EGY NAGY KATASZTRÓFA SOK EMBER HALÁLÁT OKOZZA. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.01

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ellentétes szelek fogják a nagy hajót kifújni a biztonságos kikötőből, és egy nagy hajótörés fogja sok szegény gyermekem halálát okozni. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. A kapitány hibájából sodródni fogtok, de az Úr eljön népének megmentésére. Üdvösségetek horgonya az Én Jézusom Egyházának igaz tanításában van. Aki mindvégig hűséges marad, azt nem fogják elsodorni a hamis tanok áramlatai. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne hátráljatok meg. Végül Isten győzelme Szeplőtelen Szívem végleges diadalával fog eljönni. Menjetek előre félelem nélkül! Én mindig veletek leszek. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY KÁROKAT OKOZNAK. Pedro Regis. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2024. január 2., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekek, mondjatok nemet mindenre, ami ellentétes az Evangéliummal. Fogadjátok el Fiam, Jézus tanításait, és maradjatok hűek Egyháza igaz tanításához. A nagy lelki zűrzavar idejét éltek, de arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját, mert még sok kemény próbatétel évei várnak rátok. Az ördög munkája nagy károkat fog okozni sok megszentelt ember életében. Szenvedek azért, ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által érthetitek meg Isten terveit az életetekkel kapcsolatban. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ne csüggedjetek. Az Úrban van a ti erőtök. Ha elestek, kiáltsatok Jézushoz. Ő a ti Nagy Barátotok, és soha nem hagy el benneteket. Tartsatok bűnbánatot és keressétek az én Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ne engedjétek, hogy a bűn sötétsége lelki vakságot okozzon életetekben. Ti az Úré vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és szolgálnotok. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

FUTÁS A MINDENHOL TERJEDŐ HÍREK ELŐL. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.06.

Drága gyermekek, legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. A bárányokból farkasok lesznek, és sokakat a hamis tanok mocsarába vezetnek. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban. Keressetek erőt az én Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Ragaszkodjatok az igazsághoz, mint mindig, és meneküljetek az újdonságoktól, amelyek mindenütt a világ kedvéért terjednek. Ne feledjétek: a világban vagytok, de az Úrhoz tartoztok. Menjetek ki az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.07.

Drága gyermekek, szenvedek attól ami rátok vár. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne forduljatok el az igazságtól. Az igazság fénye sok helyen ki fog aludni, és szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. A homályos tükör meg fogja akadályozni szegény gyermekeimet abban, hogy lássák, mi az igazság. Maradjatok hűségesek az igazsághoz, és ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. A múlt leckéiben meg fogjátok találni a Mennyországba vezető igaz utat. Menjetek előre félelem nélkül! Az én Jézusom veletek lesz. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket a szentségre. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MINDEN A FÖLDÖN LESZ. A Béke Királynője üzenete. Pedro Regis 2024.01.09.

Drága gyermekek, legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. A nagy nyomorúság közepette az Úr fel fogja támasztani a hit férfiait és asszonyait, akik megvédik az Ő Szent Nevét. Ne ragadjatok meg a bűnben, hanem szolgáljátok az Urat örömmel. Az ördög megoszt azáltal, hogy hazugságokat terjeszt szegény gyermekeim között, de az Evangélium igazságában és az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaiban megtaláljátok az utat a Mennybe. Ne féljetek! Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Minden, ami hamis, a földre fog hullani. Előre! Az Én Jézusom mindent irányít. Maradjatok vele. Szeressétek és védjétek az igazságot. Ne feledjétek: a célotok a mennyország kell, hogy legyen. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖVENDŐ MEGPRÓBÁLTALÁSOK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.13.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Keressetek erőt az Eucharisztiában, mert csak így tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Bízzatok Jézusban. Ő az egyetlen út, amely a mennybe vezet benneteket. Fogadjátok be az Ő Evangéliumát és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazságokat megvetik. Az igaz tanításokat és dogmákat megtagadják majd. Ahogyan a múltban mondtam nektek, ne felejtsétek el: Istenben nincs féligazság. Isten házában még fogtok borzalmakat látni, de ne hátráljatok meg. A reverendás bátor katonák mellett védjétek Jézust és az Ő Egyházát. Forduljatok el a világtól, és éljetek a Paradicsomban, amelyre teremtettetek. Bármi történjék is, ne forduljatok el az én Jézusom Egyházától. Mondjátok el mindenkinek, hogy Jézusom igazságát csak a Katolikus Egyház őrzi meg, és hogy az Ő jelenléte Testben, Vérben, Lélekben és Istenségben az Eucharisztiában nem vitatható igazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A kudarc TERHE. Mária üzenete. Pedro Regis 2024.01.16

