezekeljünk.

Testvérek, mindazzal szemben, ami most történik, a legfontosabb dolog a lelki felkészülés, és erről nem szabad megfeledkeznünk. Szent türelemmel várjuk a súlyos eseményeket, de az emberiséghez hasonlóan sok testvér van, aki nem tudja, mi történik, és mi történhet bármelyik pillanatban.


Urunk azt mondta nekem:

"Szeretett Mia, mondd meg testvéreidnek, hogy minden halad előre, bár úgy tűnik, hogy a szenvedés megállt".

Ezekben a holtpontos pillanatokban kell a legéberebbnek maradnunk, a gyertyával égve és a Szűzanya kezében. Tartsuk szem előtt, hogy végül Mária Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedik, és ami a földön történik, azt a Mennyből hirdetik. Így a csillagok mindig ragyognak, még ha az emberi teremtmény nem is nézi őket.

A Szűzanya palástja alatt oltalmazva maradjunk egyesülve a Szentséges Szívekben.

ÁMEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése