ISTEN FÉNYE ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 2.

Kedves gyermekek, nyissátok meg szíveteket Isten Fénye előtt. Az emberiség a a bűn sötétségében él, és szegény gyermekeim úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Más vak embereket. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól. Jézus. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Én vagyok a ti Anyátok, és mellettetek vagyok. Egy olyan jövő felé tartotok, amely nagy zűrzavar jövője felé, és csak azok, akik imádkoznak, fogják elviselni a súlyát. megpróbáltatásokat. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Bánjátok meg bűneiteket és keressétek Jézusom Irgalmát. a gyónás szentségén keresztül. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot kell tennetek hitetekről. Előre! Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ISTEN IGAZSÁGAI KÖZÉPPONTBA KERÜLNEK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 4.

Drága gyermekek, Isten siet. Forduljatok hozzá, hogy megmeneküljetek. Meneküljetek a bűntől, és fogadjátok el Isten kegyelmét életetekben. A szomorúság idejét éltek, és eljött az idő, hogy megtérjetek. Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát. Ne engedjétek, hogy a világ dolgai gyökeret eresszenek bennetek. Ti az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Isten Igazságait meg fogják vetni, és az emberek azt fogják elfogadni, ami hamis. A hamis tanok nagy mocsara fogja sújtani Isten házát, de ne hátráljatok meg. A reverendás bátor katonák vigyázni fognak a hit férfijaira és asszonyaira. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDEN HAZUGSÁG A FÖLDRE FOG HULLANI ... NE VESZÍTSE EL A REMÉNYT! A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 6.

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus az Atya Abszolút Igazsága, és csak benne van a ti igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Ne forduljatok el az igazságtól. Maradjatok hűségesek Jézushoz és Egyháza igaz tanítóhivatalához. Minden hazugság a földre fog hullani, és a hit elárulói ki fogják inni a kárhozat keserű poharát. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. A rossz pásztorok miatt még fogtok borzalmakat látni Isten házában, de ne veszítsétek el a reményt. A holnap jobb lesz az igazak számára. Vegyetek bátorságot! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HAGYJA, HOGY AZ ÉLETED TÖBBET BESZÉLJENEK, MINT A SZAVAK . ITT AZ IDEJE AZ ŐSZINTE ÉS BÁTOR BIZONYSÁGTÉTELEDNEK .. A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 9.

Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket az Igazság Fénye előtt, mert csak így lesz erőtök szembeszállni azokkal, akik hamis tanokat vetnek. Ne feledjétek: Istenben nincs féligazság. Térdeljetek le imádságban a kereszt előtt. Az emberiség beteg és gyógyításra szorul. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az Én Jézusom Irgalmát. Életetek beszéljen többet az Úrról, mint szavaitok. Itt az ideje őszinte és bátor bizonyságtételeteknek. Az Én Jézusom igazsága az Ő Evangéliumában és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaiban van. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek Jézushoz. Ne nézzétek az igazságot ködös tükrön keresztül. Az Én Jézusom igazsága mindig a hűséges lelkeken keresztül fog ragyogni! Hallgassatok a reverendás bátor katonák hangjára, és ne forduljatok el a múlt tanulságaitól. A hit nagy hajótörésében csak azok menekülnek meg, akik szeretik és védik az igazságot. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek titeket ahhoz, aki a ti Utatok, Igazságotok és Életetek. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

BABILON MINDENHOL ELTERJED A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 11.

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusom arra tanított benneteket, hogy mindig az igazság útját válasszátok. Hallgassátok az ő evangéliumát, és nagyok lesztek a hitben. A zűrzavar és a megosztottság idejét éltek. A rossz pásztorok hibájából Bábel mindenütt elterjed, és a hamis tanok mocsara el fogja vezetni szegény gyermekeimet az üdvösség útjáról. Szenvedek azért, ami rátok vár. Bármi történjék is, álljatok szilárdan az igazság védelmében. Ne féljetek attól, hogy elveszítitek, ami elmúlik. A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Eucharisztiában, és fogadjátok el szeretettel felhívásaimat. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE ENGEDD, HOGY AZ ÖRDÖG MEGTÉVESSZEN! A HAMIS TANOK HALÁLOS MÉRGÉVEL ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 13.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomra, és mindenben utánozzátok Fiamat, Jézust. A nagy nyomorúság idejében éltek, és eljött az idő, hogy őszinte tanúságot tegyetek. Az emberiség a lelki szakadék felé tart, és azok, akik távol vannak az imától, nem fogják elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Fiamtól, Jézustól. Vigyázzatok lelki életetekre, és ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. A hamis tanok halálos mérge sok megszentelt embert fog megfertőzni, és az igazság kevés helyen lesz jelen. Szenvedek azért, ami rátok vár. Menjetek előre az általam mutatott úton! Mindig veletek leszek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

SZÉLES AJTÓK NYÍLNAK ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 16.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Széles ajtók nyílnak meg, és az ellenségek előrenyomulnak, kétségeket ébresztve szegény gyermekeimben. Az én Jézusom várja őszinte és bátor igeneteket. Ne engedjétek, hogy a gonosz megfertőzzön benneteket. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Az emberiség egy nagy szellemi szakadék felé tart. Tartsátok meg magatokat az imában és Jézusom Szavaiban. Közeledjetek a gyóntatószékhez, és kérjétek Jézusom Irgalmát életetekért. Aki az Úrral jár, azt soha nem fogják legyőzni. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY ÜLDÖZÉS LESZ... A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024. április 18.

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Keressétek Fiamat, Jézust, aki jelen van az Eucharisztiában, és erősek lesztek a hitben. Ne engedjétek, hogy a bűn sötétsége elvigyen benneteket Isten Fényétől. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hirdessétek a Fiam, Jézus által hirdetett igazságot mindazoknak, akik távol vannak az üdvösség útjától. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen fognak szilárdan megmaradni az igazságban. Nagy üldöztetés lesz, és sokan félelemből visszavonulnak majd. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ne vonuljatok vissza! Én mindig veletek leszek. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten Kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Előre! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli esőjével fogok elárasztani benneteket. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, 20/04/2024.

Drága gyermekek, Isten siet. Ne ragadjatok meg a bűnben, hanem forduljatok ahhoz, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Uram sokat vár tőletek. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. A bánat idejét éltek, és csak az ima erejével tudjátok elviselni az eljövendő kereszt súlyát. Szenteljétek időtök egy részét az imádságra. Hallgassátok az én Jézusom szavait, és engedjétek, hogy az Úr kegyelme átalakítson benneteket. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek a ti szenvedéseitek miatt. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Ne feledjétek: ebben az életben és nem a másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Vigyázzatok lelki életetekre, mindig a mennyországra törekedve. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Lisszabonban, Portugáliában, közvetítve: 21/04/2024

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Hallgassatok rám. Tudjátok, hogy mennyire szeretlek benneteket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és a Mennyország lesz a jutalmatok. Ne feledjétek: akinek sokat adtak, annak sokat fognak visszafizetni. Ne csüggedjetek. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és ő győzelmet ad neked. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság iránti szeretet. Mondjátok el mindenkinek, hogy az Úr mindig hűséges lesz ígéreteihez, de nem tehetitek keresztbe a karotokat. Fogadjátok el felhívásaimat, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Még mindig fogtok mindenütt borzalmakat látni, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, soha nem lesznek legyőzve. Bátorság! Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete Algarve-ban, Portugáliában, közvetítve: 22/04/2024

Drága gyermekek, adjátok nekem a kezeteket, és én vezetlek benneteket a szentség útján. Ne veszítsétek el a reményt. Isten mindent irányít. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtettet és név szerint ismer titeket. Az özönvíz idejénél is rosszabb időket éltek, és eljött a visszatérésetek ideje. Forduljatok el a világtól, mert az Úr tulajdona vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Szeplőtelen Szívemben vagytok, és semmitől sem kell félnetek. Hallgassatok rám! Szabadságotok van, de a legjobb, ha Isten akaratát cselekszitek. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. A lelki zűrzavar idejét éltek, és csak az igazság lesz a fegyveretek, amellyel megvédhetitek magatokat Isten ellenségeivel szemben. Ne dobjátok el az áldásokat, amelyeket Fiammal, Jézussal való folyamatos találkozásotokban kaptatok. Ne utasítsátok el a szentségekben kapott áldásokat, amelyek Fiam Jézus életetekben végzett Megváltó Működésének igazi csatornái. Vegyetek bátorságot! A holnap jobb lesz az igazak számára. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Fatimában, Portugáliában, közvetítve: 23/04/2024 Drága gyermekek, én vagyok Jézus Édesanyja és a ti Édesanyátok. Azért jöttem a Mennyből, hogy felajánljam nektek Szeretetemet, és elvezesselek titeket ahhoz, aki a ti Nagy Barátotok. Emlékezzetek Isten csodáira, amelyek ezen a földön történtek, és nyissátok meg szíveteket az Úr Tevékenységének, aki arra hív benneteket, hogy éljetek és tegyetek tanúságot hitetekről. A nagy lelki sötétség jövője felé tartotok. A nagy háború a reverendás bátor katonák között elterjed az egész világon. Szenvedek azért, ami rátok vár. Ti, akik szeretitek az igazságot, ne dobjátok el Isten Kincseit. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek részei annak a kis nyájnak, amely hozzájárul Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalához. A nagy lelki háború sok szegény gyermekem halálát fogja okozni. Ne feledjétek: ködös tükrön keresztül nem találjátok meg az igazságot. Hirdessétek Jézusom igazságát, még akkor is, ha üldöznek és kitaszítanak benneteket. Ne felejtsétek el a múlt nagy leckéit. Bennük megtaláljátok Isten teljes igazságát. Segíteni akarok nektek, de tőletek függ, hogy mit akarok tenni a javatokra. Legyetek éberek! Ne engedjétek, hogy szabadságotok rabszolgasorba taszítson benneteket. Imádkozzatok! Ha távol maradsz az imádságtól, Isten ellenségének célpontjává válsz. Menj előre félelem nélkül! Mondd el mindenkinek, hogy Istenben nincs féligazság. Ebben a pillanatban a kegyelem rendkívüli esőjét zúdítom rátok a mennyből. Legyetek bátrak! Aki az Úrral és az igazságban van, az győzni fog! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Leça da Palmeira, Portugália, közvetítés: 24/04/2024

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus sokat vár tőletek. Ezekben a nehéz időkben próbáljatok meg Fiammal, Jézussal egyesülni, és ne engedjétek, hogy a világ dolgai a pusztulás szakadékába rántsanak benneteket. Szeressétek és védjétek az igazságot. A szenvedés jövője felé tartotok. A rossz pásztorok hibájából rendetlenség fog terjedni az Egyházban, és sokan a saját útjukat fogják követni. A hamis kulcs nem fogja kinyitni az örökkévalóságba vezető ajtót. A mennybe vezető út Jézus tanításain és az ő igaz Egyházán keresztül vezet. Meneküljetek a báránynak álcázott farkasok elől, és álljatok azok mellé, akik szeretik és élik az evangélium igazságát. A gonoszság magja elterjed, de csak az igazság magja fog kicsírázni Isten házában. Tegyetek meg mindent, és segítsétek szegény gyermekeimet, akik távol élnek Jézustól. Ő a ti mindenetek, és nélküle semmit sem tudtok tenni. Ne féljetek! Semmi és senki sem állhat az Úr választottai ellen. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Bármi történjék is, ne térjetek le az általam mutatott útról. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/04/2024

Drága gyermekek, forduljatok Fiamhoz, Jézushoz. Ne éljetek bűnben parkolva, hanem keressétek az Ő kegyelmét a gyónás szentsége által. Ti az Úréi vagytok. Ne engedjétek, hogy Isten ellensége megtévesszen benneteket. Tartsatok bűnbánatot és szolgáljátok hűségesen az Urat. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által érthetitek meg Isten terveit az életetekkel. Nagy zűrzavar és megosztottság jövője felé tartotok. Azok, akik szeretik és védik az igazságot, ki fogják inni a szenvedés keserű poharát. Bábel mindenütt elterjed majd, és az igazság csak néhány szívben lesz jelen. Higgyetek az evangéliumban és maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Ismerem szükségeiteket, és imádkozni fogok értetek az Én Jézusomhoz. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és fogadjátok el az Úr akaratát számotokra. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.