2023. augusztus 22., kedd

"menjetek gyónni ... hamarosan bezárják a templomokat" Jézus, Mária és Szent Mihály üzenetei Kay-nek

Jóvátételi szentmise - 2023. augusztus 21.

Láttam Szent Józsefet az atya mögött, amint a szentbeszédét tartotta. Szent József a kis Jézust tartotta a kezében, és láttam, hogy a kis Jézus felemelte a kis, pufók kezét, hogy megáldja az Atyát, amikor beszélni kezdett.

Atya X. Szent Piusról beszélt, és arról, hogy 1835-ben született egy szegény olasz családban. Tíz gyermek közül ő volt a második, és huszonhárom évesen szentelték pappá. Boldog volt, hogy egyszerű, szorgalmas plébános, sőt püspök, majd velencei bíborosként továbbra is egészen szerény, kedves és nagyon megközelíthető volt.

Ekkor kezdett el beszélni, és Jézus azt a kijelentést tette, hogy sokszor a szegényeket és az alázatos szívűeket választja, mert ők elszakadtak a világi javaktól, és tehetetlenségükben Istenbe vetik bizalmukat. Továbbra is azt mondta, hogy ma sok gyermeke büszke, és a dicsőséget és a gazdagságot keresik, amit a világ nyújtani tud nekik.

Azt mondja: "Gyermekeim már nem nagylelkűek másokkal szemben; nincs szívjóságuk. Nem mutatnak szeretetet a rászorulók iránt, és nem gondolnak arra, hogy segítsenek azoknak, akik kevésbé szerencsések. Gyermekeim hidegek, szívtelenek, hitetlenek és kegyetlenek lettek. Elfelejtették, hogyan kell gyengédnek és tisztelettudónak lenni a felebarátaikkal szemben. Önimádókká, pénzimádókká váltatok, és büszke, gőgös és hálátlan gyermekekké is váltatok. Önteltségtől duzzadtak vagytok, és inkább az élvezeteket szeretitek, mint Istent. A világotokban elharapódzott törvénytelenség miatt megkeményedett a szívetek, és szellemileg is elhidegültetek.

A napok egyre sötétebbek és a kísértések egyre nagyobbak. Megengedem, hogy kísértésbe essetek. Nem azért, hogy elbukjatok, hanem azért, hogy növekedjetek a szentségben. Sok okból engedem meg a sötétséget - időnként azért, hogy megvédjelek benneteket a saját önző ambícióitoktól, hogy segítsek megérteni az isteni utasításokat, és hogy növeljem a hiteteket. A sötétségen keresztül segíthetsz másokon, és ez is segíthet neked abban, hogy még bensőségesebbé válj Velem.

Gyermekeim, miért hagytátok el Isteneteket, és miért estetek el az üdvösség kegyelmétől? Feltámadásom Isten ajándéka, amelyet az egész emberiségnek adott. Beteljesíti Isten üdvösségre vonatkozó ígéretét minden gyermeke számára - meg kell bánnotok bűneiteket, és követnetek kell Isten törvényeit az Ő parancsolatain keresztül. Arra kérlek benneteket, hogy higgyetek, vágyakozzatok és tegyétek meg, ami az üdvösségetekhez szükséges."

Most látom, hogy Jézus lehajtja a fejét, és ahogy visszaemeli a fejét, látom, hogy könnyek hullanak le az arcán. Olyan fájdalmat érzek, amikor látom Jézust sírni.

Azt mondja: "Gyermekeim már nem hisznek a hitükben, és a Sátán csalárd útjait követik hazugságai és hamisságai által. Ó, drága gyermekeim, le akartok majd mondani a világi élvezetekről, amikor tanúi lesztek a mennyei figyelmeztetések beteljesedésének. Hamarosan térdre fogtok esni, bocsánatért könyörögve, és minden, amit elértetek ezen a világon, egy pillanat alatt eltűnik, és semmit sem ér. Minden kapzsiságotok és önzésetek csak nyomorúságot fog hozni az életetekbe.
Én, mint Uratok és Megváltótok, tájékoztatlak benneteket, hogy már nincs sok idő hátra, és sok gyermekem fog meghalni egy pillanat alatt. Elétek állok, és arra kérlek benneteket, hogy változtassatok bűnös életmódotokon, és bánjátok meg bűneiteket most, amíg még megtehetitek.

Én vagyok a ti Istenetek, és az első szentmisén, amelyet nagycsütörtökön ünnepeltünk, testem és vérem Igaz Jelenlétének tökéletes áldozatát adtam, amelyet az Atyának ajánlottam fel, ahogyan én is felajánlottam magam az Atyának a kereszten. A szentmiseáldozaton keresztül imádhatjátok, hálát adhattok, engesztelhettek és kérhettek kéréseket imáitokon keresztül, és egyesülhettek Velem Szent Eucharisztiám vétele által. Szent Eucharisztiám által lelki erőt és táplálékot kaphattok és tarthattok fenn lelketek számára. Eucharisztiám elválaszthat benneteket a bűntől azáltal, hogy megerősít benneteket a szeretetben és a szeretetben, és megerősít benneteket abban is, hogy kövessetek Engem; az Eucharisztia erőt ad a gyengéknek.

Szeretném, ha megértenétek, hogy az én utaim arra szolgálnak, hogy segítsenek nektek bízni Uratokban és Megváltótokban. Arra kérlek, hogy ne utasítsd el vagy hanyagold el a veled kapcsolatos tervemet, mert soha nem mozgok cél nélkül. Mindegyikőtöket jobban szeretlek, mint azt valaha is el tudnátok képzelni. Azt akarom, hogy bízzatok Isten parancsolataiban és engedelmeskedjetek nekik; arra kérlek benneteket, hogy ne harcoljatok ellenem. Szeretnélek megvigasztalni és vezetni benneteket, amikor nehéz időket éltek át; azt akarom, hogy személyes kapcsolatotok legyen Velem. Arra kérlek, hogy keress Engem a hittel teli imádság és böjt által. Be akarok jönni a szívedbe, és kegyelmi ajándékot akarok adni neked, és Urad és Megváltód akarok lenni. Add át életedet Nekem, és figyeld, hogyan fogok csodálatos módon munkálkodni, hogy felkészítselek örökkévaló jutalmadra, amely minden felfogásodat felülmúlja.

Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy olyan gyakran menjetek el gyónni, amilyen gyakran csak tudtok, mert hamarosan templomotok bezárul, és nem fogjátok tudni úgy fogadni a gyónás szentségét, mint most." Ez az én kérésem.

Atyám most a Szent Mihály Kardja imát imádkozza, és látom Szent Mihályt a szentély közepén, amint gyönyörű, merész kardját az arca felé emeli, majd a templom jobb oldala felé fordul, és megáldja a jelenlévőket. Ezután a templom bal oldala felé fordul, és szintén megáldja a jelenlévőket. Miután Szent Mihály befejezte az áldást, beszélni kezd: "Isten gyermekei, figyelmeztetlek benneteket, hogy hamarosan sok gonosz és katasztrofális esemény fog bekövetkezni, és nem lesz időnk megtervezni azokat a dolgokat, amelyeket nem tettetek meg vagy nem végeztetek el, amikor a Mennyország figyelmeztető szavait adták nektek.

Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok világotok minden bűnösének megváltásáért, és imádkozzatok családtagjaitokért, akiknek nagy szükségük van az imára. Imádkozzátok minden nap a Szent Mihály imát, hogy kardom és védőpajzsom legyen körülöttetek és családotok körül. Forduljatok az Ég és Föld Királynőjéhez, és kérjétek tőle a Védelmének Köpenyét. Ő a szívetek Királynője, mert Jézus a kereszt lábánál adta nektek".

Most már látom a mi Szűzanyánkat. Szent József mellett áll, aki a Kisded Jézust tartja a kezében. Halványan hallom, ahogy azt mondja, hogy nagyon hálás mindazokért, akik részt vesznek a bűnbánati miséken.
Majd azt mondja: "Imádkozom mindannyiótokért és családotokért. Nem hagylak el benneteket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok keményen mindazért, ami a földeteken fog történni. Az Ég megpróbált figyelmeztetni benneteket, hogy készüljetek fel mind lelkileg, mind fizikailag, de sokan közületek nem hallgattatok az Ég figyelmeztetésére. Sok gyermekünk túlságosan fél az ilyen pusztításról hallani, és inkább a megszokott módon éli az életét. Gyermekeim, hajlamosak vagytok elkerülni azt, ami elkerülhetetlen. Sajnos, nem lesztek felkészülve, és ti is szenvedni fogtok, akárcsak a gyermekeitek. A világotokban bekövetkezett összes pusztítást a Mennyország figyelmeztette, hogy gyermekeink legalább szellemileg felkészültek legyenek.

Gyermekeim, mit fogtok tenni, amikor ezek az események elkezdenek bekövetkezni, és nincs felkészülésetek magatok vagy gyermekeitek számára? Akár hallani akarjátok ezeket a figyelmeztetéseket, akár nem, ezek a dolgok meg fognak történni, és jobb lett volna, ha halljátok és felkészültök ezekre az eseményekre.

Én valóban a Fájdalmak Anyja vagyok, és meghallgatom a gyermekeitekért és unokáitokért szóló segélykérő imáitokat, de arra kérlek benneteket, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül ezeket a Mennyből érkező figyelmeztetéseket. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az egész világért és különösen a pápáért és minden papotokért. Kétségbeesetten szükségük van az imáitokra.
A bánat könnyeit sírom minden gyermekemért. Az emberiség szenvedni fog járványok és betegségek, a vulkánok tüze által okozott erős hőség, nagy rengésekkel járó földrengések, éhínség, háborúk, pénzügyi összeomlás és pusztulás miatt.

Egy ilyen romlott és gonosz világ, és tragédiák fognak körülvenni benneteket. Imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy vezessen benneteket bölcsességben és az igazságok ismeretében.

Nincs már sok időtök hátra a kataklizmikus események bekövetkeztéig, ezért arra kérlek benneteket, hogy buzgón imádkozzatok az egész emberiségért, hogy Isten Isten Isteni és Tökéletes Akarata vezesse, ne pedig a saját tévelygő emberi akaratuk.


Szeretlek benneteket, gyermekeim, és én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, aki a világ bűnei miatt szomorkodom, és könyörületért imádkozom az egész világ bűnöseihez. Arra kérlek benneteket, hogy üljetek le azok mellé, akik szomorúságukban gyászolnak, és hallgassátok meg szívük fájdalmát, ahogy én is meghallgatom a ti szívetekben lévő szomorúságotok fájdalmát.".

Nézem a mi Boldogasszonyunkat, amint olyan erősen sír, és könnyei összetörik a szívemet. Hallom őt
szavait hozzám: "Sírok a világ bűnei és a fájdalom és bánat miatt, amit hamarosan el fog szenvedni".

A Szűzanya Szent József mellé lép, és látom, hogy a Kis Jézus felemeli a kezét, és megáld mindannyiunkat.

Semmi többet nem látok és nem hallok.

https://www.privaterevelation.org/post/kay-go-to-confession-soon-your-churches-will-be-closed

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése