2024. március 19., kedd

Kay - "az idei év nagyon fontos év ennek az ünnepnek"

 

Jézus, Mária és Szent Mihály üzenete Kaynek

Jóvátételi szentmise - 2024. március 18.

Ahogy az atya elkezdi a prédikációját, látom, hogy Szent József áll mögötte, kezében a botjával. Szent József mosolyog, és azt mondja, hogy továbbra is vigyázni fog Atyára, és mindig ott lesz számára, amikor hozzá imádkozik irányításért és útmutatásért.

Jézus beszél:

"Drága gyermekeim:

Pap-fiam nagyon jó szentbeszédet tartott, és jól beszélt egy nagyon nehéz és szívhez szóló téma nyugtalanító és lelki oldaláról egyaránt. Szeretném, ha gyermekeim imádkoznának ezek ellen a támadások ellen mindkét oldalon.

Sok ilyen üzenetben említettem már, hogy nem akarom, hogy gyermekeim bárki ellen ítélkezzenek, függetlenül attól, hogy milyen súlyos bűnről van szó, legyen az bárki az Egyházamon belül, vagy a saját barátaik vagy szomszédaik. Sokszor mondtam már: "Ne ítéljetek, hogy ne ítéljenek meg benneteket. Bármit is mondasz ítéletet, az ítélet mértékét magadon fogod kimondani, ahogyan másokat is megítélsz. Ismét mondom nektek: ne ítélkezzetek mások elítélése vagy viselkedése felett. Ne feledjétek, hogy Én vagyok az egyetlen bíró, és bármit is tartok szükségesnek ítéletként, azt meg fogom igazolni, és az Én szavaim által elítélhetnek.

Értékeljétek ezt a nagyböjti időszakot, és kérem, hogy szenvedéseiteken, keresztjeiteken és terheiteken keresztül ajánljátok fel mindazt, amit tudtok a lelkek üdvösségéért.  Ezt hívják "megváltó szenvedésnek".  Arra kérlek benneteket, hogy ezeket a szenvedéseket Velem egységben ajánljátok fel.  Szenvedéseitek erőteljes módja annak, hogy krisztusiakká váljatok, különösen akkor, ha kereszteteket szeretettel fogadjátok el. Ez saját családtagjaitokra is vonatkozhat, akik a túlélésért küzdenek ezekben a leghátborzongatóbb időkben.  Imádkozzatok családotok erejéért és bátorságáért, valamint a sajátotokért az előttetek álló gyengítő időkben.  Gyermekeim, meg kell értenetek, hogy amikor megpróbáltatásokat adok nektek, akkor lehetőséget adok arra, hogy megpróbáljátok a szenvedés keresztjein keresztül elérni a szentséget. Mondom nektek, hogy nehézségeitek nem céltalanok.

Gyermekeim, a pohár már sok éve túlcsordult, de már nincs több idő hátra.  A pusztulás, a pusztítás, a pénzügyi csőd, az éhínség, a csapások és sok tragikus és katasztrofális esemény nagyon hamarosan érinteni fog benneteket. Érezni fogjátok, hogy a föld olyan erővel fog megremegni, amilyet még soha nem éreztetek.  Egy sokkal nagyobb háború is készen áll majd arra, hogy sok nemzet ellen lecsapjon, és a nagyhatalmak ezen gonoszságai révén az emberiség nagy részét le akarják mészárolni, és készen állnak arra, hogy nagy erővel és hatalommal fellázadjanak ellenetek.   Érezni fogjátok, hogy a föld olyan erővel fog megremegni, amilyet még soha nem ismertetek. Imádkozzatok ezen események enyhüléséért.  Ezek közül a büntetések közül egyiket sem tudod már elhárítani, de enyhítheted a büntetésüket.

Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok egymásért, és őrizzétek meg hiteteket és bizalmatokat Bennem.  Arra kérlek benneteket, hogy nyúljatok a rászorulók felé.  Tápláljátok hiteteket legszentebb Eucharisztiám által, és gyakoroljátok az irgalmasság testi cselekedeteit azáltal, hogy segítitek egymást.  Tegyetek tanúságot hitetekről, és kövessétek nyomdokaimat.  Ne engedjétek, hogy a félelem eluralkodjon rajtatok, mert Én soha nem hagyom el azokat, akik bizalommal és az irántuk való szeretetembe vetett bizalommal fordulnak Hozzám.

A végső földi események arra szolgálnak, hogy beteljesítsék az Atya Istennek a gyermekei megváltására vonatkozó tervét. Folytatnotok kell a rózsafüzér imádkozását és a Szentírás olvasását, és olvasmányaitokon keresztül meg fogjátok tanulni a végső időkről, és meg fogjátok tanulni, hogy ragaszkodnotok kell a Szent Hagyományhoz és a Szentíráshoz.  Arra kérlek benneteket, hogy álljatok szilárdan és ragaszkodjatok azokhoz a hagyományokhoz, amelyeket Apostolaim tanítottak nektek, és a Szentíráson keresztül megtanuljátok a hitet, a bizalmat - és megértitek a végidők próféciáit. Megtudjátok majd Egyházam és a hívők üldöztetését is, és a gonosz végső elszabadulását a végén.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapjának nagy ünnepéről szeretnék beszélni Önöknek, és megemlíteni, hogy az idei év nagyon fontos év ennek az ünnepnek a szempontjából. (1) Nem szeretném, ha bármelyikőtök kihagyná a lehetőséget, hogy részt vegyen az Isteni Irgalmasság Vasárnapjának megünneplésében.  Kérem, éljetek e nap áldásaival és kegyelmeivel.  Ez az Én Irgalmasságom és Szeretetem ajándéka.  Ezen a napon megnyílik Irgalmasságom zsilipje a bűnösök előtt, és azt akarom, hogy gyermekeim megragadják ezt a hívők számára felkínált életlehetőséget, hogy megnyíljanak bőséges Irgalmasságom előtt.  Isteni Irgalmasságom segíteni fog nektek szenvedésetek és bűneitek közepette.  Ünnepeljétek az ünnepet a húsvét utáni vasárnapon - bánjátok meg őszintén minden bűnötöket, helyezzétek teljes bizalmatokat belém, az ünnep napján részesüljetek a szentáldozásban, és menjetek el gyónni, és én kiárasztom rátok a nagy kegyelmet, minden bűn megbocsátását és a bűn miatti minden büntetés eltörlését.  Ne feledjétek, hogy a Szentáldozás vételekor nem szabad, hogy a be nem vallott halálos bűn foltja legyen a lelketeken. A szentáldozás vétele előtt gyónni kell - lelkednek a kegyelem állapotában kell lennie a szentáldozás vétele előtt.  (Nem szabad szentáldozást vennünk, ha a lelkünkön be nem vallott halálos bűn van.  Jézusnak ez a kijelentése mindig érvényes - nem csak az Isteni Irgalmasság vasárnapján).  Teljes bizalommal kell lennetek Isteni Irgalmasságomban, bűnbánatot kell tartanotok bűneitekért a gyónásban, szentáldozásban kell részesülnötök, és elnyeritek a bűnök teljes bocsánatát és az azokért járó büntetést.

Egyetlen lélek se féljen közeledni Hozzám, még ha bűnei olyanok is, mint a skarlátvörös.  Imádkozzátok az Isteni Irgalmasság káptalanját ezen az ünnepen is az Irgalmasság órájában [délután 3 órakor], ha lehetséges.  Arra kérlek benneteket, hogy gondolkodjatok el minden bűnötökről, a múltbeli bűnökről, amelyeket talán elfelejtettetek meggyónni, és a mostaniakról, amelyeket meg kell gyónnotok. Gyermekeim, ez az ünnepnap menedék és menedék a lelkek vigasztalására. Irgalmasságom mélysége maga a vigasztalás az egész világ számára".

Ahogy Atya elkezdi a "Szent Mihály kardja imát", hirtelen látom, hogy Szent Mihály odasiklik a pódiumhoz, és Atya iránti tiszteletből féltérdre térdel, és tiszteletteljesen meghajol Atya előtt; kezét a mellvértjére helyezi.  Ezután feláll, és a szentély közepére siklik - merész és gyönyörű kardját az arca felé emeli, majd jobb oldalára fordul, és a kardot a jelenlévők felé nyújtja, és megáldja őket a kardjával; ezután bal oldalára fordul, és ismét a kardját nyújtja a bal oldalán ülők fölé, és megáldja őket is.

Szent Mihály ezután a jelenlévőkre néz, és így szól:

"Isten gyermekei, óvakodjatok a rémuralomtól, amely rátok és az egész világra lesújt.  Maradjatok erősek és állhatatosak a hitetekben.  A törvénytelenség már munkálkodik, és az ő (2) rémuralma rövid ideig fog uralkodni, de az Úr Jézus megöli őt a szája leheletével és elpusztítja.  Maradjatok egységesek, és tudjátok, hogy amikor ezek a dolgok elkezdenek megtörténni, a megváltásotok közeledik.  Ne essetek kísértésbe, és ne féljetek, mert katolikus hitetek révén szilárd tanítással rendelkeztek.  Igaz hit nélkül lévén, a gonosz kísértéseibe fogtok esni. Higgyetek és bízzatok az Úr Jézusban, és bízzatok benne.  Ne menjetek ki az Egy, Igaz, Szent, Szent, Katolikus és Apostoli Egyházból.  Ne feledjétek, hogy kövessétek az Igaz Tanítóhivatalt, a Szent Hagyományt és a Szentírást.  Ne tévedjetek el, hanem maradjatok állhatatosak és hűek katolikus hitetekhez.  Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni."

Most látom Jézust, aki az Atya mellett siklik, miután visszahozza a Szent Eucharisztiát az eucharisztikus gyógyító szolgálathoz.  Ahogy az Atya a térdeplők elejére megy, Jézus közvetlenül mellette van, és amikor az Atya elkezdi a lunettát a térdeplő személy homlokára helyezni, Jézus a kezét az Atya kezére helyezi, és Jézus keze azonnal az Atya kezébe kerül, és látom a fény megvilágosodását, ami éppen akkor történik.  Jézus kezének az Atya kezébe való beoltása azt mutatja számomra, hogy Jézus Krisztus minden szentségben a pap-fiának adja a hatalmat, hogy minden cselekedetet Krisztus személye alapján végezzen, akár áldást oszt, akár feloldoz egy bűnöst, akár megszenteli a kenyeret és a bort, mint a Szent Eucharisztiát - és a pap Jézus Krisztus látható képviselőjeként és jelképes megnyilvánulásaként cselekszik.

Ahogy minden egyes ember előlép a Szent Eucharisztiával való megáldásra, látom, hogy Jézus olyan gyönyörűen mosolyog minden egyes gyermekére, és az Ő Szeretetét sugározza mindazokra, akik körülötte vannak.  Jézus szemei csendben beszélnek az Ő szeretetéről, miközben minden egyes ember szívét kutatják.  Jézus olyan gyengéd és kedves, és a gyermekeihez intézett szavai halkan szólnak.  Soha nem tűnik türelmetlennek, amikor gyermekei feljönnek, és Jézus szeretete ragyog ránk és rajtunk keresztül. Jézus azt mondta, hogy amikor Rá összpontosítunk, Ő világosságot ad nekünk, és értelmet ad az életünknek.

Jézus szereti, amikor a kisgyermekek feljönnek áldásért, és az Ő arcáról sugárzik a gyermekek iránti szeretet.  "Én mondom: Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne akadályozzátok őket, mert az ilyeneké a mennyek országa. Mondom mindenkinek, aki ezeknek a kicsinyeknek bármi rosszat okoz, jobb lenne, ha malomkövet akasztanának a nyakába, és ha a tenger mélyére fojtanák.  Ne bántsátok az én kicsinyeimet. Soha ne tartsátok távol gyermekeiteket Tőlem; olyan mélyen szeretem őket, és Szent Szívem szeretetébe helyezem őket.  Azt mondom minden gyermek szüleinek: "Imáitokban hívjátok rájuk áldásomat, és tanítsátok a fiatalokat, hogy kövessenek Engem."".