Drága gyermekek Gyermekeim, egy olyan jövő felé tartotok, amelyben az igazság jelen lesz, de kevés helyen lesz jelen. A farkasok táplálkoznak és támadni fognak a jövőben. Nyitott ajtókat fognak találni és bántani fogják azokat, akik szeretik és védik az igazságot. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által tudjátok elviselni a megpróbáltatások súlyát. amelyek jönni fognak. Fogadjátok be az én Jézusom evangéliumát és fogadjátok el Egyháza igaz tanításait. Egyházának tanításait. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér. és a Szentírást a kezedben; az igazság iránti szeretetet a szívedben. Bátorság! Semmi sincs veszve. elveszett. Aki az Úrban bízik, soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Menjetek előre az általam mutatott úton. Ebben a pillanatban leküldöm a mennyből... a kegyelmek rendkívüli záporát küldöm rátok. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a mennybe. Legyetek hűségesek Jézushoz. Ez az üzenet Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

IDEJE A VISSZATÉRÉSNEK A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 2024.01.18.

Drága gyermekek Gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. A rossz pásztorok hibája miatt széles ajtók nyílnak meg, és sok lélek fog nagy lelki szakadékba fog zuhanni. Legyetek éberek. Mindig válasszátok a és álljatok szilárdan az igazságban, még akkor is, ha a világ elutasít benneteket.
a világ elutasít. Ne feledjétek: a mennybe vezető út tele van akadályokkal, de ne forduljatok vissza.
akadályok, de ne forduljatok vissza. Azok számára, akik hűségesek és szeretik a az igazságot, Fiam, Jézus, az Igazságos Bíró, az utolsó ítéletkor azt fogja mondani: Jöjjetek! Atyám áldottjai, és lépjetek be a boldog örökkévalóságba. Ez az az idő, amikor visszatérésetek ideje. Bármi történjék is, maradjatok Jézussal, és hallgassátok meg azokat, akik valóban megtanítanak benneteket a mennybe vezető útra. Menjetek előre anélkül, hogy félelem nélkül! Aki az Úrral van, az győzni fog. Ez az az üzenet, amit én a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy ismét összegyűlhettetek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynője üzenete, 20/01/2024.

Drága gyermekek, szeretlek benneteket, és azért jöttem a Mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomra. Vigyázzatok lelki életetekre és legyetek olyanok, mint Jézus mindenben. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Sűrű sötétség borul Isten háza fölé. Veszélyes madár fog menekülni a sas elől. Legyetek éberek. Ne engedjétek, hogy bármi is eltérítsen benneteket az igazságtól. Legyetek bátrak! A holnap jobb lesz a hívő férfiak és nők számára. Bármi történjék is, ne forduljatok el Jézustól és az Ő igaz Egyházától. Adjátok a kezeteket, és én biztonságos úton vezetlek benneteket. Előre az igazság védelmében! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 23/01/2024

Drága gyermekek, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartotok. Sok hívő férfit és nőt fognak üldözni az igazság szeretete és védelme miatt. A hamis tanok mocsara terjedni fog, és sok szegény gyermekem fogja meginni a bánat keserű poharát. Ne hátráljatok meg! Az én Jézusom mindig mellettetek lesz. Bízzatok benne, és minden jóra fog fordulni számotokra. Úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és azért jöttem a mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám! Szabadságod van, de a legjobb, ha Jézus akaratát teszed. Fogadd el az ő evangéliumát, és keresd őt az Eucharisztiában. Győzelmetek az Eucharisztiában van. Bármi történjék is, ne feledjétek: az én Jézusom jelen van az Eucharisztiában Testben, Vérben, Lélekben és Istenségben, és ez nem vitatható igazság. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és az én Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 25/01/2024

Drága gyermekek, az Úr hívása átalakítja a szívet és igazi megtérést eredményez. Fogadjátok el az Úr akaratát az életetekre vonatkozóan, még akkor is, ha Pálhoz hasonlóan üldöznek és elutasítanak benneteket. Az Úr igazi katonája a győzelem bizonyosságában harcol, mert megérti annak a Hangját, aki elhívta. Hallgassatok az Úr Hangjára, és hagyjátok, hogy átalakítson benneteket. A fájdalom idejét éled, és csak az ima ereje által tudod elviselni a kereszt súlyát. Ne hátrálj meg! Aki az Úrral van, azt soha nem fogják legyőzni. Ahogyan a múltban, Jézusom Egyháza az elhagyatottság keserű poharát fogja inni; üldözni fogják, és sokan visszavonulnak. Ne érezzétek magatokat egyedül. Én vagyok a ti Anyátok, és mindig veletek leszek. Térdre borulva imádkozzatok, és minden jóra fog fordulni számotokra. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 27/01/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, a farkasok támadni fognak, és sok juh szétszóródik. Szenvedek ami rátok vár. Hajoljatok térdre imádságban. Az én Jézusom sokat vár tőletek; őszinte és bátor igent vár tőletek. Ne hátráljatok meg. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten Győzelme eljön az igazaknak. A Úr szőlőjében csak a hűséges munkások maradnak meg. Ne féljetek! Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallgassatok rám! Én mindig veletek leszek, még akkor is, ha nem láthattok engem. Legyetek hűségesek az evangéliumhoz Jézusom evangéliumához, és minden jól fog alakulni számotokra. Adjátok nekem a kezeteket, és én Elvezetlek titeket ahhoz, akinél az örök élet szavai vannak. Ez az üzenet Szentháromság nevében közvetítem ma nektek. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűlhettek itt. Megáldalak benneteket a Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, Batatan, Bahia, továbbítva: 28/01/2024

Drága gyermekek Gyermekeim, az erős emberek el fognak bukni, mert a Mindenható Isten irányít. minden felett. A hit elárulói egyesülni fognak, de a győzelem azoké lesz, akik szeretnek és az igazságot védik, mert az én Jézusom nem fogja elhagyni az igazakat. Vegyetek bátorságot! A fájdalom idejét éltek, de ne veszítsétek el a bátorságotokat. Szeretlek benneteket, és én leszek mellettetek leszek. Ne hátráljatok meg. Maradjatok szilárdan az általam mutatott úton. Örüljetek, mert nevetek már be van írva a mennybe. Azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, azokat az Atya áldottnak fogja hirdetni. Ne feledjétek el: A mennyországnak mindig a célotok kell lennie. Előre! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli zápora zúdul rátok a Mennyből. Ez a üzenetet közvetítem nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm nektek hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. I megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, közvetítve: 30/01/2024

Drága gyermekek, szeressétek és védjétek az igazságot. Ahol nincs teljes igazság, ott az ördög van jelen. Tudjátok meg mindannyian, hogy a hazugságok a földre fognak hullani. Az Úr házában nincs helye a féligazságnak és a hazugságnak. Legyetek figyelmesek. Az én Jézusomnak szüksége van rátok. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Forduljatok el a világtól, mert az Úrhoz tartoztok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Ne éljetek az imádságon kívül. Ha elfordulsz, Isten ellenségének célpontjává válsz. Forduljatok meg! Az én Jézusom szeret téged, és tárt karokkal vár téged. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.