A szentmise végén látom a Szent Családot.  Szűzanyánk lecsúszik az oltárkorlát felé, és sír, és a szívem megszakad, ahogy ránézek.  Azt mondta a gyermekeinek: "Én valóban a Fájdalmak Anyja vagyok, és ezeket a könnyeket Fiam szent Egyházáért sírok, miközben szidják és megdorgálják őt saját Egyházában.  Isteni Fiamat hevesen és hosszasan kárhoztatják azok, akiknek az Ő szent Egyházát kellene védeniük, és pap-fiainak úgy kellene Őt szeretniük, ahogyan Isteni Fiam szereti pap-fiait és szent Egyházát.  Ezeknek a hitetlen papoknak olyanoknak kell lenniük, mint szeretett Fiam első apostolai, és elszántan kell élniük Jézusért és Krisztus Testének valóságáért.  Mindazok, akik hűségesen szeretik az Urat, Őt fogják szolgálni, Vele lesznek, Vele járnak és Benne beszélnek.  Azoknak, akik nem követik Fiamat, csak egy kis idejük van arra, hogy imádkozzanak és újragondolják, hogy mit jelent valójában a papsági fogadalmuk.  Mennyei Édesanyátok azt kéri, hogy változtassatok azon, hogy a világot kövessétek - de inkább kövessétek isteni Fiam útjait.

Édes gyermekeim, a bánat könnyeit sírom minden gyermekemért, mert a szívemet felszakító fájdalmak azok, amelyek miatt gyászolom az életek elvesztését oly sok ember gonoszsága miatt, akik mindenáron el akarják pusztítani az emberiséget. Oly sok gyermek marad anya nélkül, és sok anya marad gyermektelen.  Ó, drága gyermekeim, nézzétek a Fájdalmas Anya könnyeit és a Fájdalom Kardját, amely oly sokszor átszúrta a szívemet, amikor látom, hogy oly sok gyermekünk elveszíti az útját és a kárhozat útjára lép.  Fogalmatok sincs arról a bánatról, amellyel hamarosan szembe kell néznetek, mert oly sokan elfelejtettétek isteni Fiamat.  Sok gyermekünk úgy vezette az életét, hogy a ti világotok útjait kövesse, és kérlek benneteket: Mit nyertetek a világotok gonoszságával? Annyi szenvedés és fájdalom, igazságtalanság és szegénység, frusztráció és kihívás vár gyermekeinkre.  Ne gondoljátok, hogy egyedül fogtok végigmenni a könnyek völgyén, amelynek hamarosan tanúi lesztek, mert én veletek leszek, és isteni Fiam soha nem hagyja el egyetlen gyermekét sem, aki Hozzá kiált.  A legtisztább szeretettel szeretünk benneteket.

Én vagyok a ti Mennyei Édesanyátok, aki ismeri bánatotokat és fájdalmatok.  Mindannyiótokat szeretlek, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok hozzám Anyai Védőköpenyemért minden szerettetekért.  Hadd vigasztaljalak benneteket, ahogyan egy szerető Anya vigasztalja szenvedő gyermekét

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzátok a rózsafüzért és elmélkedjetek isteni Fiam életének misztériumain. Forduljatok Fiamhoz minden nyomorúságotokban.


Szerető gyermekeim vagytok, és mindannyiótokat fájdalmas Szívem szeretetébe helyezlek."


Boldogasszony Anyánk most megfordul és Szent József közelébe siklik, aki a Kis Jézust tartja.


Semmit sem látok és nem hallok többet.



(1) Webmester: (1) Webmaster: Egyértelműnek tűnik, hogy az idei lesz az utolsó év, amikor az Isteni Irgalmasság vasárnapjának nagy kegyelmét könnyen és hosszú és legmeghatározóbb ideig, a Figyelmeztetés előtt fogjuk tudni fogadni.

(2) Webmester: Ez az Antikrisztus. Ahogy a Szentírás mondja: "Senki se tévesszen meg titeket semmivel, mert az a nap nem jön el, hacsak előbb el nem jön a lázadás, és ki nem nyilatkozik a törvénytelenség embere, a kárhozat fia" (2Thessz 2,3).

https://www.privaterevelation.org/post/kay-this-year-is-a-very-important-year-for-this-feast-day

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése